Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Να και ένας άνθρωπος που ξέρει απο τέχνη και υψηλό χιούμορ??Τύπε, κάτι μου λέει πως "όλες σε θέλουν για το κορμί σου" ????παλιός καλός Αρκάς
Να και ένας άνθρωπος που ξέρει απο τέχνη και υψηλό χιούμορ??Τύπε, κάτι μου λέει πως "όλες σε θέλουν για το κορμί σου" ????παλιός καλός Αρκάς
Like γιατί είναι τραγουδάρα Τασο !!
Γεια σου boy..?Φιλια πολλα Τζο
Για εσένα μόνο... Εμείς βρήκαμε δουλειά με αυτή τη φωτογραφίαΛίγη χαλάρωση..
Καλώς τον μου!!Καλησπέρα!!!!
Δεν πολυμπηκα σήμερα ρε συ, τη μισή μέρα την έφαγα στη σχολή.. μαμησε τα..Ησυχία βλέπω σήμερα ? ή μήπως είναι νωρίς ακόμα;;;
Προτιμάμε να μαμήσουμε εσένα μωρό μου.Δεν πολυμπηκα σήμερα ρε συ, τη μισή μέρα την έφαγα στη σχολή.. μαμησε τα..
Και εγώ το προτιμώ βασικά το γαμησι από άλλες δραστηριότητες μου ?!Προτιμάμε να μαμήσουμε εσένα μωρό μου.
Αμαρτωλή συνδύασες γαμήσι και πάπα στο ίδιο ποστ;Και εγώ το προτιμώ βασικά το γαμησι από άλλες δραστηριότητες μου ?!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι διάβασα, έρχετε ο πάπας αύριο και κλείνουν οι δρόμοι πάλι..?ταλαιπωρία 3 μέρες μας περιμένει...
Μόνο εγώ θα το έκανα...?Αμαρτωλή συνδύασες γαμήσι και πάπα στο ίδιο ποστ;![]()
Και εγώ το προτιμώ βασικά το γαμησι από άλλες δραστηριότητες μου ?!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι διάβασα, έρχετε ο πάπας αύριο και κλείνουν οι δρόμοι πάλι..?ταλαιπωρία 3 μέρες μας περιμένει...
Λες να πάει όπως στον προηγούμενο;
Τώρα κατάλαβα γιατί άλλαξες εικόνα εσύ.. περιμενεις τον πάπα ?
Έπρεπε να είμαι εκεί να σου τρίψω την πλάτη ?Έτοιμη για νρουζακι μετά την προπόνηση..
Έτσι όπως πονάω ολόκληρη..Πφφφ ελιωνα στο μασάζ μωρό...Έπρεπε να είμαι εκεί να σου τρίψω την πλάτη ?
Papa was a rolling stone?Το ξέρεις ότι δεν μας σώνει τπτ έτσι??μες στην αμαρτία είμαστε βουτηγμένοι ???