Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
Αφου ξερεις ποσο σε λατρευω ατακτο μου κοριτσακι.Κατάλαβα ότι έκανες χιούμορ μωρό!!
Αφου ξερεις ποσο σε λατρευω ατακτο μου κοριτσακι.Κατάλαβα ότι έκανες χιούμορ μωρό!!
Χωρις πλακα γιατι οχι;Πρέπει ν αρχίσω τουρ παιδιά!! Τόσα μερη με ζητούν !
Σκέτη ομορφιά........!
Υπέροχη...Την καλησπέρα μου....
Πανέμορφη!Φωτο ντοκουμέντο...λιώνω στην ξάπλα...
Για φίλημα...Καλημέρες!
Έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις...Αγοράκια μου όμορφα, δεν πολυ απαντώ σήμερα σε τηλ /μηνύματα γιατί είμαι φουλ ,αύριο πάλι 12 και μετά περίπου, διαθέσιμη, σας ευχαριστώ πολύ και σας φιλώ!!
(Βάζω κάτι μέχρι να τα πούμε πάλι!!!)
Harry μου!!!!Πάντα ευγενικός...Πανέμορφη!
Για φίλημα...
Καλώς το αγόρι ..πως και από δω εσυ;;;Σε άλλο νήμα τα λέγαμε σωστα;;!χαχαχαχαχα!!!Ο Harry πριν 26 λεπτα ηταν στην τουαλέτα. Ελπιζω να βγηκε μέχρι τωρα
Έκλεισα και εγώ επιτέλους ραντεβού με το κορίτσι! τα σπάει είναι πο΄λυ ωραία και καβλιάρα! πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί της έχω να πω! θα την ξανατιμήσω σύντομα να πάρω και το κωλαράκι της αυτή την φορά!!
Jo είσαι κάβλα
Σε αλλο ναι. Παντα μπαινω και παρακολουθω απλα δν γραφω . Δεν έχει νόημα να σε καβλαντιζω εδω κ μετα να μην μπορώ να σε δω εξαιτιας 500κατι ψωροχιλιομετρωνΚαλώς το αγόρι ..πως και από δω εσυ;;;Σε άλλο νήμα τα λέγαμε σωστα;;!χαχαχαχαχα!!!
Τι μουναρα εισαι Σε εχουμε πρηξει αλλα προσπαθησε να κανεις ενα τουρ Σαλονικα να σε απολαυσουμε και εμεις!Είπα να βάλω και εγώ το μαγιό μου..μόνο το κάτω..
Όχι βρε, τι πρήξιμο..!Ίσα ίσα με τιμάτε όσοι μ εχετε δει η θέλετε να με δείτε!!Κάτι θα κάνω...Τι μουναρα εισαι Σε εχουμε πρηξει αλλα προσπαθησε να κανεις ενα τουρ Σαλονικα να σε απολαυσουμε και εμεις!
Η μαντιναδα λέειΑυτός είναι ο επίτιμος καλεσμένος χαχαχαχα
Ωχ,άν πάρει μάτι την μαντινάδα ο ξουρας θα μ αρχίσει!!χαχαχαχαχα!!!Η μαντιναδα λέει
Μόνο του γέρου η ψωλή κάνει καλό γαμήσι
γιατί αργεί να σηκωθεί και αγανακτά να χύσει .
Ερωτικη, αισθησιακη, ομορφη οπως παντα. Για αυτο σε λατρευουν ολοι. Αυτο φαινεται αλλωστε οτι σε εχει δει το μισο και παραπανω Bou αλλα και απο τις πολλες θετικες κριτικες. Αξια ανεκτιμητη.Είπα να βάλω και εγώ το μαγιό μου..μόνο το κάτω..
Αγορακι μου εσύ.. Έχεις μια ευγένεια που σε διακρίνει φοβερή ,είτε εδώ είτε από κοντά.. (Και καβλα επίσης!)Ερωτικη, αισθησιακη, ομορφη οπως παντα. Για αυτο σε λατρευουν ολοι. Αυτο φαινεται αλλωστε οτι σε εχει δει το μισο και παραπανω Bou αλλα και απο τις πολλες θετικες κριτικες. Αξια ανεκτιμητη.