Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.333
Την Καλημέρα μου ...
Καλημέρα όμορφη!Την Καλημέρα μου ...
Καλημερα στην ηλιαχτιδα μεσα στη μουντη και συννεφιασμενη μερα. Κουκλαρα οπως παντα.Την Καλημέρα μου ...
Μπορουμε να σου γραψουμε συστατικη επιστολη να την εχεις κουκλα μου να τις στελνεις.Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την πρεμούρα μερικών με το ότι δεν έχω καρτέλα,λες και έχω κάτι άλλο να δείξω/αποδειξω, με ΤΌΣΟ υλικό ,με ΤΌΣΗ κουβέντα μεταξύ μας,με τόσες ΠΟΛΛΕΣ σχεδόν καθημερινές κριτικές ..!
Μάλλον κάποιοι θέλετε να δείτε και το ΑΦΜ/ΑΜΚΑ μου,κανένα σφράγισμα, η κάταγμα αν έχω ;!Αλλιώς δεν εξηγείται κοντά 900 σελίδες να μην έχετε καταλάβει ΠΟΙΑ ειμαι ΠΩΣ είμαι και όπως γράφουν όλοι όσοι έχουν έρθει,ότι ΓΟΎΣΤΑΡΩ με τρέλα την πίπα και το γ@μησι γι αυτό δεν έχω παράπονα από κανέναν!
Και ν άνοιγα πχ τώρα,που δεν θέλω,καμία αξία δεν θα είχε εφόσον έχω δει και βλέπω τόσους πολλούς, να ξαναγράψουν τα ίδια που έχουν γράψει και εδώ;!
Άντε καλημέρες και καλή μας εργασία,χωρίς γκρίνιες αλλά με κάβλες...
Ισως θελουν free ride........Το πρωί μ έναν κύριο που ήρθε αυτό λέγαμε.. τι άλλο να δείξεις πια ...καμία οικογενειακή φωτο;!Μ έκανε και γέλασα πολύ!!!
Αυτά είναι βιντεάκια!Τι συμβαίνει από το πρωί και δεν μπορώ ν ανεβάσω το φρέσκο με σεξακι μου βίντεο....2 φορές έκανα απόπειρα !!Ελπίζω τώρα να παραμείνει!Επίσης δεν βλέπω την αρχική μου στο Forum ακόμα, εδω και μέρες!
Ισως θελουν free ride........
Δυνατο γαμισι οπως παντα κοριτσακι. Αντεχεις και αξιζεις.Τι συμβαίνει από το πρωί και δεν μπορώ ν ανεβάσω το φρέσκο με σεξακι μου βίντεο....2 φορές έκανα απόπειρα !!Ελπίζω τώρα να παραμείνει!Επίσης δεν βλέπω την αρχική μου στο Forum ακόμα, εδω και μέρες!
Πάντα δυνατά γαμησια κάνω εγώ με ξέρεις χαχαχαχα!!!Δυνατο γαμισι οπως παντα κοριτσακι. Αντεχεις και αξιζεις.
Μεχρι τελικης πτωσεως. Αντεχεις καβλιαρικο μωρο.Πάντα δυνατά γαμησια κάνω εγώ με ξέρεις χαχαχαχα!!!
Μοιράζει εγκεφαλικά το κορίτσι...Την Καλημέρα μου ...
Που είσαι wild boy....?Μοιράζει εγκεφαλικά το κορίτσι...
Δουλειά που αλλού...Που είσαι wild boy....?
Ένα μικρό διάλειμμα κ Πάλι συνέχεια...Δουλειά που αλλού...
Θέλω να μπω με τη μπάλα στα δίχτυαΤην Καλημέρα μου ...
....στο μουνάκι μου.. ;Joanna, να ερθω να κανουμε στοχακια;;;;
Γεια σου αγοράκι....Θέλω να μπω με τη μπάλα στα δίχτυα
....στο μουνάκι μου.. ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γεια σου αγοράκι....
Γεια σου κοριτσάκιΓεια σου αγοράκι....