TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εσυ προσεχε γιατι δεν εχουν συλλαβει ολη την 17 νεομβρη και εχουν ξεμεινει κατι ψιλοβομβεςΦοβάμαι ότι είσαι ο μεγάλος τυχερός, συγχαρητήρια!!!!
εσυ προσεχε γιατι δεν εχουν συλλαβει ολη την 17 νεομβρη και εχουν ξεμεινει κατι ψιλοβομβεςΦοβάμαι ότι είσαι ο μεγάλος τυχερός, συγχαρητήρια!!!!
ασε της μαλακιες γιατι κλεινω τωρα εισιτηριο για τον αρηΛοιπόν το πάω στον 1ο της 1001,εκτός Αθηνών τότε οι φίλοι από σαλόνικα να μην γράψουν..ευχαριστώ
Τήν πάτησες φίλε μου....Τώρα νά σέ δώ πού θά πάς νά κρυφτείς νά μήν σού φάει τό λουκάνικο η Τζό....Εισιτήριο γιά Αλάσκα είναι μία λύση... Τήν άλλη δέν σού τήν λέω....την γλυτωσα ευτυχως φευγοντας θα παω στην μεγαλοχαρη στην τηνο να αναψω μια λαμπαδα
Και ο 5ος να πάρει κάτιρε jo ο ...2ος της 1001....να παρει και αυτος ....κατι τι
Πολύ καλόΝα ανοιξω ενα λογαριασμό? Βαλτε ολοι απο ενα 2ευρω και κατεβαινω. Η Τζο θα ανεβάσει μετα βίντεο απο την δωρο-πιπα
δεν υπαρχει περιπτωση βαλε τωρα δελτιο στον αλφα δειχνει εναν που πηδαει και αυτοκτονει απο το ισογειοΤήν πάτησες φίλε μου....Τώρα νά σέ δώ πού θά πάς νά κρυφτείς νά μήν σού φάει τό λουκάνικο η Τζό....Εισιτήριο γιά Αλάσκα είναι μία λύση... Τήν άλλη δέν σού τήν λέω....
....ε ..ειπαμε, ...μην το ξεφτιλιζουμεΚαι ο 5ος να πάρει κάτι
δεν υπαρχει περιπτωση βαλε τωρα δελτιο στον αλφα δειχνει εναν που πηδαει και αυτοκτονει απο το ισογειο
αυτοκτονησα σου μιλαει ο αυτοματος τηλεφωνητηςΚαρυπιδη την έκατσες..θέλω και βιντεάκι με πίπα και καφέ μετά θα με πας...