Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
Δεν σε χορταίνουμε!!
Δεν σε χορταίνουμε!!
Προσφέρω τεχνητή αναπνοήΌχι δεν συμμετέχω στην απεργία, απλά ξεθεωθηκα τις περασμένες... ήθελα μια ανάσα να πάρω!
...και εγώ εσάς.. καβλιαρηδες....Δεν σε χορταίνουμε!!
Εσυ παιρνεις ανασες σημερα και καλα κανεις αλλα με παει εμενα γαμιωντας. Καλα να περασεις ομορφο κοριτσακι μου. Φιλακια πολλα. Ξερεις εσυ που μου αρεσει ιδιαιτερα να δινω.Όχι δεν συμμετέχω στην απεργία, απλά ξεθεωθηκα τις περασμένες... ήθελα μια ανάσα να πάρω!
Χάχα θα γίνει πορεία... αυτοκινητοπομπή χαχαΑύριο έχουν απεργία και το μέτρο....δεν θα μπουν τα τρένα μέσα στη σήραγγα
...δύσκολη μέρα για οσους εργάζονται και κυκλοφορούν έξω ματάκια.. καλό κουράγιο..Σε φιλώΕσυ παιρνεις ανασες σημερα και καλα κανεις αλλα με παει εμενα γαμιωντας. Καλα να περασεις ομορφο κοριτσακι μου. Φιλακια πολλα. Ξερεις εσυ που μου αρεσει ιδιαιτερα να δινω.
Αυτό εννοούσες με το "πάω προπόνηση";
Χαχαχαχαχα!!Όχι,αυτό ήταν χθεσινόΑυτό εννοούσες με το "πάω προπόνηση";
Για αυτό έγραψε έκανε για πάρτη της και γούσταρε τρελάΑυτό εννοούσες με το "πάω προπόνηση";
Για αυτό έγραψε έκανε για πάρτη της και γούσταρε τρελά
Θεϊκό μουνακι...
Ναι εδώ καύλα είσαι ....βγαίνεις έξω ντυμένη έξω να δουν οι άντρες πόδια και σίγουρα κωλαρα !!!!!
Οτι και να φορεσεις εσυ σου παει γιατι εχεις κορμαρα κουκλα. Ετοιμη για πασαρελα στο Μιλανο εισαι Top Model.
Αυτά μου λετε μωρό ,και θα πουν το εχασε η μπεμπεκα ,ζητά πασαρέλα χαχαχαχχα !!!(αυτοσαρκασμός η αδυναμία μου,με ξέρεις πια)Οτι και να φορεσεις εσυ σου παει γιατι εχεις κορμαρα κουκλα. Ετοιμη για πασαρελα στο Μιλανο εισαι Top Model.
αχ μωρο μου το γλυκο σου μουνακι ποσο πολυ μου εχει λειψει. αυριο που θα βρεθουμε μωρο μου ελπιζω να ειναι πλημμυρισμενο οπως παντα απο τα υγρα σου
....αστα,φουλ καβλωμενο και λόγω αποχής σήμερα,θα λυσσαξω αύριο στη λούτσα ..αχ μωρο μου το γλυκο σου μουνακι ποσο πολυ μου εχει λειψει. αυριο που θα βρεθουμε μωρο μου ελπιζω να ειναι πλημμυρισμενο οπως παντα απο τα υγρα σου