Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.494
Μπορεί να βρω κάνα καλό γαμπρό βρε γιατί Όχι!η μανταμ σουσου
Μπορεί να βρω κάνα καλό γαμπρό βρε γιατί Όχι!η μανταμ σουσου
του σπανού τα γενια δεν γίνονταιΠόσο θα ήθελα να μη κάνω τπτ αλλά έλα που δεν γίνεται ,και δεν μιλώ για ραντεβού φυσικά
Μπορεί να βρω κάνα καλό γαμπρό βρε γιατί Όχι!
Ίσα ίσα τον θαυμάζω!Και ωραίο κομμάτι και Ευγενικο...Μην τον κάνεις ρόμπα τον άνθρωπο ?Υπάρχει ειδική κατηγορία γι αυτούς εδώ μέσα ????
Όπως λένε η καλή μέρα αποβτο πρωί φαίνεται.. ???Καυλημερες!
δηλαδη αν ερθει καποιος με πιτόγυρα ή πίτσες κτλ δεν θα του ανοιξεις ?Λοιπόν χθες συναγωνιστής σας ήρθε με τα λουλουδάκια του,σενιος, από εδώ και πέρα οποιος έρχεται χωρίς λουλούδια και σοκολατάκια θα σκέφτομαι αν θα τον δέχομαι ???
Λοιπόν Σ αυτες τις φωτο δείχνει ομορφη η μεσουλα μου,Ε??Όπως λένε η καλή μέρα αποβτο πρωί φαίνεται.. ???
ταιριαζει με τα γαλλικα σουΊσα ίσα τον θαυμάζω!Και ωραίο κομμάτι και Ευγενικο...
Αν ήσουν αλλεργική στα λουλούδια, θα του έβγαινε ξυνό το ραντεβού ???καλύτερα με άδεια χέρια, νέουτραλ ???Ίσα ίσα τον θαυμάζω!Και ωραίο κομμάτι και Ευγενικο...
Έτσι έχω ικανό το καρυπιδη να έρθει...? κάτσε θα με στολίσει τωρα χαχαχχαδηλαδη αν ερθει καποιος με πιτόγυρα ή πίτσες κτλ δεν θα του ανοιξεις ?
Τι πιθανότητες δίνεις να μη βρεθούμε όλοι μαζί καβάλα;;; ???Τρελοκομεία!!!???? δεν μαζευόμαστε να πάμε για καφέ??
δες εδω φωτο αν σου κανει το μαγαζι να κλεισω σουιτα η ολοκληρο κτηριοΤρελοκομεία!!!???? δεν μαζευόμαστε να πάμε για καφέ??
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μου θυμίζεις ωραίες εποχές που κάποια καλόπαιδα με έλεγαν πτυχιούχο τρελή!!Δεν τα βλέπω ποια όμως.. που να είναι αυτά τα παιδιά..δες εδω φωτο αν σου κανει το μαγαζι να κλεισω σουιτα η ολοκληρο κτηριο
ΑΡΧΙΚΗ - Ψυχιατρική Κλινική Σινούρη
Η Κλινική Σινούρη έχει δεσμευθεί να παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας με βασικό στόχο την θεραπεία και την αποκατάσταση από ψυχιατρικά νοσήματα, όπως η κατάθλιψη και η διπολική διαταραχή.sinouri.gr
παμε δραμα διπλα ειναιΤι πιθανότητες δίνεις να μη βρεθούμε όλοι μαζί καβάλα;;; ???
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μου θυμίζεις ωραίες εποχές που κάποια καλόπαιδα με έλεγαν πτυχιούχο τρελή!!Δεν τα βλέπω ποια όμως.. που να είναι αυτά τα παιδιά..
αρκιντια ...εδω θα εισαι γυρω γυρω και με χοιρινο καλοψημενα και τζατζικι χωρις πατατεςΠάω ομορφιές!!!?
Έτσι έχω ικανό το καρυπιδη να έρθει...? κάτσε θα με στολίσει τωρα χαχαχχα
Από τις 487 φώτο σου ?? δεν έχω βρει κάτι άσχημο αντιθέτως ??Λοιπόν Σ αυτες τις φωτο δείχνει ομορφη η μεσουλα μου,Ε??
Γραβάτα φορούσε ;Λοιπόν χθες συναγωνιστής σας ήρθε με τα λουλουδάκια του,σενιος, από εδώ και πέρα οποιος έρχεται χωρίς λουλούδια και σοκολατάκια θα σκέφτομαι αν θα τον δέχομαι ???