swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.346
- Πόντοι
- 206
Θεα εισαι βασικα...Είμαι ξανθιά φυσική ..για πες
Θεα εισαι βασικα...Είμαι ξανθιά φυσική ..για πες
Τι εφτιαχνα πριν λιγο που ηχητικα μοιαζει με αυτο που επικεντρωνεις,,, κ τι ψηνω που ειναι αυτα που δεν μας τα κανεις εσυ.??Είμαι ξανθιά φυσική ..για πες
Τσουρέκια ψήνεις...;;;Τι εφτιαχνα πριν λιγο που ηχητικα μοιαζει με αυτο που επικεντρωνεις,,, κ τι ψηνω που ειναι αυτα που δεν μας τα κανεις εσυ.??
Θεα εισαι βασικα...
Α εσύ δεν πέρασες από τα Καμένα ΒούρλαΕίμαι ξανθιά φυσική ..για πες
αρχιζει απο "π" κ τελειωνεις σε "τσες"Το 1ο,δεν το έχω ...
Λούτσες τις ξέρω εγώ Χαχαχαχχαχααρχιζει απο "π" κ τελειωνεις σε "τσες"
οχι ρε μαναμο δεν φτιαχνω Λιτσες.. χαχαχαχαχαχαΛούτσες τις ξέρω εγώ Χαχαχαχχαχα
Ποδιά κ παπιγιον δεν παει.. λες να με παρεξηγησουν?Έχουμε κόσμο ,80 άτομα κοιτάνε κοντά,Ελπίζω να είστε ευπρεπείς ντυμένοι!!
και γω επισηςΘα χαρώ να γνωριστούμε!!!
Μάς βλέπει τόσος κόσμος καί εσύ τσιτσιδώθηκες πάλι?.....Τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά τά θέλει κι εσένα το κωλαράκι σου.....φτού σου....Καί ντροπή και αίσχος....καί ξαναφτού σου.....Λοιπόν ωραίο το διάλλειμα μου,ευχάριστο όπως πάντα μαζί σας..
Μια φωτο φρέσκια, και δρομο!
Μάς βλέπει τόσος κόσμος καί εσύ τσιτσιδώθηκες πάλι?.....Τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά τά θέλει κι εσένα το κωλαράκι σου.....φτού σου....Καί ντροπή και αίσχος....καί ξαναφτού σου.....
Πάλι?.... Πόσους θά φάς πιά......θά βαρηστομαχιάσεις....Θά σού έχω σόδα γιά νά τούς χονέψεις τό βράδυ....Κέρασε τον κόσμο ένα φονταν, εγώ πάω για λουτσους
Σοβαρή καύλα...!!!...just!
Η ωραιοτερη πισω οψη......για πολλες σφαλιαριτσες......Λοιπόν ωραίο το διάλλειμα μου,ευχάριστο όπως πάντα μαζί σας..
Μια φωτο φρέσκια, και δρομο!
Για πολύ γλύψιμο!!!Καληνύχτα αγόρια...Με κάβλες βραδυνές ..
Εδώ είμαι ....έχει καταγραφεί ότι λες .... περιμένωαντε κ ειμαι 1ος.. θα ερχοσουν Πειραια για το δωρο? Γιατι εγω αν ειμαι θα το δωρισω στον φιλο που ζοριζεται με την ΔΕΗ.. Να δει λιγο φω ο αθρωπας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φως
Το προπόνηση? ...σε μένα πρέπει να κάνεις προπόνηση πως να να παίρνω θέση για καλύτερη... διείσδυσηΠάντα με τα κοπλιμέντα σας ρε αγοράκια..Τι αλλο να θέλει μια γυναίκα ..
Σας φιλώ και πάω για προπόνηση!!