aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
ΚαλημέραΚαλημέρα μωράκι!!!
ΚαλημέραΚαλημέρα μωράκι!!!
Ηρθε η ανοιξη και ανθισε το λουλουδακι μας. Παντως το κορμι σου δεν υπαρχει. Τυχερος που το απολαυσα απο κοντα.Καλημέρα και καλό μήνα !
Γλυκέ μου εσύ....Ηρθε η ανοιξη και ανθισε το λουλουδακι μας. Παντως το κορμι σου δεν υπαρχει. Τυχερος που το απολαυσα απο κοντα.
Ω νά σού γαμήσ....ξεδιάντροπη νεαρά θά μάς ξεκάνεις γαμώτο!..... τί πράγματα είναι αυτά? Καί Παρασκευή καί σαρακοστή?.... Μόνο νά πούμε ότι είναι Πρωταπριλιά καί τό κάνεις στά ψέματα σέ σώζει.....αλλιώς......ούτε δέκατο υπόγειο στήν κόλαση δέν θά σέ θέλουν.....κολασμένη....χαχαχα
Μόνο ψέματα δεν είναι.. αληθινό παιχνίδι..γι αγαπημένο σταθερο πελάτη μου.. που τα γουστάρει αυτά και είπα να το ποστάρω κι εδώ love μου...Ω νά σού γαμήσ....ξεδιάντροπη νεαρά θά μάς ξεκάνεις γαμώτο!..... τί πράγματα είναι αυτά? Καί Παρασκευή καί σαρακοστή?.... Μόνο νά πούμε ότι είναι Πρωταπριλιά καί τό κάνεις στά ψέματα σέ σώζει.....αλλιώς......ούτε δέκατο υπόγειο στήν κόλαση δέν θά σέ θέλουν.....κολασμένη....χαχαχα
Καλά τού έκανες τότε.... νά μάς δείξει τούς ρόζους στά χέρια του μέ αυτά που τού αφιερώνεις....οί δικοί μου είδη γρατσουνανε άσχημα.....χαχαχαΜόνο ψέματα δεν είναι.. αληθινό παιχνίδι..γι αγαπημένο σταθερο πελάτη μου.. που τα γουστάρει αυτά και είπα να το ποστάρω κι εδώ love μου...
Πάει θα τον κάνεις κερατα κόντε πουτσα με αυτά που βάζεις ....Καλό μας απόγευμα...
Προβολή συνημμένου 817702
Μόλις θα έβαζα αμπερ αλερ .....ξεδιάντροπη νεαρά....πού χάθηκες όλο το μεσημέρι?.... Πέθανα στήν πείνα ο σύζυγος....έπιασες τουλάχιστον τίποτα μέ το δίχτυ πού φοράς?....Καλό μας απόγευμα...
Προβολή συνημμένου 817702
Ήμουν απασχολημένη...Μόλις θα έβαζα αμπερ αλερ .....ξεδιάντροπη νεαρά....πού χάθηκες όλο το μεσημέρι?.... Πέθανα στήν πείνα ο σύζυγος....έπιασες τουλάχιστον τίποτα μέ το δίχτυ πού φοράς?....
Για κοίτα στο καθρέφτη...γιατί με αυτό το δυχτι σίγουρα θα έπιασε λουτσους...και μάλλον θα αρχίσουν να βγάζεις κέρατα ....δεν το ειξερες ότι με αυτό που φορά θα καυλωνει τους άλλου....τα ειθελες και εσυΜόλις θα έβαζα αμπερ αλερ .....ξεδιάντροπη νεαρά....πού χάθηκες όλο το μεσημέρι?.... Πέθανα στήν πείνα ο σύζυγος....έπιασες τουλάχιστον τίποτα μέ το δίχτυ πού φοράς?....
Τα πιάνει και τα τρώει επιτόπου η κουφάλα γιά νά μήν έχω αποδείξεις.... Άσε πού όταν λείπω φέρνει καί δουλειά στό σπίτι...πού έμπλεξα με τήν ξετσίποτη νεαρά φίλε μου άστο...Για κοίτα στο καθρέφτη...γιατί με αυτό το δυχτι σίγουρα θα έπιασε λουτσους...και μάλλον θα αρχίσουν να βγάζεις κέρατα ....δεν το ειξερες ότι με αυτό που φορά θα καυλωνει τους άλλου....τα ειθελες και εσυ
....ζεστά τρώγονται αυτά....Τα πιάνει και τα τρώει επιτόπου η κουφάλα γιά νά μήν έχω αποδείξεις.... Άσε πού όταν λείπω φέρνει καί δουλειά στό σπίτι...πού έμπλεξα με τήν ξετσίποτη νεαρά φίλε μου άστο...
Εεεε όσοι αγαπούν την δουλειά τους πάντα φέρνουν δουλειά στο σπίτιΤα πιάνει και τα τρώει επιτόπου η κουφάλα γιά νά μήν έχω αποδείξεις.... Άσε πού όταν λείπω φέρνει καί δουλειά στό σπίτι...πού έμπλεξα με τήν ξετσίποτη νεαρά φίλε μου άστο...
Οχι ζεστα αλλα σκληρα εννοεις μαλλον my love.....ζεστά τρώγονται αυτά....
Να το δυχτι να και το δόλωμα... πωπωπω ψάρια που θα πιάσειOne more και φεύγω....boys μου..θα σας δω μετά πάλι!
....ζόρικη μερα....
Άντε να σε δω πότε....
Ω νά τήν γαμήσ... μέ τρύπιο δίχτυ ψαρεύει.... ότι αρπάξει είναι ή άτιμη νεαρά..... όλοι οί λουτσοι δηλαδή μπαίνουν μέσα? ....άσε νά αμφιβάλλω λιιιιιιγο ακόμα...Να το δυχτι να και το δόλωμα... πωπωπω ψάρια που θα πιάσει