Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.584
Και έχω σήμερα αρκετή...Καλημέρα αγοράκι!!Καλημέρα μανάρι .. είχες δουλειά μάλλον εεε
Τελευταία τροποποίηση:
Και έχω σήμερα αρκετή...Καλημέρα αγοράκι!!Καλημέρα μανάρι .. είχες δουλειά μάλλον εεε
Καλημέρα....καυλιάρα νεαρά....φτού σου....χαχαχαΚαθυστερημένες Καλημέρες από εμένα....
Καλημέρα αγόρι!Καλημέρα....καυλιάρα νεαρά....φτού σου....χαχαχα
μηπως ο κος που ασελγεί εις βάρος σας να σας ενοχλεί μήπως πρέπει να του κάνουμε καταγγελία . Νομίζω ότι σας βιάζει εσκεμμέναΚαθυστερημένες Καλημέρες από εμένα....
Καλημέρα μωρό ! Τραβάτε με κι ας κλαίω ένα πράμαμηπως ο κος που ασελγεί εις βάρος σας να σας ενοχλεί μήπως πρέπει να του κάνουμε καταγγελία . Νομίζω ότι σας βιάζει εσκεμμένα
Μωρό εμείς αλλά το γάλα και το κρέας το απολαμβάνεις εσύ αγαπήτή μου . Καλή εργασία κυρια μου και καλησπέρα σε όλουςΚαλημέρα μωρό μου!!!χαχαχαχα!!
Πόσο πόσο πόσο μανάρι
Έχεις εξελιχθεί σε φαν μου..και αγαπημένο αγόρι ...Πόσο πόσο πόσο μανάρι
Ω ναι.. Guilty!!!!Έχεις εξελιχθεί σε φαν μου..και αγαπημένο αγόρι ...
Ω νά σού γαμήσ... Πάλι εκεί βάζεις το χέρι σου ξεδιάντροπη νεαρά....Άσε νά τό βάλει κανένας άλλος....χαχαχα
Το βάλανε ..Και όχι μόνο χέρι ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Ω νά σού γαμήσ... Πάλι εκεί βάζεις το χέρι σου ξεδιάντροπη νεαρά....Άσε νά τό βάλει κανένας άλλος....χαχαχα
Για ατελείωτο γλυψιμο είσαι ρε καυλαΤο βάλανε ..Και όχι μόνο χέρι ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Μμμμ !!άμα γλύφεις καλα, να σε δοκιμάσω...Για ατελείωτο γλυψιμο είσαι ρε καυλα
Μμμμ !!άμα γλύφεις καλα, να σε δοκιμάσω.
Να γευτώ τα υγρά σου θέλωΜμμμ !!άμα γλύφεις καλα, να σε δοκιμάσω...
Κουκλακι ζωγραφιστο εισαι μαναρι μου.
Ντροπή καί αίσχος ξετσίποτη νεαρά ... . Ομολογείς μπροστά μου όλες τίς αμαρτίες σου κολασμένη ..... θά έρθω νά σέ εξομολογήσω.....σκύψε ευλογημένη....χαχαχαΤο βάλανε ..Και όχι μόνο χέρι ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Κουκλακι ζωγραφιστο εισαι μαναρι μου.
Τρελοκομείο !!Ντροπή καί αίσχος ξετσίποτη νεαρά ... . Ομολογείς μπροστά μου όλες τίς αμαρτίες σου κολασμένη ..... θά έρθω νά σέ εξομολογήσω.....σκύψε ευλογημένη....χαχαχα
Εγώ εγώ εγώ γλύφω καλάΜμμμ !!άμα γλύφεις καλα, να σε δοκιμάσω...