Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169.189
Δεν ξέρω φοβάμαι, κακό πράγμα η ζήλιαΕίναι και ξανθό
Δεν ξέρω φοβάμαι, κακό πράγμα η ζήλιαΕίναι και ξανθό
Τα κορίτσια μεταξύ σας είστε ζηλιαρεςΔεν ξέρω φοβάμαι, κακό πράγμα η ζήλια
Χάθηκε όμως, άμα σου λέω εγώ δεν θέλει να σταυρώσει μεροκάματο ...Τεσπα θα πας καμία βόλτα εσύ;Τα κορίτσια μεταξύ σας είστε ζηλιαρες
Είμαι στην αγκαλιά του ΜορφέαΧάθηκε όμως, άμα σου λέω εγώ δεν θέλει να σταυρώσει μεροκάματο ...Τεσπα θα πας καμία βόλτα εσύ;
να μπαινεις να κανεις λαικ ... οπως μια ψυχη εδω μεσαΕίμαι στην αγκαλιά του Μορφέα
Ποιος οεονα μπαινεις να κανεις λαικ ... οπως μια ψυχη εδω μεσα
η Τζο , που ολο βγαινει για λιγο ...Ποιος οεο
Νιπλακο δεν θα κάτσω πολύ εχω βραδυνή έξοδο με γκομενάκι...να μπαινεις να κανεις λαικ ... οπως μια ψυχη εδω μεσα
ωωωω να γαμησω , για πες για πεςΝιπλακο δεν θα κάτσω πολύ εχω βραδυνή έξοδο με γκομενάκι...
Υποψήφιος? Που στο διάβολο είναι ο ΚόντεςΝιπλακο δεν θα κάτσω πολύ εχω βραδυνή έξοδο με γκομενάκι...
Έχω βάλει και βαράνε οι ειδοποιήσεις γμτ όλη μέρα ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!η Τζο , που ολο βγαινει για λιγο ...
Βαρκάδα ..με ψαροκάικοωωωω να γαμησω , για πες για πες
Ροματζαδα ?
για πες για τον λεγάμενοΈχω βάλει και βαράνε οι ειδοποιήσεις γμτ όλη μέρα ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Θα με πάει για φαΐ και μετά θα με πηδήξει είπε, η το αντίθετο ;ξέχασα...Βαρκάδα ..με ψαροκάικο
Πάλι προτοτυπιαΘα με πάει για φαΐ και μετά θα με πηδήξει είπε, η το αντίθετο ;ξέχασα...
...Την έχει 19,μετρημένος με ακρίβεια!για πες για τον λεγάμενο
αν φαει πολυ και δεν μπορει παρε το στραπον μαζι σου να υπαρχειΘα με πάει για φαΐ και μετά θα με πηδήξει είπε, η το αντίθετο ;ξέχασα...
Μικροτσουτσουνος...θα στην κάνει την ροδέλα ξύλινη...Την έχει 19,μετρημένος με ακρίβεια!
κοιτα μην σε παει πουθενά μίζερα !!Χαχαχχαχχαχχαχ!!!!
Πωπω και σήμερα έδωσα κωλο σε 4 ήδη, άντε να ζητήσει κι αυτός την έκατσα..Μικροτσουτσουνος...θα στην κάνει την ροδέλα ξύλινη
Δεν είναι μέλος του μπου..κοιτα μην σε παει πουθενά μίζερα !!