Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 148
- Like
- 26.596
- Πόντοι
- 31.348
Καλησπερα καβλιαρα μου εσυΚαλή Κυριακή.. με καυλες ,εννοείται
Καλησπερα καβλιαρα μου εσυΚαλή Κυριακή.. με καυλες ,εννοείται
Γειά σου αγορακιΚαλησπερα καβλιαρα μου εσυ
Πόσο μα ποσο ζωντανη φωτο μωράρα μου..Μόλις τελείωσα το ντουζακι μου..Καλο μεσημέρι Σαββάτου,με καυλες ..
Μπα δεν τα γουστάρω αυτά εγω ειμαι αλλη φάση ρε boy..ουτε γλυκουλικα κλπ...ακόμα να με πάρετε γραμμή;!Με στολή Άι jo για τα Χριστούγεννα πότε θα σε δούμε
Της στιγμής, οτι είχα βγει από το ντουζ μωροΠόσο μα ποσο ζωντανη φωτο μωράρα μου..
Κάνε μας την Χάρι Ρέ jo Να καυλωσουμε κι εμείς λιγάκιΜπα δεν τα γουστάρω αυτά εγω ειμαι αλλη φάση ρε boys..ουτε γλυκουλικα κλπ...ακόμα να με πάρετε γραμμή;!
Μπα..το πολύ πολύ να ντυθώ διαβολάκι χαχαχαχαχαχαχαχα!!Κάνε μας την Χάρι Ρέ jo Να καυλωσουμε κι εμείς λιγάκι
Κάτι είναι και αυτόΜπα..το πολύ πολύ να ντυθώ διαβολάκι χαχαχαχαχαχαχαχα!!
ανοιξε τα χερακια σου να σου δωσουμε ενα ρουφιχτο φιλακιιΚαλή Κυριακή.. με καυλες ,εννοείται
Θέλω ωωωωωωανοιξε τα χερακια σου να σου δωσουμε ενα ρουφιχτο φιλακιι
Μωρο μου μάλλον άνοιξε τη μουναρα να την γλύψουμε με μανία!Θέλω ωωωωωω
Να έρθετε όποτε θέλετε να την γλυψετε!!Μωρο μου μάλλον άνοιξε τη μουναρα να την γλύψουμε με μανία!
Να έρθετε όποτε θέλετε να την γλυψετε!!
κομπρεσέρ μετά μεχρι να εκραγουμε απο καυλα χαχαχΝα έρθετε όποτε θέλετε να την γλυψετε!!
στα όρθια θέλουμε να δούμε ανοίγματα μωρό!Και πατουσακια και κωλαρακι..που ζητάτε..
Σούπερ είσαι λέμε.! Βέβαια έκοψες τις δαχτυλαρες σουΚαι πατουσακια και κωλαρακι..που ζητάτε..