Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.997
Καλησπέρα ματια μου!!!καλησπερα στο κοριτσι κ σε ολο τον κοσμο!!!
Καλησπέρα ματια μου!!!καλησπερα στο κοριτσι κ σε ολο τον κοσμο!!!
Φρέσκα κουλούρια ή φρέσκο " κουλούρι " ???Φρέσκο υλικο...ουτε ώρας!!
ετσι ετσι κομπρεσερ !!! χαχαχαΦρέσκο υλικο...ουτε ώρας!!
πρέπει να γουστάρεις πολύ να σε παίρνουν απο κωλο μωρό μου, φαίνεται πως ανοίγεις με το χέρι και άλλοΦρέσκο υλικο...ουτε ώρας!!
με ειδικότητα στο τρομπόνι και στο κάψιμο θερμίδων? μας αδειάζεις κυριολεκτικά (ιδρώτας και σπέρμα) ?Γεια σου άνδρα μου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παντως καιρου προπονήτρια και ποικίλης ύλης χαχαχα!!!
Ολα μ αρέσουν,ολα τ απολαμβάνω,πέραν του να είναι άγαρμπος ο άλλος και ν αφήνει σημαδια, πχ μελανιές ,εκεί εκνευρίζομαι μωροπρέπει να γουστάρεις πολύ να σε παίρνουν απο κωλο μωρό μου, φαίνεται πως ανοίγεις με το χέρι και άλλο
Fast forward είναι η κομπρεσέρ???Φρέσκο υλικο...ουτε ώρας!!
....κομπρεσέρ καλε..27χρ το αίμα του βράζει χαχαχαχα!Fast forward είναι η κομπρεσέρ???
πάντα μετράνε οι σωστές και ήρεμες κινήσεις μωρό! μετά όμως κομπρεσέρ στις υψηλές στροφές να σκιζουμε το κωλαρακι σου!Ολα μ αρέσουν,ολα τ απολαμβάνω,πέραν του να είναι άγαρμπος ο άλλος και ν αφήνει σημαδια, πχ μελανιές ,εκεί εκνευρίζομαι μωρο
εγώ 34, νομίζω δεν με πήραν τα χρόνια....κομπρεσέρ καλε..27χρ το αίμα του βράζει χαχαχαχα!
Α,και είναι μύθος οτι γυναίκα χυνει σε τέτοιους ρυθμούς..στο πιο χαλαρό ερεθίζομαστε(λογω τριβής)
όταν βάζουμε δαχτυλακι αργά και προσεκτικά και μετά αυξάνουμε ρυθμό. εκεί ερεθίζεσαι και εσύ μωρό?....κομπρεσέρ καλε..27χρ το αίμα του βράζει χαχαχαχα!
Α,και είναι μύθος οτι γυναίκα χυνει σε τέτοιους ρυθμούς..στο πιο χαλαρό ερεθίζομαστε(λογω τριβής)
Αδερφέ ψόφησα στα γέλια με αυτό που έγραψες!!!Μα για να κρατήσουμε τις καύλες μας μέχρι να τη συναντήσουμε και να μην ενδώσουμε σε χειρονακτική εργασία. Για τι άλλο?
Δεν με τρελαίνει να μου βάζουν δάχτυλα...όταν βάζουμε δαχτυλακι αργά και προσεκτικά και μετά αυξάνουμε ρυθμό. εκεί ερεθίζεσαι και εσύ μωρό?
Καλησπέρα στην πιο καυτή εδώ μέσα..
Που μας εχεις μόνιμα καυλωμενους...
μόνο βασανίζεις με πιπα μωρό? παίζεις βρώμικα χαχαχαΔεν με τρελαίνει να μου βάζουν δάχτυλα...
μας πλακώνεις στις πιπες για να δουλεύει καλά το κομπρεσέρ στο κωλαρακι σου? ΧαχαχαΔεν με τρελαίνει να μου βάζουν δάχτυλα...
Κάπως έτσι χαχαχαχα!!!μας πλακώνεις στις πιπες για να δουλεύει καλά το κομπρεσέρ στο κωλαρακι σου? Χαχαχα
το λαδωνεις καλά το κομπρεσέρ δηλαδή? ΧαχαχΚάπως έτσι χαχαχαχα!!!