Διαγραμμένο μέλος 209999
Μασέζ
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Like
- 3.101
Τι θέλεις ?Και εγώ τι θα κερδίσω?
Τι θέλεις ?Και εγώ τι θα κερδίσω?
Άστα αυτά γιατί θα έρθει ο φίλος σου ο Κωστάκης και θα αρχίσει πως τάζεις και δεν δίνεις..........Τι θέλεις ?
Ερχεται κ δω μη του γαμησω?φτουΆστα αυτά γιατί θα έρθει ο φίλος σου ο Κωστάκης και θα αρχίσει πως τάζεις και δεν δίνεις..........
Εσύ τι προσφέρεις εκτός από αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου?Τι θέλεις ?
Αυτο που γράφω στην υπογραφή μου αντράκο μου ..όλα τα είδη χειρομαλαξης έως αισθησιακόΕσύ τι προσφέρεις εκτός από αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου?
Σώθηκες τώρα.............Εσύ τι προσφέρεις εκτός από αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου?
Ρώτα την φιλενάδα σου να σου πει, είναι παλιοί γνώριμοι.........Ερχεται κ δω μη του γαμησω?φτου
Να τος ο άλλος ?Σώθηκες τώρα.............
Κάβλιαρα γυναίκα εδώ είμαστεΠου πήγαν όλοι?για γράψτε κάτι να δω έχω μπει σωστά ?
Τώρα τι γνώρισα εγώ μια χαρά είναι η γυναίκα.γυναικαρα είναι τις υπηρεσίες της της λέει μια χαρά μιλάει .δεν ενοχλεί καννεναν.ορεξη να έχει κ σεις να την σέβεστε.οπως όλες τις κυρίες κ τις υπηρεσίες τουςΡώτα την φιλενάδα σου να σου πει, είναι παλιοί γνώριμοι.........
Να την προσέχεις την Τζωαννα, είναι γαμω τα παιδιά, δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, εμένα μου έχει φερθεί σπαθί.........
Αχαχαχα με κοροϊδεύεις έτσι ?που ήσουναΚάβλιαρα γυναίκα εδώ είμαστε
Σας σεβόμαστε όλες, απλά εσύ τα έχεις παρεξηγησει λίγο τα πράγματα και τα τσουβαλιαζεις όλα και όλους, αλλά τέλος πάντων, δεν είναι του παρόντος..........Τώρα τι γνώρισα εγώ μια χαρά είναι η γυναίκα.γυναικαρα είναι τις υπηρεσίες της της λέει μια χαρά μιλάει .δεν ενοχλεί καννεναν.ορεξη να έχει κ σεις να την σέβεστε.οπως όλες τις κυρίες κ τις υπηρεσίες τους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχαχαχα με κοροϊδεύεις έτσι ?που ήσουνα
Είχα δουλίτσα μωρό μουΤώρα τι γνώρισα εγώ μια χαρά είναι η γυναίκα.γυναικαρα είναι τις υπηρεσίες της της λέει μια χαρά μιλάει .δεν ενοχλεί καννεναν.ορεξη να έχει κ σεις να την σέβεστε.οπως όλες τις κυρίες κ τις υπηρεσίες τους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχαχαχα με κοροϊδεύεις έτσι ?που ήσουνα
Δεν τσουβαλιαζω τίποτα .όσοι δεν μιλάνε ωραία έχω μπινελικωσειΣας σεβόμαστε όλες, απλά εσύ τα έχεις παρεξηγησει λίγο τα πράγματα και τα τσουβαλιαζεις όλα και όλους, αλλά τέλος πάντων, δεν είναι του παρόντος..........
Έλα είχα πελάτη.. λοιπόν φιλενάδα όπως βλέπεις ,τα ίδια τραβάω/περνάω από τους συνηθεις υπόπτους...Είχα δουλίτσα μωρό μου
Είναι ξηγημενη η Alice έχουμε μιλήσει κατ ιδίαν.Σας σεβόμαστε όλες, απλά εσύ τα έχεις παρεξηγησει λίγο τα πράγματα και τα τσουβαλιαζεις όλα και όλους, αλλά τέλος πάντων, δεν είναι του παρόντος..........
Ναι πήγα κάποιες σελίδες πίσω κ είδα .τώρα που τα είδα κ σε άλλο νήμα θέλουν απλά αγνοηση .αξία περνούνΣ
Έλα είχα πελάτη.. λοιπόν φιλενάδα όπως βλέπεις ,τα ίδια τραβάω/περνάω από τους συνηθεις υπόπτους...
Αυτοί που μ έχουν δει κορίτσι, λένε την αλήθεια το έχω ξαναπεί, αυτοί που δε μ έχουν δει λένε ψέματα..Κάτι παρόμοιο παίζει κ.σε σένα, γι αυτό σε έφερα έδω να τα δεις... λοιπόν νομίζω ότι έχουμε να ετοιμάσουμε και ένα σοου με λάδια και ζαρντιερες Ε,??????Ναι πήγα κάποιες σελίδες πίσω κ είδα .τώρα που τα είδα κ σε άλλο νήμα θέλουν απλά αγνοηση .αξία περνούν
Σας σεβόμαστε όλες, απλά εσύ τα έχεις παρεξηγησει λίγο τα πράγματα και τα τσουβαλιαζεις όλα και όλους, αλλά τέλος πάντων, δεν είναι του παρόντος..........
Όπως μου φέρθηκες σου φέρθηκα καλέ μουΡώτα την φιλενάδα σου να σου πει, είναι παλιοί γνώριμοι.........
Να την προσέχεις την Τζωαννα, είναι γαμω τα παιδιά, δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, εμένα μου έχει φερθεί σπαθί.........
Κι εγώ έτσι πίστευα στην αρχή, αλλά το τελευταίο καιρό, καταφερε και μου άλλαξε γνώμη, θα δείξει.......Είναι ξηγημενη η Alice έχουμε μιλήσει κατ ιδίαν.
Ναι συμφωνώ.απλα προσπαθούσα να μπω τόση ώρα κ δεν απαντάει κάνεις .φώναξε μου την Τζοάννα ?