Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.985
Το ιδιο ειπα ,δεν έχω τέτοια κολλήματα χαχαχα!!Το ίδιο θέλει κι αυτή φίλε!!! Τι είναι αυτό που σε εμποδίζει;;;
Το ιδιο ειπα ,δεν έχω τέτοια κολλήματα χαχαχα!!Το ίδιο θέλει κι αυτή φίλε!!! Τι είναι αυτό που σε εμποδίζει;;;
Αγάπη μου Γλυκιά εσυΠρεπει να ειμαι απο τις λίγες γυναίκες στον κόσμο που όταν τους λένε θα σε γαμησω, δεν θα παρεξηγηθεί,αλλα θα ετοιμαστεί χαχαχαχαχα!!
Να έρθεις καλε!!
Ωραιο. Σε ανυποπτο χρονο θα σου πουμε κανα αντε και γ@μ@σου.Πρεπει να ειμαι απο τις λίγες γυναίκες στον κόσμο που όταν τους λένε θα σε γαμησω, δεν θα παρεξηγηθεί,αλλα θα ετοιμαστεί χαχαχαχαχα!!
Να έρθεις καλε!!
Μη βρίζεις μαν ηρεμαΘέλω να σε γαμήσω δεν μπορώ Άλλο τρελαίνομαι
Ευχή είναι ρε αγορι ,αλλο που δεν θέλω!Ωραιο. Σε ανυποπτο χρονο θα σου πουμε κανα αντε και γ@μ@σου.
Χαλάρωσα τώρα.
...είδες τι έπαθα σήμερα..με στολίζουν...τους έχω κακομαθει..Μη βρίζεις μαν ηρεμα
Αλητες...είδες τι έπαθα σήμερα..με στολίζουν...τους έχω κακομαθει..
Τυπε δεν Βρίζει κανένας εδώ εκφράζουμε αυτό που νιώθουμε και εγώ θέλω να γαμήσω την ΤζοΜη βρίζεις μαν ηρεμα
Μας έχεις καυλώσει άσχημα αυτό μας έχεις κάνει...είδες τι έπαθα σήμερα..με στολίζουν...τους έχω κακομαθει..
Τυπε ηρεμα να το λεςΤιπε δεν Βρίζει κανένας εδώ εκφράζουμε αυτό που νιώθουμε και εγώ θέλω να γαμήσω την Τζο
Τι να κάνω δεν μπορώ να κρατηθώ με έχει καυλώσει η γκόμενα εγκεφαλικάΤυπε ηρεμα να το λες
Ναι η ρουφιάναΤι να κάνω δεν μπορώ να κρατηθώ με έχει καυλώσει η γκόμενα εγκεφαλικά
.........Πρεπει να ειμαι απο τις λίγες γυναίκες στον κόσμο που όταν τους λένε θα σε γαμησω, δεν θα παρεξηγηθεί,αλλα θα ετοιμαστεί χαχαχαχαχα!!
Να έρθεις καλε!!
.........
Α εισαι πολύ καλό κορίτσι χαχαΣημερα όλοι μου λενε να πάω να γαμηθω ή θέλουν να με γαμησουν,εγω σαν καλό κορίτσι αυτο κάνω από το πρωι
οχι και ολοι.....μην τα ισοπεδωνεις.......!!!!!Σημερα όλοι μου λενε να πάω να γαμηθω ή θέλουν να με γαμησουν,εγω σαν καλό κορίτσι αυτο κάνω από το πρωι
Έργο τέχνης με τιτλο
Μπραβο, μπραβο! Αντε και στα δικα μας!Σημερα όλοι μου λενε να πάω να γαμηθω ή θέλουν να με γαμησουν,εγω σαν καλό κορίτσι αυτο κάνω από το πρωι
Έργο τέχνης με τιτλο
"Η Αποκάλυψη"
Μπραβο, μπραβο! Αντε και στα δικα μας!