Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.776
Καλημερούδια!
μεσα στην πρωτοτυπια εισαι παλι ...καμμια γυγνη φωτο θα βαλεις να κανουμε ματιΚαλημερούδια!
Καλημέρα ρομαντικό αγόρι...Αθεράπευτα ρομαντική,και μια αυθάδη καύλα στο διαλογισμό των μυστών
Καλημέρα αρκουδάκι μουΚαλημέρα Jo!!!
Πάντα με τον καλό τον λόγο ..? Καλημέρα Τάσο μου !μεσα στην πρωτοτυπια εισαι παλι ...καμμια γυγνη φωτο θα βαλεις να κανουμε ματι
τι εμενα με γραφεις να σου καει το βιντεοΚαλημέρα ρομαντικό αγόρι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα αρκουδάκι μου
Σου έγραψα βρε κοίτα πάνω...τι εμενα με γραφεις να σου καει το βιντεο
ποτε δεν κοιταω επανω ..απο κατω προς τα επανω πανταΣου έγραψα βρε κοίτα πάνω...
ε δεν ειναι δυνατον να μας τρωει της γυναικες ο αρκουδινος σου και ο χοιρινουλης σου ελεος πιαΠαραπονιαρη άντρα..?
ε δεν ειναι δυνατον να μας τρωει της γυναικες ο αρκουδινος σου και ο χοιρινουλης σου ελεος πια
...ας αρχίσει η μέρα με
πρωκτικό σεξ...Η συνέχεια μετά,πρέπει να φύγω ?
παει Αττικη οδο να απεγκλωβισει κόσμο ?
μαλλον να κοσμο παειπαει Αττικη οδο να απεγκλωβισει κόσμο ?
Ειναι στην πολιτικη προστασια το κοριτσι και εσυ της την λες συνεχεια , αλλα μόνο προσφέρειμαλλον να κοσμο παει
Ειναι στην πολιτικη προστασια το κοριτσι και εσυ της την λες συνεχεια , αλλα μόνο προσφέρει
σε σουβλα δεν θα μεινει τιποτα οπως εισαι ...βραστη πιο καλα θα φαμε κοκκαλοσουπαΠες τα αγόρι μου ,πες τα , οι άλλοι μου γράφουν ποιηματάκια ο καρυπιδης όλο σε σούβλα μ ονειρεύεται ?
Άντε να δουλέψω, κρυώνω ρε γμτ!
Ειμαι κομψή..Δεν θα χορτάσεις...?σε σουβλα δεν θα μεινει τιποτα οπως εισαι ...βραστη πιο καλα θα φαμε κοκκαλοσουπα
Ειμαι κομψή..Δεν θα χορτάσεις...?
Από αύριο δεν θα σε ξαναπώ Τάσο ΜΟΥ..θα λέω Καλημέρα σκέτο.. ίσως βάλω και το ρε..θα το σκεφτώ ..?Οι κανίβαλοι της Ινδονησίας: Ζουν πάνω σε δένδρα και τρώνε ανθρώπινη σάρκα
Η φυλή Korowai κατασκευάζει δενδρόσπιτα, κυνηγάει με τόξα τα θηράματά της και δεν γνωρίζει για την ύπαρξη άλλων πολιτισμών.www.newsbomb.gr