gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.900
- Πόντοι
- 4.696
χαχαχα Σιγουρα ειναι κοριτσαρα μου !!!Το έχω εκπαιδεύσει να μιλάει χαχαχαχαχαχα!!!!
Ειναι αξιόπιστο !!
χαχαχα Σιγουρα ειναι κοριτσαρα μου !!!Το έχω εκπαιδεύσει να μιλάει χαχαχαχαχαχα!!!!
Ειναι αξιόπιστο !!
Ξερει και ξενες γλωσσες;Το έχω εκπαιδεύσει να μιλάει χαχαχαχαχαχα!!!!
Ειναι αξιόπιστο !!
,ετσι,όποιος δεν του μιλά στ Αγγλικά & Γαλλικα δεν γίνεται δεκτός στον κωλο μου!!Η jo του βγαζει απο μεσα του τον ποιητή
Ξερει και ξενες γλωσσες;
Ξερει και πιάνο;,ετσι,όποιος δεν του μιλά στ Αγγλικά & Γαλλικα δεν γίνεται δεκτός στον κωλο μου!!
Κάποιοι περνάνε ευχάριστα τα μεσημέρια τους...Την κοπανάω εχω δουλειά!!!
Οντως. Εγω εφαγα μπακαλιαρο με μπρόκολο, καλα περασαΚάποιοι περνάνε ευχάριστα τα μεσημέρια τους...
Της Τζοανάρας το κωλί
πολλοί το λαχταράνε
μα μόνο οι μύστες οι σωστοί
ξέρουν πώς θα το φάνε!!!
Επίσης το μουνάκι της
που είναι φωτιά και λάβρα
πρέπει να ξέρεις πως θα φας
για να σου βγάλει καύλα!!!
Ρε παιδιά,τι ήταν αυτό ..!Κάποια στιγμή έσκασαν σχεδόν ταυτόχρονα 3 άτομα που θελαν ραντεβου,περαν δικά μου προγραμματισμένα που είχα, σαν τον Βέγγο έτρεχα να εξυπηρετησω απ τ απόγευμα και μετά...ξεθεωθηκα στην πίπα!!
Κλανει χαχαχα.....φωνή πορδης??..χαχαχασαν μου φωναζει βρε παιδακι μου???? το ακουτε κι εσεις ????χαχχχα
Παρακαναμε σημερα χαχαχαχαχα!!
μπραβο στο κοριτσι μας !!!
Καυλιαρη μου εσυ...θέλει την Τζο για να μαζεύτει...!!Με έκανε Κούκου και δεν συμμαζεύεται καυλααααα μου
κωλαρα που μιλαει πςςςςς super!!!,ετσι,όποιος δεν του μιλά στ Αγγλικά & Γαλλικα δεν γίνεται δεκτός στον κωλο μου!!
Tην Καλησπερα και απο εμας Αγαπητη Νηματοθετρια.....ααααααααα.....Θα σε Μαλωσω!!!!!Βρε !!!!!Ο κοσμος βαζει μια κουπα καφε για Καλημερα στην αναρτηση.....εσυ βαζεις Κωλοτρυπιδα????οχι οτι μας χαλαει αλλα για το γαμωτο.....Καλημέρα..!