TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
με τοσες λιστες εδω μεσα που να βγαλει ακρη ο οικονομικος εισαγγελεαςΉδη έχω αρχίσει και εγώ να φτιάχνω τη λίστα μου...✍
με τοσες λιστες εδω μεσα που να βγαλει ακρη ο οικονομικος εισαγγελεαςΉδη έχω αρχίσει και εγώ να φτιάχνω τη λίστα μου...✍
Εγώ δεν δέχομαι τετοιους αρκουδάκι μου. Αυτός που ανέφερα, αυτοβούλως έκανε ότι έκανε, βρέθηκα προ εκπλήξεως..Αλλά δεν ήθελα να δώσω συνέχεια,μη ξεχνάς είναι ο χώρος μου.Αλλα με κάτι περιστατικά περίεργα τελευταία ,το σκέφτομαι σοβαρά να μη δέχομαι άσχετους, πάρα μόνο άτομα που γνωρίζω ήδη, όσον αφορά χώρο μου.Το κακό με τους τσίπηδες είναι κι ένα άλλο. Όταν κάνεις γυφτιές, η κοπέλα για διάφορους λόγους (αναδουλειά - έλλειψη ραντεβού) μπορεί να σε δεχτεί αλλά μοιραία δεν θα έχει την ίδια απόδοση μαζί σου. Ο ίδιος άνθρωπος (ο ματζίρης), θα βγει μετά φανερά ή κρυφά και θα διαδίδει βλακείες.
μπα φιλε εδω και καποια χρονια που απαντανε οι κοπελες σε αυτα τα καλοπαιδα και τους βγαζουν τα απλυτα στην φορα παιζουν συστημα κουνελακιΤο κακό με τους τσίπηδες είναι κι ένα άλλο. Όταν κάνεις γυφτιές, η κοπέλα για διάφορους λόγους (αναδουλειά - έλλειψη ραντεβού) μπορεί να σε δεχτεί αλλά μοιραία δεν θα έχει την ίδια απόδοση μαζί σου. Ο ίδιος άνθρωπος (ο ματζίρης), θα βγει μετά φανερά ή κρυφά και θα διαδίδει βλακείες.
Έχεις δίκιο!!!μπα φιλε εδω και καποια χρονια που απαντανε οι κοπελες σε αυτα τα καλοπαιδα και τους βγαζουν τα απλυτα στην φορα παιζουν συστημα κουνελακι
πεφτει ξεβρακωμα φουλ και πανε και κλαινε στον αντι μπας και σβησει κανα μυνημαΈχεις δίκιο!!!
ε ναι ειδικα αυτος ο πουστης ο καρυπιδης...πρεπει να βαλεις αφισσα του στις κολωνες ..οχι της δεη ομως γιατι αυτες πεφτουν ευκολαΕγώ δεν δέχομαι τετοιους αρκουδάκι μου. Αυτός που ανέφερα, αυτοβούλως έκανε ότι έκανε, βρέθηκα προ εκπλήξεως..Αλλά δεν ήθελα να δώσω συνέχεια,μη ξεχνάς είναι ο χώρος μου.Αλλα με κάτι περιστατικά περίεργα τελευταία το σκέφτομαι σοβαρά να μη δέχομαι άσχετους πάρα μόνο άτομα που γνωρίζω ήδη όσον αφορά χώρο μου.
Άντε ρε χαζό, εσύ είσαι τόσο αυθόρμητος και χυμα στο κύμα,που μόνο κακός δεν είσαι...?ε ναι ειδικα αυτος ο πουστης ο καρυπιδης...πρεπει να βαλεις αφισσα του στις κολωνες ..οχι της δεη ομως γιατι αυτες πεφτουν ευκολα
με εχεις υποτιμησει ολες το ιδιο λετε μηπως πρεπει να ζηταω εκπτωσεις και τζαμπα γαμησια σαν κατι αλλους ονοματα δεν λεω αλλα μπορω να τα γραψωΆντε ρε χαζό, εσύ είσαι τόσο αυθόρμητος και χυμα στο κύμα,που μόνο κακός δεν είσαι...?
Βγάλε το χέρι λέμε ρε κορίτσι!!! ?Μ αυτά και μ αυτά,ξέχασα να βάλω το κωλαράκι μου
και τωρα θα αρχισεις παλι τα γνωστα γουτσου γουτσου αρκουδακο μου γουρουνακι μουΜ αυτά και μ αυτά,ξέχασα να βάλω το κωλαράκι μου
..βοα μου ..κοτούλα μου.. Και πάει λέγοντας ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑκαι τωρα θα αρχισεις παλι τα γνωστα γουτσου γουτσου αρκουδακο μου γουρουνακι μου
?????Βγάλε το χέρι λέμε ρε κορίτσι!!! ?
80Από ποια αρχική τιμή;;;
Τι μαλάκας!!!! Και τι υπηρεσίες περίμενε να πάρει ο μπετόβλακας με 20;;;;Απίστευτο ρε φίλε αλλά και η κοπέλα για να δεχτεί πρέπει να ήταν σε απόγνωση ?
Κρατά μου θεση αστέρι μου… δε βρισκω χρονο …ελπιζω να σου κανω τηλ τη ΔευτεραΉδη έχω αρχίσει και εγώ να φτιάχνω τη λίστα μου...✍
Προφανως…. Γι αυτο ανέφερα οτι ειχαμε lockdown εκείνες τις μερες , Μαρτης του 21 ητανΤι μαλάκας!!!! Και τι υπηρεσίες περίμενε να πάρει ο μπετόβλακας με 20;;;;Απίστευτο ρε φίλε αλλά και η κοπέλα για να δεχτεί πρέπει να ήταν σε απόγνωση ?
Εκείνο το χρονικό διάστημαΤι μαλάκας!!!! Και τι υπηρεσίες περίμενε να πάρει ο μπετόβλακας με 20;;;;Απίστευτο ρε φίλε αλλά και η κοπέλα για να δεχτεί πρέπει να ήταν σε απόγνωση ?
εχει ακομη θεσεις στην Α CLASS βεβαιαΚρατά μου θεση αστέρι μου… δε βρισκω χρονο …ελπιζω να σου κανω τηλ τη Δευτερα
Έλα ντε Έχεις το πάρα σού πάς δεν έχεις κάτσε σπίτι και τραβά μία παχιά τι χαλβάς.... Αυτοί έτσι είναι παντού τά ίδια κάνουνΤι μαλάκας!!!! Και τι υπηρεσίες περίμενε να πάρει ο μπετόβλακας με 20;;;;Απίστευτο ρε φίλε αλλά και η κοπέλα για να δεχτεί πρέπει να ήταν σε απόγνωση ?