Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.575
Ο λόγος???Χαχαχαχα!!Αυτός ο κωλος πρέπει να μπει στον τουριστικό οδηγό της Αθήνας
Ο λόγος???Χαχαχαχα!!Αυτός ο κωλος πρέπει να μπει στον τουριστικό οδηγό της Αθήνας
Αχ καυλιάρα μου...τι μας κάνεις...ααχ και να Μ άφηνες να το γευτώ μωρό μου?...μου τον έκανες πέτρα πάλι είχες δεν είχες..!!??
Είσαι κι απ' αυτό καυλακι μου...πολύ καλή...μπράβο σου...ελπίζω να σε χαρώ σύντομα..!!?Είμαι παλιοκοριτσο...?
Για να ξέρουν οι περαστικοί οτι πρέπει να τον δοκιμάσουν... ?Ο λόγος???Χαχαχαχα!!
Λίγο σάλιο θέλει...
Για την ακρίβεια πούτσο θέλει...Λίγο σάλιο θέλει...
Έχω αφήσει συναγωνιστές σας...προοδο κάνω, είδες???Εε εντάξει...αν δε θέλει αυτό το μουνι σκισιμο τότε ποιο θέλει..???αλλά βρε joanna μωρό μου αυτό το γλυφομούνι γιατί το αποφεύγεις βρε μάτια μου..???
Ήρθες και σου είπα Όχι γκρινιαρικο αγόρι??Αα δηλαδή άλλους αφήνεις κι άλλους μας αφήνεις να ξεροσταλιαζουμε...καλααα..!!
....επειδή μ έχουν γρατζουνισει /δαγκώσει στο παρελθόν χαμηλά, απέκτησα φοβία ,σιγά σιγά άφησα κάποιους κύριους, που ήταν απλά άψογοι σε συμπεριφορά στο μουνάκι μου.. αρα αναλόγως τη διάθεση σου αν θα είναι η Όχι...επιθετική..μεταφορικά πάνταΣου είπα και χθες...ακόμα δε σου ρθα...δηλαδή όταν έρθω θα μου πεις ναι..???
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ ,αυτός ειναι ο σκοπός του νήματος μου.. καβλα στο έπακρο, όμορφος διάλογος..και χαβαλές ανάλαφρος..Γενικά έχω υπομονή και επιμονή στη ζωή μου.. φιλώ.. ?Joανναρα παρότι έχω μέρες να γράψω στο νήμα σου να πω ότι ευλογώ τον καιρό που κρυώνει και οι ΚΑΥΛΑ ρωγες σου θα είναι πιο συχνά perky..
Έχω κάνει και εικόνα να στις τσιμπαω πρόστυχα και να χυνω στα κόκκινα νυχάκια των ποδιών σου...
Respect για την όρεξη σου καθημερινά να μας φτιαχνεις
Εντάξει μωράκι μου το καταλαβαίνω...αλλά κι εγώ ζηλεύω όμως?...ελπίζω όταν έρθω η συμπεριφορά μου να σε κάνει να Μ αφήσεις να το γευτώ..το θέλω τρελά...το βλέπουμε..!!αχχ καυλιάρα μου εσύ..!!??....επειδή μ έχουν γρατζουνισει /δαγκώσει στο παρελθόν, απέκτησα φοβία ,σιγά σιγά άφησα κάποιους κύριους, που ήταν απλά άψογοι σε συμπεριφορά στο μουνάκι μου.. αρα αναλόγως τη διάθεση σου αν θα είναι η Όχι...επιθετική..μεταφορικά πάντα
Μια πιπουλα την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα!?
Αν ισχύει αυτό.... Πρέπει να έχεις χρόνια να πας σε γιατρό... Με τόσες πίπες που έχεις πάρει ???Μια πιπουλα την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα!??