Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.539
Α ευχαριστώ πολύ , λογικά έχουμε βρεθεί ετσι;Με τιμά η άποψη σας!!Φοβερή κοπέλα τρομερές υπηρεσίες από μένα συγχαρητήρια για το ήθος της!!
Α ευχαριστώ πολύ , λογικά έχουμε βρεθεί ετσι;Με τιμά η άποψη σας!!Φοβερή κοπέλα τρομερές υπηρεσίες από μένα συγχαρητήρια για το ήθος της!!
Ναι joanna!!Α ευχαριστώ πολύ , λογικά έχουμε βρεθεί ετσι;Με τιμά η άποψη σας!!
...όταν χαλαρώσω από υποχρεώσεις ματάκια...έχω αρκετά που απασχολούμαι εδώ στην έδρα μου.Καλησπερα καυλα μου μεγάλη...
Θεσσαλονίκη ποτε θα σε δουμε?
Αλήθεια,ποτε έχουμε βρεθεί;;;Πραγματικά αυτό για ήθος που γράψατε έχει μεγάλη σημασία ,πέραν των σωστών υπηρεσιών !!Και πάλι ευχαριστώ!Φοβερή κοπέλα τρομερές υπηρεσίες από μένα συγχαρητήρια για το ήθος της!!
Και βεβαια διεπεις απο ηθος αγαπη, εχει δικιο ο φιλος..Αλήθεια,ποτε έχουμε βρεθεί;;;Πραγματικά αυτό για ήθος που γράψατε έχει μεγάλη σημασία ,πέραν των σωστών υπηρεσιών !!Και πάλι ευχαριστώ!
Το ξέρω και με τιμα μωράκι!Και βεβαια διεπεις απο ηθος αγαπη, εχει δικιο ο φιλος..
Θα ελεγα κιολας οτι ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα σου, σου το εχω πει κιολας κατ'ιδιαν..
Σε περιμένω λοιπόν!!Γειά σου Joanna καυλα... Δεν έχει τυχη να τα πούμε αλλά θα το ήθελα πολύ να το κανονίσουμε σύντομα.... Σε θέλω όμως με της πρωινές της καυλές της ωραίες να σου κάνω γλύψιμο μέχρι να μουδιασουν τα χείλη μου και τα δικά σου να κάνουν μπαμ και να με γεμίσουν ζουμιά τόσα που να μην προλαβαίνω να καταπίνω....
Ήθος, ευθύτητα, emotional intelligence. Και αυτό το διαβλέπεις και πριν την γνωρίσεις, από το γράψιμο και την όλη παρουσία της εδώ μέσα. Είναι χρυσό κορίτσι η ΤζοΚαι βεβαια διεπεις απο ηθος αγαπη, εχει δικιο ο φιλος..
Θα ελεγα κιολας οτι ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα σου, σου το εχω πει κιολας κατ'ιδιαν..
Καλη ξεκουραση κουκλαρα μου..!! Τα φιλια μου..Σήμερα ρεπό,για ξεκούραση ,αύριο πάλι 12 και μετά αγοράκια μου!!
Ήθος, ευθύτητα, emotional intelligence. Και αυτό το διαβλέπεις και πριν την γνωρίσεις, από το γράψιμο και την όλη παρουσία της εδώ μέσα. Είναι χρυσό κορίτσι η Τζο
Ατελείωτη.............!!!!!!!!!!!!!!
Μας ανάβεις μεσημεριάτικα...
Ατελείωτη.............!!!!!!!!!!!!!!
....Αφού εχω ρεπό σας ανάβω εικονικάΜας ανάβεις μεσημεριάτικα...
Καλο απογευμα και απο εμας.....καλα κανεις....και εμεις εδω...καμμια παραλια να δροσιστουμε.....Σήμερα ρεπό,για ξεκούραση ,αύριο πάλι 12 και μετά αγοράκια μου!!
Το τρελό αγόριΚαλο απογευμα και απο εμας.....καλα κανεις....και εμεις εδω...καμμια παραλια να δροσιστουμε.....
........Το τρελό αγόρι