Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.102
κάτω τα χέρια από το κορίτσι ρεμάλια, θέλω να είμαι ο αποκλειστικός της ????
Ποτέ δεν είναι αργά. Εμείς γιατί είμαστε εδώ;;;Αυτό βλέπω,δεν μπήκα να κάνω σαματά σήμερα και ηρέμησε το νήμα ???
Σαν να παίρνει πίπα η θεά ΚάλληΠολλά χέρια...μπλέξαμε ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μόνο εσύ τα λες αυτά, τέλος!!!Ποτέ δεν είναι αργά. Εμείς γιατί είμαστε εδώ;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαν να παίρνει πίπα η θεά Κάλλη
Καλό θα ήταν να μην πας σε συναυλίες γιατί η "Ο" ξεφεύγει...μην μας έρθεις αρρωστουλα!Λατρεμένο στυλ μου τα δερμάτινα, το ξέρείς ..εντωμεταξύ Γενάρη που θα πάω Αγγλία, παίζει να κάνει μια εμφάνιση αστραπή ο till από rammstein, έτσι μου είπε φίλος, για να δούμε γιατι είμαι αρρωστακι !
Είμαι οχυρωμένη όσο δεν πάει μην μου αγχώνεσαι, πέραν τούτου είναι αυστηρότατα τα μέτρα ΑγγλίαΚαλό θα ήταν να μην πας σε συναυλίες γιατί η "Ο" ξεφεύγει...μην μας έρθεις αρρωστουλα!
Και μόνο εσύ τα κάνεις.... Καυλα ατελείωτηΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μόνο εσύ τα λες αυτά, τέλος!!!
Είμαι οχυρωμένη όσο δεν πάει μην μου αγχώνεσαι, πέραν τούτου είναι αυστηρότατα τα μέτρα Αγγλία
"...αλλά φοβάμαι μην μου πάθεις"...Οπισθοδρομική κομπανια-Η βροχή.Αφιερωμενο.....Είμαι οχυρωμένη όσο δεν πάει μην μου αγχώνεσαι, πέραν τούτου είναι αυστηρότατα τα μέτρα Αγγλία
"...αλλά φοβάμαι μην μου πάθεις"...Οπισθοδρομική κομπανια-Η βροχή.Αφιερωμενο.....
Για αυτό είναι μόνος....ρομαντικός και ασυμβιβαστος μαζί.Είσαι ρομαντικό αγόρι..ε;
Εσύ δε τουμπαρεις παντως εύκολα...Αυτά μου λες και με τουμπαρεις ?
Μας αποτέλειωσες τώρα...
Θα φας αγορακια;Παω να φάω boys και θα έρθω
????
Ευχαριστώ πολύ αγόρι,χαίρομαι που σου έδωσα ότι γούσταρες.. ?Σημερινή συνάντηση με τη δυνατή Jo. Πολύ σωστή σε ότι ζήτησα. Ευδιάθετη και εξυπηρετική! Θενξ jooo
πως τους πετσοκοψες ετσι ρε καυλαΚρύο.. καιρός για 2..3..4..5
παντα τετοια ευχομαιΉταν δυνατή εμπειρία μωρό, τότε που έγινε..!
Ακούω black metal ..αρα δεν είμαι καθόλου του χαλαρού?Joanna, καλησπερα. Διαβάζω το νήμα σου αυτές τις ημέρες που έκανα εγγραφή και καταλαβαίνω ότι δεν είσαι τόσο GFE...Μου αρέσει που μιλάς άνετα με όλους, κανείς χαβαλέ και έχεις βρει τον τρόπο να μας καυλωνεις...αλλα ήθελα να μου πεις αν σου αρέσουν και οι πιο χαλαροί ρυθμοί. Σε ευχαριστώ
Ακούω black metal ..αρα δεν είμαι καθόλου του χαλαρού?
Πέραν πλάκας, ρε αγόρια μην βάζετε ετικέτες στη καβλα..Χημεία είναι και ΜΟΝΟ,για μένα τουλάχιστον!Μπορώ να "γινω",τα πάντα ανάλογα τη καβλα της
Δεν έχεις άδικο... Η στιγμή, η ένταση και η χημεία σε οδηγούν! Πάντως 1 είναι σίγουρο, ότι όλοι περνάνε ΟΥΑΟΥ μαζί σου! Θα τα πούμε από κοντά όμορφη!Ακούω black metal ..αρα δεν είμαι καθόλου του χαλαρού?
Πέραν πλάκας, ρε αγόρια μην βάζετε ετικέτες στη καβλα..Χημεία είναι και ΜΟΝΟ,για μένα τουλάχιστον!Μπορώ να "γινω",τα πάντα ανάλογα τη καβλα της στιγμής