aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.519
- Πόντοι
- 11.956
Εδώ είσαι μουναραααα.. φαίνεται όλος ο σωματότυπος σου κορμάρα έχειςΚαι μια ντυμένη και φεύγω !!
Αφήνω το νήμα σε καλά χέρια.. Χαχαχαχα!!
Εδώ είσαι μουναραααα.. φαίνεται όλος ο σωματότυπος σου κορμάρα έχειςΚαι μια ντυμένη και φεύγω !!
Αφήνω το νήμα σε καλά χέρια.. Χαχαχαχα!!
Όχι βέβαια...τις κουμπάρες μάλλον έπαιξαν !!!!!πρέπει να ήταν φοβερά!!! μόνη εσύ και 5 άντρες ρε ? έπαιξε και dp και τέτοια?
Ευχαριστώ μωρακι..καλη είμαι..Εδώ είσαι μουναραααα.. φαίνεται όλος ο σωματότυπος σου κορμάρα έχεις
Το playboy...?????Ευχαριστώ μωρακι..καλη είμαι..
Να ξέρεις, με ζήτησε η Vogue τις προάλλες για εξώφυλλο αλλά ειχα να κάνω φωτογράφιση για τον Armani και δεν προλάβαινα (μετά ξύπνησα πήγε 9)
Ευχαριστώ μωρακι..καλη είμαι..
Να ξέρεις, με ζήτησε η Vogue τις προάλλες για εξώφυλλο αλλά ειχα να κάνω φωτογράφιση για τον Armani και δεν προλάβαινα (μετά ξύπνησα πήγε 9)
Βαθιά ανάσα, καλό σκύψιμο και μπόλικο σάλιο και ολα θα γίνουν καμάρι μου...Το προπόνηση? ...σε μένα πρέπει να κάνεις προπόνηση πως να να παίρνω θέση για καλύτερη... διείσδυση
Να σπάσω μέση ....η να βάλω μαξιλάρι από κάτω να έρθει μόνο του το σώμα σε καλή θέση....Βαθιά ανάσα, καλό σκύψιμο και μπόλικο σάλιο και ολα θα γίνουν καμάρι μου...
....τώρα θα μεριμνήσει να παντρευτώ, διότι εγώ στο μπου μπήκα με αυτόν τον στόχοτωρα που γυρισε ο Τασσουλης θα σε φτιαξει που μου ονειρευεσαι και φωτογραφισεις ... αφισα θα σε κάνει στις κολωνες
αντε με το καλό !!!....τώρα θα μεριμνήσει να παντρευτώ, διότι εγώ στο μπου μπήκα με αυτόν τον στόχο
Άρα δεν προλαβαίνει για πολύ κράξιμο ,μετά τους γάμους!
Παιξε το μουνακι σου και προσφερε το στο λαο σου υγρο και καυτο ετοιμο να μας υποδεχτει.Καληνύχτα αγόρια...Με κάβλες βραδυνές ..
Σήμερα δεν την πρεσαρω από αύριο όμως ούτε ψύλλος στον κόρφο τηςτωρα που γυρισε ο Τασσουλης θα σε φτιαξει που μου ονειρευεσαι και φωτογραφισεις ... αφισα θα σε κάνει στις κολωνες
Εδώ μόλις έχω χύσει...Παιξε το μουνακι σου και προσφερε το στο λαο σου υγρο και καυτο ετοιμο να μας υποδεχτει.
Όποιος να ναι αρκεί να την ξεφορτωθούμε... Μην ξεμείνει την γάμησα μεαντε με το καλό !!!
θα σου βρει το καλυτερο παιδι ο Τασσουλης
Ετσι σε λιγο χυνω και γω.χαχαχ.Εδώ μόλις έχω χύσει...
Θα σου φορτωθω στο κεφάλι άμα μείνω γεροντοκόρηΌποιος να ναι αρκεί να την ξεφορτωθούμε... Μην ξεμείνει την γάμησα με
Σου ψάχνω τον καλύτερο γαμπρό.. τις πιο τελειωμεννες πουσταρες για να μπορείς να κάνεις και το χόμπι σου..Μη Τασούλη, γιατί είμαι και μικρή και ξανθιά και κλαίω άγαρμπα επίσης...
Αποκλείεται έχεις πολλούς υποψηφίους..μόνο ο Κόντε να σε πάρει σωθηκαΘα σου φορτωθω στο κεφάλι άμα μείνω γεροντοκόρη
Με πήρε στα 4 και στα πλάγια οταν ήρθε,τώρα για νύφη δεν ξέρω..Αποκλείεται έχεις πολλούς υποψηφίους..μόνο ο Κόντε να σε πάρει σωθηκα
Θα σε παρω εγω. Δεν θα σε αφησω ετσι χωρις στεφανι. Κραταω τον λογο μου. Παντα.Με πήρε στα 4 και στα πλάγια οταν ήρθε,τώρα για νύφη δεν ξέρω..
Αχ,να γίνω κα Κοκοβικου Αντωνάκη μου !!Θα σε παρω εγω. Δεν θα σε αφησω ετσι χωρις στεφανι. Κραταω τον λογο μου. Παντα.