Mandrakoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Πωωωωωωωω……. Γαμω το σπίτι μου!.fresh vid...!
Πωωωωωωωω……. Γαμω το σπίτι μου!.fresh vid...!
μωρο μου σε βλεπω να ρουφας και χυνω αυτοματα χωρις καν να αγγιξω το καυλι μου.fresh vid...!
Κσι δεν είναι και ολόκληρο...λόγω προσώπου, όμως θα φτιάξω και το υπόλοιπο, τμηματικά...μωρο μου σε βλεπω να ρουφας και χυνω αυτοματα χωρις καν να αγγιξω το καυλι μου
Ζωντανό το θέλω εγώ προσφέρω ότι θεςΣεξ σας έβαλα, γλυφομουνι έβαλα.. τώρα και πίπα.. άντε να δω τι αλλο θέλετε...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Σας πειράζω, το ξέρετε ότι σας έχω αδυναμία..!!
Σου άρεσε Ε...;;και δεν είναι και ολόκληρο..ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Πωωωωωωωω……. Γαμω το σπίτι μου!
Δεν είναι και ολόκληρο και δεν σε έχω πάρει ακόμα..σύντομα θα τιμηθείς νεαρά…Σου άρεσε Ε...;;και δεν είναι και ολόκληρο..ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Είσαι απίστευτη ... Και βλέπω και ακαποτο οπωτε γουστάρω πολύ.... Θα σε επισκευτω σύντομα ...και θα ανταποδώσω αν γουστρεις το γλυψιμο.fresh vid...!
Δηλώνω fan αν και ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρεθούμεΚαλημέρα !
Ω νά σού γαμήσ...πάλι μπουκωμένη καυλιάρα νεαρά?... Έτσι πού τό πάς δέν θά αφήσεις λούτσο γιά λούτσο....Θά τούς φάς όλους....όλη μέρα μπουκωμένη είσαι....Φτού σου....fresh vid...!
Κόλαση σκέτη κόλαση είσαι ..Καλημέρα...
Είσαι μεγάλος φαν και γουστάρω αγόρι καβλιαρικο!!Πόσο με καυλωνεις ρε Τζο? Η πιο καυλιαρα είσαι εδώ μέσα.. Χυνω για χάρη σου
....ευτυχώς που γυμνάζομαι με τόσο λουτσο που τρώω.χαχαχχαχα!!Ω νά σού γαμήσ...πάλι μπουκωμένη καυλιάρα νεαρά?... Έτσι πού τό πάς δέν θά αφήσεις λούτσο γιά λούτσο....Θά τούς φάς όλους....όλη μέρα μπουκωμένη είσαι....Φτού σου...
Τετοια να ανεβαζεις και θα φτασεις τις 1000 σελιδες και μετα παλι πιπα..fresh vid...!
Αυτό είναι και με ήχο....τον αδειασες τον τυπο.fresh vid...!
Εγώ βλέπω ότι κοντεύεις τίς χίλιες σελίδες καί ετοιμάζομαι....τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά ....Είσαι μεγάλος φαν και γουστάρω αγόρι καβλιαρικο!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
....ευτυχώς που γυμνάζομαι με τόσο λουτσο που τρώω.χαχαχχαχα!!
Με τέτοια συμμετοχή και αγάπη από τ αγόρια λογικό.. ελπίζω με υλικό μου και συζήτηση που κάνω καθημερινά, να περνάτε όμορφα!Εγώ βλέπω ότι κοντεύεις τίς χίλιες σελίδες καί ετοιμάζομαι....τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά ....