Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Τίποτα δεν μου ξεφεύγει...Να σου πω με δορυφόρο με παρακολουθείς;!Έχω αράξει καναπέ....!!!
Τίποτα δεν μου ξεφεύγει...Να σου πω με δορυφόρο με παρακολουθείς;!Έχω αράξει καναπέ....!!!
Τίποτα δεν μου ξεφεύγει...
Με μεγάλη μου χαρά. Εσύ θα κοιμηθείς και εγώ θα χάσω τον ύπνο μου?Πάμε να με χαϊδέψεις λίγο να κάνω νάνι...;
Και θα κάνει πριτς πριτς ???Σήκω απο το πάτωμα κούκλα μου. Θα κρυώσει η κοιλίτσα σου?
Να!!! Αυτά δεν μπορώ!!! Τα αγαπουλίστικαΠάμε να με χαϊδέψεις λίγο να κάνω νάνι...;
Μα είναι αδυναμία το γουρουνάκι και όταν θέλω γούτσου γούτσου ,πάντα πρόθυμο!?Και θα κάνει πριτς πριτς ???
Να!!! Αυτά δεν μπορώ!!! Τα αγαπουλίστικα
Φρουράαα φρουράάά ????
καλημερααα ατακτουλαΚαλημέρες!
καλημερααα ατακτουλα
Καλημέρα αγόρι ?
καλημερααα ατακτουλα
????
εισαι ξυπνια δηλαδη τωραΆσε, 12 παρά ξύπνησα,ακόμη νυστάζω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
????
Ναι,εντωμεταξύ πετάχτηκα σούπερ μάρκετ και αντί να πάρω αυτά που ήθελα πήρα αλλα...?εισαι ξυπνια δηλαδη τωρα
πηγαινε πισω και παρε τρεχοντας ενα κρισταλ κολορ μαυρο να υσηχασεις για καμμια 20αρια ημερεςΝαι,εντωμεταξύ πετάχτηκα σούπερ μάρκετ και αντί να πάρω αυτά που ήθελα πήρα αλλα...?
Πεινούσες μάλλον!!!Ναι,εντωμεταξύ πετάχτηκα σούπερ μάρκετ και αντί να πάρω αυτά που ήθελα πήρα αλλα...?
αν δεν περασει 5-6 χερια πλαστικο μαυρο δεν προκειτε να σωθουμε ποτεΠεινούσες μάλλον!!!
Πεινούσες μάλλον!!!
σε πια τουαλετα θα της αποθεσεις??? σαββατο σημεραΣκ@τουλες πήρα τελικά ?
Έλα ρε Τάσο ιου!!!!σε πια τουαλετα θα της αποθεσεις??? σαββατο σημερα
τι να κανω ιου ιου τι ειμαι ασθενοφοροΈλα ρε Τάσο ιου!!!!