Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.887
- Πόντοι
- 5.956
Good morning. Put your hands down quickly........now. Καλη εβδομαδα να εχουμε.Καλημέρα !
Good morning. Put your hands down quickly........now. Καλη εβδομαδα να εχουμε.Καλημέρα !
Καλημέρα αγοράκι!Άντε πάλι πρωί πρωί μεσημεριατικα την ώρα που βραδιάζει πόνεσαν τα ματάκια μου χαχα καλημέρα Τζο καλή εβδομάδα
Επίσης μωράκι, Καλημέρα μας!!Good morning. Put your hands down quickly........now. Καλη εβδομαδα να εχουμε.
Ούπς....Καλημέρα ξεδιάντροπη νεαρά....Καλημέρα !
Είδες αγαπημένε μου πόση ενέργεια έχω...;;;Τελικά αριθμοί η ηλικία ,βάζω κάτω πιτσιρίκια χαχαχαχαχαχα!!!!Εγώ έχω κάποια απορία πως τα καταφέρνεις καθημερινά με τόσες δραστηριώτητες. Μίλάς για γυμναστική από την άλλη πας στον ιππικό όμιλο στην κατεχάκη για ιππασία, τρέχεις στο ωδείο για μαθήματα κλαρίνου και όπμποε , Ασχωλήσαι με πάρτι με ούζα , με σεξ και την λαϊκή της πέμπτης Πολύ ταλέντο κυρία μου από το πρωί στο δρόμο και το βράδι στο μώλο
Καλημέρα αγόρι του Βορρά!Ούπς....Καλημέρα ξεδιάντροπη νεαρά....
Ούπς....σού τό έφαγε τό γατάκι σού ο κύριος ξεδιάντροπη νεαρά????...Μμμμ..
Παει ,το κατάπιε..να δω τι θα έχω τώρα...Ούπς....σού τό έφαγε τό γατάκι σού ο κύριος ξεδιάντροπη νεαρά????
Κυρία μου τα υγρά σας τα βάλετε σε ποτήρι ή τα πήρε ο κος από την πηγήΠαει ,το κατάπιε..να δω τι θα έχω τώρα...
....τα πήρε μετά, στο σεξ..ζέσταμα ήταν αυτό..Κυρία μου τα υγρά σας τα βάλετε σε ποτήρι ή τα πήρε ο κος από την πηγή
προσοχή στην φωτιά κυρία μου μπορεί να υπάρχουν εγκαυματα....τα πήρε μετά, στο σεξ..ζέσταμα ήταν αυτό..
Άν σού φάνε καί το κωλαράκι νά σέ δώ μετά....ξετσίποτη νεαρά.....Παει ,το κατάπιε..να δω τι θα έχω τώρα...
Τωρα που καλοκαιριαζει βγαινει σε διαφορες γευσεις; Για να ξερω....Μμμμ..
Τωρα που καλοκαιριαζει βγαινει σε διαφορες γευσεις; Για να ξερω.
Δεν εχω ιδιαιτερες προτιμησεις. Αρκει να ειναι γλυκια σαν εσενα μωρο.....ότι γεύση θέλετε.....!
Δεν υπαρχει αυτο το κορμι. Ιδιαιτερα οταν ειναι τυλιγμενο στα μαυρα.Ready!!
Αχ αχ ελπίζω πολύ σύντομα να το γευτώ και εγώ αυτό το κωλαρακιΒίντεο, από φρέσκο σεξακι ,
με όμορφο νεαρό συναγωνιστή σας...