erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
Καλημερουδια..!
Πειράζει που αυτή θεωρώ από τις πιο σέξυ φωτό σου??
Καλημερουδια..!
Και το είχα απορία πως τα καταφέρνεις τόσα ραντεβού !!!Σήμερα διαθέσιμη 14:00 και μετα ,και για λίγα ραντεβου, λογω οτι φόρτωσα πολυ τις τελευταίες ημέρες αγόρια,να το χαλαρώσω λίγο..
Χτυπα ξύλο ,είμαι γερό σκαρί και με σωστό τρόπο ζωής..παιζει ρόλο επίσης ότι απο μικρή στον αθλητισμό/πρωταθλητισμο αρα έχω μάθει στα ζορια.Και το είχα απορία πως τα καταφέρνεις τόσα ραντεβού !!!
Καθόλου, και το ντυμένο αισθησιακό είναι, το γυμνό πιο πρόστυχο..ολα χρειάζονταιΠειράζει που αυτή θεωρώ από τις πιο σέξυ φωτό σου??
Καθόλου, και το ντυμένο αισθησιακό είναι, το γυμνό πιο πρόστυχο..ολα χρειάζονται
Καλώς όρισες στον όμορφο κόσμο του bou....Επειδή τυγχάνει να διαβάζω διαφορα, ειδικά όταν είμαι χαλαρή και είναι πάνω πάνω κάποιο νημα,ρε παιδιά ενα νήμα συγκεκριμένο (κυρίας) εχω τσεκάρει, οσοι είναι μεσα,ολο κατηγορούν /ειρωνεύονται άλλες κυριες που βάζουν πχ πρόστυχο υλικο η έχουν άλλο στυλ. ..οτιδήποτε!Οκ,αλλο σε κατι δεν συμφωνώ/η δεν μου είναι αρεστο ,αλλο το λέω συνέχεια & συνέχεια για να μειωσω οποιονδήποτε..φτάνει σε σημείο εμμονής, περαν ζήλιας..
Εγω προσωπικά εδω και καιρό κοιτώ μονο την δουλειά μου και πως να είμαι καλύτερη, εξου και είμαι φουλ πάντα.
Ειμαι πάνω απο χρονο αρα έχω ζήσει μεγαλειώδεις καταστάσεις..Καλώς όρισες στον όμορφο κόσμο του bou....
Το ξέρω κορίτσι μου. Παρέλειψα να βάλω αυτό...Ειμαι πάνω απο χρονο αρα έχω ζήσει μεγαλειώδεις καταστάσεις..
Αντε φιλάκια ,πάω να ετοιμαστω για ακόμη έναν ομορφο κύριο...!!
...σων'νται τα ρουφιανο-κλωναρια μαναμ' ?!?!!? Γλειφουν εκει, μετα θα πανε παραδιπλα κ θα θαβουν αυτο που γλειφανε πριν, μετα παραπερα κ ουτω καθεξης! Επισης η καθε κυρια παιχνιδι κανει κ αβανταρει το νημα της, οποτε δν θεωρω προβλημα την καθε κυρια αλλα τους αυλικους τηςΕπειδή τυγχάνει να διαβάζω διαφορα, ειδικά όταν είμαι χαλαρή και είναι πάνω πάνω κάποιο νημα,ρε παιδιά ενα νήμα συγκεκριμένο (κυρίας) εχω τσεκάρει, οσοι είναι μεσα,ολο κατηγορούν /ειρωνεύονται άλλες κυριες που βάζουν πχ πρόστυχο υλικο η έχουν άλλο στυλ. ..οτιδήποτε!Οκ,αλλο σε κατι δεν συμφωνώ/η δεν μου είναι αρεστο ,αλλο το λέω συνέχεια & συνέχεια για να μειωσω οποιονδήποτε..φτάνει σε σημείο εμμονής, περαν ζήλιας..
Εγω προσωπικά εδω και καιρό κοιτώ μονο την δουλειά μου και πως να είμαι καλύτερη, εξου και είμαι φουλ πάντα.
Θα το ξεριζώσει οπως παειΣιγά κορίτσι μου! Δικό σου είναι! Καυλημέρες!!!!!
Σωστα, η κάθε κυρία δεν έχει ευθύνη στο 90%, αλλά της κάνουν "ζημιά "αθελα της οι άλλοι μ ότι γράφουν ισως.....σων'νται τα ρουφιανο-κλωναρια μαναμ' ?!?!!? Γλειφουν εκει, μετα θα πανε παραδιπλα κ θα θαβουν αυτο που γλειφανε πριν, μετα παραπερα κ ουτω καθεξης! Επισης η καθε κυρια παιχνιδι κανει κ αβανταρει το νημα της, οποτε δν θεωρω προβλημα την καθε κυρια αλλα τους αυλικους της
Υγ. βεβαια μερικες φορες στην ροη της κουβεντα παρασυρονται και λενε καμμια μαλακιουλα κ αντε να το μαζεψουν μετα! Οταν το καταλαβουν θα ειναι αργα, θα εχουν μεινει με τους ρουφιανους κ τα κλωναρια και θα αναρωτιουνται "τις πταιει"
Σου αρέσει ε;;;Είναι αγαπημένη μου μάρκα ρούχων & εσωρούχων!!
ο χριστός κι η μανα τουΚαλημέρα..!
Με τιμά η άποψη σου,καθότι σοβαρό και αξιότιμο μέλος εδω.Στο σάιτ τα μέλη δεν συμφωνούσαν ούτε για το αν η γη είναι στρογγυλή. Το γεγονός ότι για την Ιωάννα συμφωνούν άπαντες πως είναι top tier vfm λέει πάρα πολλά.
Λοιπον επειδη εχει γινει ντορος , οι φωτο αυτες δεν ειναι πορνο με τη στενη εννοια, γιατι βοηθουν τον ενδεχομενο πελατη να αισθανθει οικειοτητα και να σπασει ο "παγος" και η αμηχανια των περιφημων πρωτων λεπτων.Επειδή τυγχάνει να διαβάζω διαφορα, ειδικά όταν είμαι χαλαρή και είναι πάνω πάνω κάποιο νημα,ρε παιδιά ενα νήμα συγκεκριμένο (κυρίας) εχω τσεκάρει, οσοι είναι μεσα,ολο κατηγορούν /ειρωνεύονται άλλες κυριες που βάζουν πχ πρόστυχο υλικο η έχουν άλλο στυλ. ..οτιδήποτε!Οκ,αλλο σε κατι δεν συμφωνώ/η δεν μου είναι αρεστο ,αλλο το λέω συνέχεια & συνέχεια για να μειωσω οποιονδήποτε..φτάνει σε σημείο εμμονής, περαν ζήλιας..
Καυλιαρικη πόζα...ε;Και μένα μ αρέσει ρε αγορι!!ο χριστός κι η μανα του
Ο,τι βλέπω σφυρίζω. Η αλήθεια μοιάζει με την προαναισθητική αγωγή. Δυσάρεστη ως εμπειρία, απαραίτητη ωστόσο για να προχωρήσει η επεμβατική διαδικασία.Με τιμά η άποψη σου,καθότι σοβαρό και αξιότιμο μέλος εδω.
Μου αρέσεις ,γιατί έχεις πάντα επιχειρήματα σ οτι γράφεις και ποτε ετσι στο άκυρο, να χαμε να λέγαμεΛοιπον επειδη εχει γινει ντορος , οι φωτο αυτες δεν ειναι πορνο με τη στενη εννοια, γιατι βοηθουν τον ενδεχομενο πελατη να αισθανθει οικειοτητα και να σπασει ο "παγος" και η αμηχανια των περιφημων πρωτων λεπτων.
Σχεδον σε ολες τις κριτικες που εχω διαβασει και σε συζητησεις με "κοπελλες" γινεται αναφορα στην αμηχανια των πρωτων λεπτων της συναντησης
Με τις φωτο αυτες , ο πελατης αισθανεται μια οικειοτητα και εναι σα να εχει ηδη συναντησει δεκα φορες την "πληρωτικη" , πριν καν βρεθουνε
Νομιζω οτι αυτο πρεπει να κανουν ολες οι επαγγελματιες που σεβονται το μελλοντικο πελατη, γιατι οταν πουλας ενα προιον δινεις πολλες πληροφοριες γι' αυτο ( Εξαιρειται η περιπτωση των υποτακτικων, αυτοι νομιζουν οτι η αλλη τους κανει χαρη που τους ανοιγει τα ποδια !!!! )
ΥΓ Το ποστ αυτο το κανω μονο και μονο για αποκατασταση της αληθειας, οπως αλλες φορες σε Βικυ-Στεφανια, Μυρτω, Ελενα-Nayomi
μπηκα για ενα λεπτο στη δουλεια και θελω να τον βγαλω εξω να τον κοπαναω στον παγκοΚαυλιαρικη πόζα...ε;Και μένα μ αρέσει ρε αγορι!!