Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.646
Ρε αγάπη Ναι οκ προπονημενος, αλλά να μου τον γαμανε για την ΔΕΗ πονάει πολύ τελικα χαχαχαχα!εσυ τον εχεις προπονημενο. εμας που ειναι παρθενος υποφερει!
Ρε αγάπη Ναι οκ προπονημενος, αλλά να μου τον γαμανε για την ΔΕΗ πονάει πολύ τελικα χαχαχαχα!εσυ τον εχεις προπονημενο. εμας που ειναι παρθενος υποφερει!
εχετε σκεφτει εδω στο σαιτ να τον μετρησουμε (το λογαριασμο) να δουμε ποιος τον εχει μεγαλυτερο;Ρε αγάπη Ναι οκ προπονημενο, αλλά να μου τον γαμανε για την ΔΕΗ πονάει πολύ τελικα χαχαχαχα
Κωλο ....πουτσο....η κέρατο????εχετε σκεφτει εδω στο σαιτ να τον μετρησουμε (το λογαριασμο) να δουμε ποιος τον εχει μεγαλυτερο;
ολα!Κωλο ....πουτσο....η κέρατο????
να ερχομαστε εκει καλυτερα να συγκρινεις απο κοντα;Τις πουτσες να τις στέλνετε σε μένα φωτο ,να κρίνω αντικειμενικά, αρκεί να μην έχετε βγάλει φωτοτυπίες την ιδια..το έχω δει κι αυτό εδώ Χαχαχαχχα!!!!
Λοιπόν παιδιά επειδη ο @aiolosanemos50 ,είναι πολύ φίλος και τον συμπαθώ βρείτε τρόπο να τον βοηθήσουμε για τα λεφτά της ΔΕΗ, αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο παρακαλώ..Σε ποιον θα στηθεί πρώτα ,αλλά να είναι τρυφερός μαζί του..;
Θέλω σιγά σιγά ...και θα φωνάζω για την ΔΕΗ...ΔΕΗ ΔΕΗΛοιπόν παιδιά επειδη ο @aiolosanemos50 ,είναι πολύ φίλος και τον συμπαθώ βρείτε τρόπο να τον βοηθήσουμε για τα λεφτά της ΔΕΗ, αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο παρακαλώ..Σε ποιον θα στηθεί πρώτα ,αλλά να είναι τρυφερός μαζί του..;
αμαρτησα για τη ΔΕΗ μου!Θέλω σιγά σιγά ...και θα φωνάζω για την ΔΕΗ...ΔΕΗ ΔΕΗ
Χαχαχαχχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα!!!!Θέλω σιγά σιγά ...και θα φωνάζω για την ΔΕΗ...ΔΕΗ ΔΕΗ
Να έρθετε όλοι μαζι...παρτουζα μεγάλη είναι το όνειρο μουνα ερχομαστε εκει καλυτερα να συγκρινεις απο κοντα;
Θα βοηθήσω και εγώ γω λόγο της κατάστασης....θα σε ξεκουράσω.Να έρθετε όλοι μαζι...παρτουζα μεγάλη είναι το όνειρο μου
...Έχω βρεθεί μέχρι 5 άνδρες και εγώ, Μαξ,αλλά 10 και εγώ εινσι ο επόμενος στόχος μου...!
δελεαστικη η προταση σου......Να έρθετε όλοι μαζι...παρτουζα μεγάλη είναι το όνειρο μου
...Έχω βρεθεί μέχρι 5 άνδρες και εγώ, Μαξ,αλλά 10 και εγώ εινσι ο επόμενος στόχος μου...!
τωρα δηλαδη εσυ θα μετρας για αντρας στη παρτουζα;Θα βοηθήσω και εγώ γω λόγο της κατάστασης....θα σε ξεκουράσω.
Όπως θέλετε ...εγώ την ΔΕΗ να πληρώσω....και μετά ξανά αντραςδελεαστικη η προταση σου......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τωρα δηλαδη εσυ θα μετρας για αντρας στη παρτουζα;
Πέρνα μια βόλτα από εμένα να σου δείξω τα μυστικά πως να τον στήνεις σωστά...να μην πονάει..Όπως θέλετε ...εγώ την ΔΕΗ να πληρώσω....και μετά ξανά αντρας
10 ειναι πολλοι ρε. ποιο ξενοδοχειο θα σε δεχτει κατ αρχην.....;Όταν πρωτομπηκα,είχα κάνει με παιδιά από το μπου 5 άνδρες και εγώ φάση(με πληρωμή φυσικά σε μενα), είχα βαλει βιντεάκια, ντοκουμέντα..μετά όντος έκανα πρόταση για 10 και εγώ...καπου το χάσαμε στην οργάνωση..
Με τους 5 σε σπίτι ήμασταν..πάλι έτσι σε σπίτι ρε συ10 ειναι πολλοι ρε. ποιο ξενοδοχειο θα σε δεχτει κατ αρχην.....;
ειναι αυτο που λεει η γυναικα μου στα παιδια οταν φερνουν τους φιλουςτους.....μη μου κανετε το σπιτι μπουρδελο!Με τους 5 σε σπίτι ήμασταν..πάλι έτσι σε σπίτι ρε συ