Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.446
Στον αιολο νομίζω μιλούσέ αγάπηειναι δυνατον να μην εχω παρει Τζο;
Στον αιολο νομίζω μιλούσέ αγάπηειναι δυνατον να μην εχω παρει Τζο;
Χαχαχα....ε ναι ρε,δεν ειναι καθε μερα Λαμπρη.....
Τώρα που χαλάρωσα από δουλειά ψοφαω για τέτοια με ξέρειςjo...από το ένα νήμα στο άλλο είσαι ....δεν σε προλαβαίνω
1 και 2 πηδαει τα νηματαΤώρα που χαλάρωσα από δουλειά ψοφαω για τέτοια με ξέρεις
1 και 2 πηδαει τα νηματα
θα σε παρω με παπα και με κουμπαραΕγώ είμαι ξανθιά δεν ξέρω τπτ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Πωπω έχω τόσες προτάσεις γάμου εδώ μεσα..Ξουρα αν εινσι να κάνουμε και παιδάκια να σε πάρω ομορφαντραθα σε παρω με παπα και με κουμπαρα
αρκει να μου καθετε και η κουμπαρα
ειμαιΠωπω έχω τόσες προτάσεις γάμου εδώ μεσα..Ξουρα αν εινσι να κάνουμε και παιδάκια να σε πάρω ομορφαντρα
ΜμμμμμΧριστός Ανέστη!Να περάσατε όμορφα!
Μμμμμμ
Ωραία φωτο
Ένας σωστός σύζυγος τήν μαζεύει λίγο τήν τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα σύζυγό γιά νά μήν κάνει αίσχη αντίζηλε αλλά εσύ κάνεις το αντίθετο. Θά επιστρέψω ο Κόντε γιά νά βάλω μία τάξη γιατί μού τό κάνατε τσοντοσηνεμά εδώ μέσα...φτού σας...Εν
Ενας σωστος συζυγος ξερει τι της αρεσει. Ετσι κραταει την σχεση ζωντανη.
Μωρή πονηρή σουπιά ματάκια!!.... Γιαυτό μέ καρφωσες χθες?.... Γιά νά σέ πάρει μέ καλό μάτι ή γυναίκα μου καί νά τής κάνεις ασεμνες προτάσεις?... Αλλά δεν φταις μόνο εσύ....φταίει καί ή καυλιάρα καί αχόρταγη νεαρά πού παρασυρεται εύκολα....Κάπου διάβασα πρόταση για παρτουζα ...εγώ είμαι μέσα ποτέ που και τι θα κάνουμε μετά...για κλαμπ και μετά ξανά πάλι .....δεν θα πληρώσω την ΔΕΗ λεφτά έχω ....!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αααα και πριν γω δεν θέλω να είμαι σύζυγος....ο γκόμενος θέλω να ειμαι
Γιά σένα δέν είπα τίποτα σήμερα.....ξεδιάντροπη νεαρά....Τί νά πώ πού βρήκες τήν ευκαιρία τώρα πού λείπω νά τό κάνεις μπουρδέλο εδώ μέσα....Τά δύο πόδια σέ ένα παπούτσι θά σού βάλω όταν επιστρέψω....ξετσίποτη νεαρά....φτού σου....Καληνύχτα αγοράκια, και αύριο 12 και μετά επικοινωνία για ραντεβού..μου τηλ νωρίς πρωί ενώ κοιμάμαι ακόμη, είμαι υπναρού τι να κάνω
Γιά σένα δέν είπα τίποτα σήμερα.....ξεδιάντροπη νεαρά....Τί νά πώ πού βρήκες τήν ευκαιρία τώρα πού λείπω νά τό κάνεις μπουρδέλο εδώ μέσα....Τά δύο πόδια σέ ένα παπούτσι θά σού βάλω όταν επιστρέψω....ξετσίποτη νεαρά....φτού σου....
Δέν πιστεύω νά πηγές καί μέ κανέναν άντρα καί νά έβγαλες τά μάτια σου αχόρταγη νεαρά?...Έχω μία μικρή υποψία ότι έκανες sex μέ άντρες.... Αλλά δέν είμαι και σίγουρος!... άν είναι αλήθεια....φτού σου....Ξεσαλωσα χθες
Με έναν σίγουρα όχι...στ ορκίζομαι, με παραπάνω πήγα χαχαχαχα!!Καλημέρα τρελοκομείο μου!Δέν πιστεύω νά πηγές καί μέ κανέναν άντρα καί νά έβγαλες τά μάτια σου αχόρταγη νεαρά?...Έχω μία μικρή υποψία ότι έκανες sex μέ άντρες.... Αλλά δέν είμαι και σίγουρος!... άν είναι αλήθεια....φτού σου....