Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.333
Σιγά μην ασχοληθώ με στοχακια..σπαρινγκ...κλπ γνωστά ,όταν μπορώ να κάνω άγριο σεξακι ρε αγόρι...Και εκεί και απο τα άλλα, δε μασαω
Τελευταία τροποποίηση:
Σιγά μην ασχοληθώ με στοχακια..σπαρινγκ...κλπ γνωστά ,όταν μπορώ να κάνω άγριο σεξακι ρε αγόρι...Και εκεί και απο τα άλλα, δε μασαω
Σεξάκι και άγριο δεν πάει. Άγριο μόνο σεξ!Σιγά μην ασχοληθώ με στοχακια..σπαρινγκ...κλπ γνωστά ,όταν μπορώ να κάνω άγριο σεξακι ρε αγόρι...
Η γοργόνα πιάστηκε στο δίχτυ (fishnet)Την Καλημέρα μου ...
....Και μετά την πήδηξε ανελέητα ο ψαράς...ωραίο σενάριο για τσοντα...Η γοργόνα πιάστηκε στο δίχτυ (fishnet)
Σαν να βλέπω την Κορίνα από τα εγκλήματα.. με τους ψαράδες χαχα....Και μετά την πήδηξε ανελέητα ο ψαράς...ωραίο σενάριο για τσοντα...
Τυχερός ο ψαράς....Και μετά την πήδηξε ανελέητα ο ψαράς...ωραίο σενάριο για τσοντα...
Κοιτα ψαρας μονος δυσκολα....μαλλον ψαραδες στο καΐκη εννοεις εσυ.....Και μετά την πήδηξε ανελέητα ο ψαράς...ωραίο σενάριο για τσοντα...
Πολύ ωραία όμως η γοργόνα...Θέλουμε μπλέξιμο εκεί μέσα...Η γοργόνα πιάστηκε στο δίχτυ (fishnet)
Καμάκι όνομα και πράμα.....Και μετά την πήδηξε ανελέητα ο ψαράς...ωραίο σενάριο για τσοντα...
Οτι και να κανουμε παλι σεξ μαζι σου θα εχει. Τι ατυχια.Μ αυτά περί ψαράδες και δίχτυα με καβλωσατε παλιόπαιδα παλι..
Στον κύριο που περιμένω σε λίγο,θα του δώσω ένα καλάμι ψαρέματος και θα του πω να με ψαρέψει, αν δεν τα καταφέρει θα μου κάτσει να κάνουμε σεξ,αν τα καταφέρει, θα του κάτσω εγώ να κάνουμε σεξ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!
Πάω ,θα τα πουμε μετά!
Ούπς....μπαίνω ο κατακερατωμένος σύζυγος μετά από αρκετό καιρό καί τί νά δώ.....ξεδιάντροπη νεαρά τί είναι αυτά πού βλέπω καί διαβάζω?....... γέμισε ή σελίδα σου γυμνές φωτό πού κάνεις τά ακατονόμαστα......μπορούσαν τουλάχιστον νά περπατήσουν οί άνθρωποι μετά από τέτοιο ξεζούμισμα πού τούς έκανες ή τούς έδινες καί πρώτες βοήθειες?.... φτού σου....Η γοργόνα πιάστηκε στο δίχτυ (fishnet)
Την Καλημέρα μου ...
Ρε τζό η γοργόνα είναι το ποιό αχρηστο πράγμα ούτε το τρως ούτε το γαμάς. Ποτέ γοργόνα η Τζό μας μάλλον μια κυρία που πιάστηκε στα δίχτυά του ψαρά και ψάχνει το παλαμάρι του βαρκάρηΗ γοργόνα πιάστηκε στο δίχτυ (fishnet)
Και ο κερατάς άνθρωπος είναι ....εμείς οι ματακιδες...είδαμε πολλά πραγματαΟύπς....μπαίνω ο κατακερατωμένος σύζυγος μετά από αρκετό καιρό καί τί νά δώ.....ξεδιάντροπη νεαρά τί είναι αυτά πού βλέπω καί διαβάζω?....... γέμισε ή σελίδα σου γυμνές φωτό πού κάνεις τά ακατονόμαστα......μπορούσαν τουλάχιστον νά περπατήσουν οί άνθρωποι μετά από τέτοιο ξεζούμισμα πού τούς έκανες ή τούς έδινες καί πρώτες βοήθειες?.... φτού σου....
Τι λες ρε ώρα συγνώμη αλλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται....η γοργόνα ξέρει που είναι ο Μεγα ΑλέξανδροςΡε τζό η γοργόνα είναι το ποιό αχρηστο πράγμα ούτε το τρως ούτε το γαμάς. Ποτέ γοργόνα η Τζό μας μάλλον μια κυρία που πιάστηκε στα δίχτυά του ψαρά και ψάχνει το παλαμάρι του βαρκάρη
Ματάκια δέν πιστεύω νά μού έκανες τίποτα τήν γυναικάρα μου όσο έλειπα? Το νού σου γιατί θά στείλω τήν φρουρά.... χαχαχαΚαι ο κερατάς άνθρωπος είναι ....εμείς οι ματακιδες...είδαμε πολλά πραγματα
Τίποτα κάνω νηστεία πριν το ΠάσχαΜατάκια δέν πιστεύω νά μού έκανες τίποτα τήν γυναικάρα μου όσο έλειπα? Το νού σου γιατί θά στείλω τήν φρουρά.... χαχαχα
εδώ κυρία μου βλέπω μια άκρως εποικοδομητική φωτογραφία ο κύριος δεν σας σέβεται καθόλουΑναλ με βάθος...
Προβολή συνημμένου 819253