redgarland
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.418
- Πόντοι
- 726
Αν εισαι λεει.. Αδιορθωτη θα ελεγα..!!....παραειμαι τελευταία!!
Αντε φιλάκια και θα τα πούμε αγόρια μου αργότερα πάλι!
Θα σε τιμωρησω, καρδια μου ομορφη..
Αν εισαι λεει.. Αδιορθωτη θα ελεγα..!!....παραειμαι τελευταία!!
Αντε φιλάκια και θα τα πούμε αγόρια μου αργότερα πάλι!
Αδυναμία μου εσυ...Αν εισαι λεει.. Αδιορθωτη θα ελεγα..!!
Θα σε τιμωρησω, καρδια μου ομορφη..
Κάνω μια αναδρομή σε σενα γλυκιά μου στο ρεπο μου και σε απολαμβάνω. Αν όλα πανε καλα όπως σε ανέφερα στο μνμ χθες θα είναι καυλα μας που θα σε απολαυσω απο κοντά...Καλά βρε θηριο..που την βρήκες αυτή την φωτο;;!!είναι πολλές σελίδες πριν !!
...με τοση ευγένεια που σε διακρίνει, με μεγάλη μου χαρά να σε δω..Κάνω μια αναδρομή σε σενα γλυκιά μου στο ρεπο μου και σε απολαμβάνω. Αν όλα πανε καλα όπως σε ανέφερα στο μνμ χθες θα είναι καυλα μας που θα σε απολαυσω απο κοντά...
Ερωτική, full sexy και με μουνάρα απελευθερωμενη να στάζει....Ετσι ξεκιναει τελεια μια εβδομαδα. Πιανεις το φορεμα το σηκωνεις και αποκαλυπτεται ενα εργο τεχνης. Σκυβεις και αρχιζεις να γλυφεις απο πανω προς τα κατω. Οταν φτασεις χαμηλα πλεον αρχιζει και σπαρταραει μεσα στα χερια σου. Τα υπολοιπα πλεον στην φαντασια σου μωρο.
Γυναικάρα Τζο!!! Έτσι άτακτη να είσαι κάθε μέρα!Καλο μεσημέρι αγόρια...με πλάκωσε το πάπλωμα...τελευταίο ραντεβού ήταν 2:30 /3 παρα το βράδυ..ήμουν άτακτη χθες!!
Χαρά μου να έρθετε όσοι δεν έχω δει ακόμη!!Φιλάκια!!!Γυναικάρα Τζο!!! Έτσι άτακτη να είσαι κάθε μέρα!
Ψάχνω χρόνο να σε επισκεφτώ!!!
Άραγε έχεις κρατήσει νούμερο ή όταν έρθει η μαύρη ωρα να κρεμάσεις το στρινγκ θα το πάμε κατά προσέγγιση;;; Πόσους έχεις πάρει μαρήήή;;;;Χαρά μου να έρθετε όσοι δεν έχω δει ακόμη!!Φιλάκια!!!
..... εχω χασει το μετρημα εδω κ χρόνια Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Ούτε που θυμάμαι!!!!Οσο για στρινγκ, ξεβρακωτη γυρνώ!!!Άραγε έχεις κρατήσει νούμερο ή όταν έρθει η μαύρη ωρα να κρεμάσεις το στρινγκ θα το πάμε κατά προσέγγιση;;; Πόσους έχεις πάρει μαρήήή;;;;
Η μοναδα μετρησης θα ναι η περιμετρος της γηςΆραγε έχεις κρατήσει νούμερο ή όταν έρθει η μαύρη ωρα να κρεμάσεις το στρινγκ θα το πάμε κατά προσέγγιση;;; Πόσους έχεις πάρει μαρήήή;;;;
Πιπινοκορμάρα ηδονής και καυλας..Έτοιμη...φεύγω ,και τα λέμε μεσημέρι, φιλιά!
Σύντομα θα κάνουμε ραντεβουδακιΧαρά μου να έρθετε όσοι δεν έχω δει ακόμη!!Φιλάκια!!!
Αμε,με χαρά να σε δω!!Σύντομα θα κάνουμε ραντεβουδακι
Αγαπη μου ομορφη, κουκλαρα μου..!!Αύριο λογω οτι έχω κλείσει 2 πρωινα ,διαθέσιμη 2 και μετά!
Καλο & ατακτο Σαββατόβραδο να έχετε!
"Να πω ένα ΜΕΓΆΛΟ ευχαριστώ στα παιδιά που εχω δει ήδη από εδώ και με συστήνουν σε φίλους, δυστυχώς δεν μπορώ να τους δέχομαι όλους λογω οτι δεν βρίσκουμε κοινό χρόνο ,αλλα έχω δει αρκετούς,τουλάχιστον αυτούς που ταίριαξαμε σε ολα.."
Καλημερα κουκλαρα μου..!!Καλο μεσημέρι....με ασταμάτητο σεξ από το πρωι....!οχι ακόμη διαθέσιμη ,3 και μετά)
Καλημέρα όμορφε μου..σ ευχαριστώ πολύ. Καλή Κυριακή!Καλημερα κουκλαρα μου..!!
Καλη δουλιτσα μωρο μου..
....η Κυριακη ειναι για βολτα, τσιπουρακι και χαλαρωση!Καλο μεσημέρι....με ασταμάτητο σεξ από το πρωι....!
Οχι ακόμη διαθέσιμη ,3 και μετά