TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
οξω ρε λαιδη ντι ψωνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΠροτιμώ το πριγκίπισσα Νταϊάνα αν σου βρίσκεται εύκολο...?
οξω ρε λαιδη ντι ψωνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΠροτιμώ το πριγκίπισσα Νταϊάνα αν σου βρίσκεται εύκολο...?
Είσαι βλάκ@ς!!!!??????καλα τζενιφερ ανιστον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
την αθηνα μερτυρη την ξερεις??
Είσαι βλάκ@ς!!!!??????
Σε στόλισα λόγω εορτών χαχαχαχχαχαχαχ,παλιές καλές εποχές μας,θυμάσαι????
κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωΣε στόλισα λόγω εορτών χαχαχαχχαχαχαχ,παλιές καλές εποχές μας,θυμάσαι????
Εεεε δεν μοιάζουν και πολύ.. Μάλλον μακρινές ξαδελφες θα είναιειναι ξαδελφες με την θεια απο το σικαγο
ετοιμασου χοιρινουλη για την δευτερη δοση μπινελικιαΕεεε δεν μοιάζουν και πολύ.. Μάλλον μακρινές ξαδελφες θα είναι
Γιατί κυρ Τάσσο... Για καλό το είπα εγώετοιμασου χοιρινουλη για την δευτερη δοση μπινελικια
φευγεις αλλα ολο εδω εισαιΑγάπες φεύγω ,ευχαριστώ για διάλλειμα όπως πάντα απολαυστικό!!?
θα σε ταχτοποιηση και εσενα ετοιμασου βαλε το επισημο κουστουμι σουΓιατί κυρ Τάσσο... Για καλό το είπα εγώ
Το αγόρι που μ έκανε να τελειώσω στο στόμα του..ευχαριστώ.. ?Μεσημεριανό ραντεβου με την sexyjo, στο γνωστό hotel στην Κατεχακη. Πρώτη συναντηση μαζί της αλλα οχι και η τελευταια. Ακριβως οπως την περιμενα απο τις foto και video που εχει στο νήμα της, Μια ευχάριστη "εύγευστη" ωρα που συν΄τομα θα επαναληφθεί.
Χαλάλι της.θα σε ταχτοποιηση και εσενα ετοιμασου βαλε το επισημο κουστουμι σου
εχει ενα στοματακι αστα μην βλεπεις εδωΧαλάλι της.
Εεεε δεν μοιάζουν και πολύ.. Μάλλον μακρινές ξαδελφες θα είναι
Εδώ συνήθως γεμάτο καυλια το βλέπωεχει ενα στοματακι αστα μην βλεπεις εδω
Παρεξήγηση θεία Jo... Για καλό το είπαΔεν έφυγα ακόμη το είδα ,αλλά παρέα με τον άλλον.κάνεις και σε χάλασε ,άντε να.χαθεις κ εσύ ?
α εσυ θελεις να ακουσεις τα καλαντα απο νωρις...και δεν εχω ψιλαΠαρεξήγηση θεία Jo... Για καλό το είπα
Δώσε χοντρά. Κάτι μου λέει οτι θα τα πει όλα μέχρι τέλουςα εσυ θελεις να ακουσεις τα καλαντα απο νωρις...και δεν εχω ψιλα
Fuck me hard....Κάποιες φορές.. ?