Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.697
Καλημέρα μωράκι μου!!Καλημερα στο πιο ομορφο και λαμπερο κοριτσι. Ever.
Καλημέρα μωράκι μου!!Καλημερα στο πιο ομορφο και λαμπερο κοριτσι. Ever.
Αυτοοο είναι πρωινό ξύπνημαΚαλημέρες!
Αυτοοο είναι πρωινό ξύπνημα
Μέρααααα Καυλιάρα νεαρά μήν μού τό κάνετε μπουρδέλο πάλι σήμερα!.... Σεμνά καί ταπεινά....Μάτσ μούτσ.....Καλημέρες!
Μην παίρνεις ορκο..χαχαχα!!Καλημέρα αγόρι!Μέρααααα Καυλιάρα νεαρά μήν μού τό κάνετε μπουρδέλο πάλι σήμερα!.... Σεμνά καί ταπεινά....Μάτσ μούτσ.....
Καλημέρα στην μεγαλύτερη καυλα μουΚαλημέρες!
Ανοίγει και ο καιρός
Καλημερα κουκλαρα μου!!!Καλημέρες!
Καλό αλλά το έκοψες στο καλύτεροΑν και στο τρέξιμο σήμερα να βάλω ένα καλό βιντεάκι..
Καλό αλλά το έκοψες στο καλύτερο
ΧυνωωωωωωωωωωωωωωωωωΑν και στο τρέξιμο σήμερα να βάλω ένα καλό βιντεάκι..
Κρίμα να μην είμαι εκεί...χαμένα πανε μωρό..Χυνωωωωωωωωωωωωωωωωω
Ξερω πολύ καλά που δεν βάζω, να είστε σίγουρος.. αγαπώ πολύ και προσέχω τον εαυτό μου και κατά συνέπεια και τους άλλους.Σεβασμός στις κοπέλες που επιτελούν κοινωνικό έργο ! Αλλά πίπα χωρίς σκουφάκι...Risky !!!
Σωστή πάντα η ΤζοΞερω πολύ καλά που δεν βάζω, να είσαι σίγουρος.. αγαπώ πολύ και προσέχω τον εαυτό μου και κατά συνέπεια και τους άλλους.
(Έξαλλου δουλεύω στο 70% με σταθερούς)
Αν δεν μου γεμίσει το ματι ο άλλος ότι και να λέει 2πλο θα του βάλω
Υπεύθυνη & ξηγημενη...με ξέρετε όλοι πια, τουλάχιστον οσοι μπαίνετε εδώ και μ εχετε δει κι από κοντά.. !Σωστή πάντα η Τζο
Και βγάζει πογ σπέρμα για χάρη σουΚρίμα να μην είμαι εκεί...χαμένα πανε μωρό..
Σιγα μην κλεισουμε τα ματια. Ανοιχτα ματια και τα παντελονια αγαπημενο μου κοριτσι.Α ,μην ξεχασω, όποιος σοκαρεται από τα αίσχη μου εδώ(σε μπουρδελο σάιτ εντωμεταξύ),να κλείνει τα μάτια όταν μπαίνει να μην τα βλέπει
Τέλος διάλλειμα, τσοντα μετά θα βάλω πάλι!