Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.784
Του άφησα μήνυμα του παιδιού γιατί θα χαθεί το ποστ εδω
Τελευταία τροποποίηση:
Σίγουρα θα γράψει δύο λόγια το παιδί και Ναι μια φωτο ντοκουμέντο θα τη βγάλω! Την ημερομηνία συνάντησης δεν την ξέρω, πρέπει να βολεύει και τους 2 μας.... Θέλουμε φώτο από τη συνάντηση.
Γιατί μωρό μου ,Εσύ χρειάζεσαι κλήρωση για να με δεις....;Κάνω ένσταση....να ξαναγίνει η κλήρωση....και κάνω και ασφαλιστηκα μέτρα ....μέχρι να βγει ετυμογορια...δεν κερδίζει κανείς!!!!!!!
Όχι.....αλλά να πω κάτι και εγώΓιατί μωρό μου ,Εσύ χρειάζεσαι κλήρωση για να με δεις....;
Άτιμο θηλυκό είσαι νεαρά κατεργάρα καί μάς παίζεις..... χαχαχα φιλάκια......Όχι.....αλλά να πω κάτι και εγώ
Η κουμπάρα στόν κάμπο μέ αγνοεί!!! Νά φέρω ανθοδέσμη καί μονόπετρο?Γιατί μωρό μου ,Εσύ χρειάζεσαι κλήρωση για να με δεις....;
Αχ δεν παντρεύομαι είμαι μικρή ακόμη,κάτσε να σιτεψω λίγο παραπάνω χαχαχαχαχαχαχα !!!!!Η κουμπάρα στόν κάμπο μέ αγνοεί!!! Νά φέρω ανθοδέσμη καί μονόπετρο?
Μού τά γυρνάς τώρα.....? Μού είπες ότι δέν είσαι μικρά αλλά σού αρέσει τώρα θά μού πείς ότι είσαι μεγάλη?Αχ δεν παντρεύομαι είμαι μικρή ακόμη,κάτσε να σιτεψω λίγο παραπάνω χαχαχαχαχαχαχα !!!!!
Το σίγουρο είναι ότι είμαι φυσική ξανθιά με επιλεκτική μνήμη ...χαχαχαχαχαχα !!!Μού τά γυρνάς τώρα.....? Μού είπες ότι δέν είσαι μικρά αλλά σού αρέσει τώρα θά μού πείς ότι είσαι μεγάλη?
Γιά γαΜού τά γυρνάς τώρα.....? Μού είπες ότι δέν είσαι μικρά αλλά σού αρέσει τώρα θά μού πείς ότι είσαι μεγάλη?
Πλάκα κάνω καλέ!!!! Κι εγώ μικρός είμαι!!! Τώρα βγάζω δοντάκια!!!! Γιά μασέλα μιλάμε!!!! ΧαχαχαΤο σίγουρο είναι ότι είμαι φυσική ξανθιά με επιλεκτική μνήμη ...χαχαχαχαχαχα !!!
ΣούπερΚωλαράκι δεν έβαλα σήμερα ...Να το λοιπόν με το παιχνιδάκι του..!Σας αφήνω για λιγο boys...!
μπραβο στην Τζοανα και απο μενα !Τζοαννα μας μπράβο για την πρωτοβουλία και καλή απόλαυση στον τυχερό!!!!
Να είσαι καλά!μπραβο στην Τζοανα και απο μενα !
Μακάρι να χάναμε στην ζωή μας μόνο στα γαμησια αγορι χαχαχα!!Μπορει να χασαμε αλλα κερδιζουμε στην αγαπη εμεις.