Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Θα κάνω ότι μπορώ.!!! Το υπόσχομαιΣταματά βρε με το θεια Πανάθεμα σε ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Καλή χρονιά μωρό μου.. ?
Θα κάνω ότι μπορώ.!!! Το υπόσχομαιΣταματά βρε με το θεια Πανάθεμα σε ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Καλή χρονιά μωρό μου.. ?
Καυλημερες!
Καλή χρονιά μωρό μου. Γεμάτη καύλα για να περνάμε όλοι όμορφα.
Επίσης αγάπη!!!Καλή χρονιά μωρό μου. Γεμάτη καύλα για να περνάμε όλοι όμορφα.
καρδιακό πρωινόΚαυλημερες!
Για να πάει καλά η Κυριακή και η νέα εβδομάδαΚαυλημερες!
Για να μην ξεχνιόμαστε....Καυλημερες!
2 μόνο ,δηλαδή 4 φοιτητές δε θα μας εξυπηρετήσεις, Καλή Χρονιά JoanΠάντα είναι απόλαυση να έχω 2 άντρες μαζι μου..
Έχεις χάσει επεισόδια...πριν μήνα και κατι είχα 5 άνδρες μαζί μου ...με ντοκουμέντα..ρωτηστε πριν κρίνετε ?..Επίσης οποιος θέλει κάτι δεν αφήνει σε ποστ εδώ υποθετική ερωτηση-απάντηση,αλλά επικοινωνεί ?2 μόνο ,δηλαδή 4 φοιτητές δε θα μας εξυπηρετήσεις, Καλή Χρονιά Joan
Δε σε κρίνω απλώς ρωτώ για να ρθουμεΈχεις χάσει επεισόδια...πριν μήνα και κατι είχα 5 άνδρες...με ντοκουμέντα..ρωτηστε πριν κρίνετε ?
...προσοχή μην χαθείτε στον δρόμο έτσι?!?Δε σε κρίνω απλώς ρωτώ για να ρθουμε
Καλά μόλις επιστρέψω θα σε πάρω τηλέφωνο να έρθω αλλά δε γουστάρω απλά παιχνιδάκια μου αρέσουν τα extreme ???...προσοχή μην χαθείτε στον δρόμο έτσι?!?
ΝαιΤζο κουλούρι δίνεις?
Κάτι τέτοιες λαλακιες έλεγε και ένας όταν πρωτομπηκα,ειχε 12 φίλους, και τελικα ποτε δεν με γ@μησαν ούτε καν αυτός ..????Καλά μόλις επιστρέψω θα σε πάρω τηλέφωνο να έρθω αλλά δε γουστάρω απλά παιχνιδάκια μου αρέσουν τα extreme ???
Ούτε εγώ θα σε γαμι@@ , καθότι μικροτσουτσουνος, αλλά θε σου κάνω αλλά πράγματα , ???Κάτι τέτοιες λαλακιες έλεγε και ένας όταν πρωτομπηκα,ειχε 12 φίλους, και τελικα ποτε δεν με γ@μησε ούτε καν αυτός ..???
Α τι ωραία...!Δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις!