TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ειμαι στην δουλεια ακομη και βλεπω τον αριθμοΝαι καλά, έτσι όπως το κινητό σου κολλάει σε βλέπω να την πατάς χαχαχαχαχα
σ
ειμαι στην δουλεια ακομη και βλεπω τον αριθμοΝαι καλά, έτσι όπως το κινητό σου κολλάει σε βλέπω να την πατάς χαχαχαχαχα
Ω νά σού γαμήσ...ξετσίποτη νεαρά....Πάλι λουκάνικα τρώς?....φτού σου...
..μπουχτησα στα λουκάνικα σημερα...Ω νά σού γαμήσ...ξετσίποτη νεαρά....Πάλι λουκάνικα τρώς?....φτού σου...
Ω νά σού γαμήσ...ξετσίποτη νεαρά....Πάλι λουκάνικα τρώς?....φτού σου...ειρθε ο σύζυγος....ωχ
Ηρθαν και οι 2 τωρσ.Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευτυχώς που είναι μακριά...
Θά έχω σόδα στό σπίτι γιά νά τά χωνέψεις....τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά.... Θά παραγγείλω ένα βυτίο τώρα.... Λές νά φτάσει?.... Όλη τήν μέρα λουκάνικα τρώς......μπουχτησα στα λουκάνικα σημερα...
με σωςΘά έχω σόδα στό σπίτι γιά νά τά χωνέψεις....τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά.... Θά παραγγείλω ένα βυτίο τώρα.... Λές νά φτάσει?.... Όλη τήν μέρα λουκάνικα τρώς....
Τάσο μήν τό ρισκάρεις γιατί άν κερδίσεις ξέρεις τι θά σού κάνει ή αχόρταγη......αλλα 8 μυνηματα και αλλαζει σελιδα
Αφου λειπεις και την εχεις αφησει να κανει οτι θελει.Θά έχω σόδα στό σπίτι γιά νά τά χωνέψεις....τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά.... Θά παραγγείλω ένα βυτίο τώρα.... Λές νά φτάσει?.... Όλη τήν μέρα λουκάνικα τρώς....
Οριακα ειναι...1000Τάσο μήν τό ρισκάρεις γιατί άν κερδίσεις ξέρεις τι θά σού κάνει ή αχόρταγη......
το γυρισα για σημερα εγιναΤάσο μήν τό ρισκάρεις γιατί άν κερδίσεις ξέρεις τι θά σού κάνει ή αχόρταγη......
Εσύ γιατί δέν τήν μαζεύεις αλλά τήν σιγοντάρεις?... Όλα εγώ πιά?...Αφου λειπεις και την εχεις αφησει να κανει οτι θελει.