BigGeorge1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Like
- 144
- Πόντοι
- 0
Με αυτά τα ωραία, καλή θα είναι σίγουραΚαλημέρες...!
Με αυτά τα ωραία, καλή θα είναι σίγουραΚαλημέρες...!
ευχαριστώ πολύ..πολυ καλη επιλογη και πολυ δοτικη εαν της αρεσεις
ναι 3 φορες και μου αρεσε πολυΈχουμε βρεθεί;;;
Πάντα με τον καλό τον λόγο....Με αυτά τα ωραία, καλή θα είναι σίγουρα
Μπα,εδώ δεν έχω χρόνο να κάνω αυτά που πρέπει να κάνω...Εχεις σκεφτει ποτε να κανεις καποιο στριπ σοου στο stripchat εχει αρκετα φραγκα
Tι να έχει μασέλα ο άλλος να την βγαζει μην σε φάει ...αυτή είναι η προϋπόθεση...Λοιπόν.. έπιασα τον εαυτό μου να μου αρέσει πολύ τελευταία το γλύψιμο σε μένα.. πολλοί κάνατε παράπονα, γκρινιάζατε..ορίστε, το έβαλα στο μενού..Όταν υπάρχουν οι προϋποθέσεις ...
Οπως ειπε και ο Βασιλης.....δεν παω πουθενα εδω θα μεινω......Μπα,εδώ δεν έχω χρόνο να κάνω αυτά που πρέπει να κάνω...
Αυτό το σκουλαρίκι στην μύτη είναι πολλά υποσχόμενο ..... κατσε να θυμηθώ πως τις λέμε αυτές τις γυναίκες στο χωριό μου
Πώς;;;!!!!Έχω περιέργεια!!!Αυτό το σκουλαρίκι στην μύτη είναι πολλά υποσχόμενο ..... κατσε να θυμηθώ πως τις λέμε αυτές τις γυναίκες στο χωριό μου
Θυμήθηκα αλλά είναι ακατάλληλο για ενηλίκουςΠώς;;;!!!!Έχω περιέργεια!!!
Ανώμαλη ?σεξουαλική καύλα ...πως φίλε ?Πώς;;;!!!!Έχω περιέργεια!!!
Όταν έρθω ΑθήναΠώς;;;!!!!Έχω περιέργεια!!
Ε δέν μαζεύεσαι μέ τίποτα? Ξεδιάντροπη νεαρά δι α ζύ γι ο....ξεφτίλησες έναν Κόντε...δέν πάει άλλο. .. ούτε σαρακοστή ούτε άντρα σέβεσαι.... αμαρτωλή νεαρά.....δι α ζύ γι ο .. ..
Μαζεψουυυυυ.... Ματάκια είσαι μεγάλη κουφάλα τελικά ...χαχαχαTι να έχει μασέλα ο άλλος να την βγαζει μην σε φάει ...αυτή είναι η προϋπόθεση...
Ε δέν μαζεύεσαι μέ τίποτα? Ξεδιάντροπη νεαρά δι α ζύ γι ο....ξεφτίλησες έναν Κόντε...δέν πάει άλλο. .. ούτε σαρακοστή ούτε άντρα σέβεσαι.... αμαρτωλή νεαρά.....δι α ζύ γι ο .. ..
Τί νά κάνω μωρή ξετσίποτη νεαρά... καί σαρακοστή κρέας καί μπροστά στά ματιά μου...μήπως δεν είναι αυτό πού βλέπω καί κάνω λάθος....Εχω τόση δουλειά που χανω επεισόδια..ακομα με κραζεις βρε ανδρα;;
κυρία μου αυτό που βάζεται στο στόμα επειδή δεν το γνωρίζω τι είμαι . Σε ποια κατηγορία οργάνων συγκαταλέγεται . Μήπως ειναι ομποε