kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.796
- Πόντοι
- 4.496
Δεν το είχα δει αυτό με τη λουκα για κάτσε να το χαζέψω
Δεν το είχα δει αυτό με τη λουκα για κάτσε να το χαζέψω
Να σου κάνουμε να χαλαρώσεις...Και μετά να βάλεις μπροστά τη μηχανή...ξέρεις εσύ...Έτσι όπως πονάω ολόκληρη..Πφφφ ελιωνα στο μασάζ μωρό...
Αγόρι...διάβασα την όμορφη κριτική σου για εμένα στο άλλο σάιτ που είμαι.. ξέρω ότι δεν γράφεις εύκολα κριτικές για ανεξάρτητες και σ Ευχαριστώ πολύ.. μακάρι να μπορούσα να την παραθέσω.Το ξέρεις ότι σ έχω στην καρδιά μουη τζο ειναι απο τις λιγες που δεν χρειαζετε χημεια
την εχει απο μονη της
Αντί να ξεκουραστώ βρε,θα κουραστώ?τι σόι μασάζ θα είναι?!!Να σου κάνουμε να χαλαρώσεις...Και μετά να βάλεις μπροστά τη μηχανή...ξέρεις εσύ...
τι να κανω αδυναμιες αυτεςΑγόρι...διάβασα την όμορφη κριτική σου για εμένα στο άλλο σάιτ που είμαι.. ξέρω ότι δεν γράφεις εύκολα κριτικές για ανεξάρτητες και σ Ευχαριστώ πολύ.. μακάρι να μπορούσα να την παραθέσω.Το ξέρεις ότι σ έχω στην καρδιά μου
...❤? Η πιο λογική.. τρελή..χαχαχαχα!!τι να κανω αδυναμιες αυτες
και αφου εκει εχεις καρτελα την εβαλα ο δυσμοιρος![]()
Εμείς Δεν κάνει να μάθουμε;;; Να διαβάσουμε κι εμείς βρε αδερφέ!!!Αγόρι...διάβασα την όμορφη κριτική σου για εμένα στο άλλο σάιτ που είμαι.. ξέρω ότι δεν γράφεις εύκολα κριτικές για ανεξάρτητες και σ Ευχαριστώ πολύ.. μακάρι να μπορούσα να την παραθέσω.Το ξέρεις ότι σ έχω στην καρδιά μου
Θα τιμωρήσεις τον λαό σου, για τον στρωματά που κάνει το παπί;Έτσι Ε??Από δω κ πέρα φωτο μόνο ντυμένη θα τους βάζω ?
Άνοιξε εδώ καρτέλα γιατί δίπλα δεν διαβάζει κανένας..Το κακό , είναι ότι δεν άνοιξα εδω καρτέλα ,φοβουμενη την αρχική επιθετική διάθεση κάποιων που δεν μ είχαν δει φυσικά,και έχουν γραφτεί τελικά ενα σωρό υπέροχες κριτικές από τους κύριους που είδα εδώ,και είναι σκόρπιες..κρίμα.. ?
Είναι ανάμεσα μας..Που δίπλα?Και ποιος είναι ο στρώματας επιτέλους?!?
Φώτο από το ντουζ θέλουμεΈτοιμη για νρουζακι μετά την προπόνηση..
Οι δίπλα όμως που ειπες..Δεν μ έβριζαν ούτε με προσέβαλαν..μου έδωσαν την ευκαιρία να με μάθουν και μετα να με κρίνουν ..εδώ όμως πρώτα με εκραξαν ,ελεγαν άσχημα λόγια, και μετά άρχισαν να με μαθαίνουν και να ζητούν Συγνωμη κάποιοι ..Εξάλλου γι αυτό μπήκα αρχικά εδώ,να καθαρίσω τη λάσπη απ το όνομα μου.. Και τελικά παρέμεινα..γνώρισα ΓΑΜΑΤΑ άτομα/πελάτες , περνάω όμορφα, και κερδίζω και παραπάνω..Άνοιξε εδώ καρτέλα γιατί δίπλα δεν διαβάζει κανένας..
Εγώ μίλησα μόνο για την επισκεψιμότητα..Οι δίπλα όμως που ειπες..Δεν μ έβριζαν ούτε με προσέβαλαν..μου έδωσαν την ευκαιρία να με μάθουν και να κρίνουν ..εδώ όμως πρώτα με εκραξαν ,ελεγαν άσχημα λόγια, και μετά άρχισαν να με μαθαίνουν ..Εξάλλου γι αυτό μπήκα αρχικά εδώ,να καθαρίσω τη λάσπη απ το όνομα μου.. Και τελικά παρέμεινα..γνώρισα ΓΑΜΑΤΑ άτομα, περνάω όμορφα, και κερδίζω και παραπάνω..
Η πικρία όμως μένει δυστυχώς..θα τα πούμε αύριο πάλι, έχω δουλίτσα..να περάσετε όμορφα όλοι με.αταξιες στο φουλ!
...Και άρπαξα την ευκαιρία να πω αυτό που νιώθω.. Δεν είναι κακό, όταν λες την αλήθεια εκτιμάτε παραπάνω.. καληνύχταΕγώ μίλησα μόνο για την επισκεψιμότητα..
καλό βράδυ μπέμπα..