Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.788
Ευχαριστώ ,εν καιρώ θα κάνω κι αλλά δωράκια!!!τι καυλα εισαι εσυ.....κριμα δεν προλαβα τον διαγωνισμο
Ευχαριστώ ,εν καιρώ θα κάνω κι αλλά δωράκια!!!τι καυλα εισαι εσυ.....κριμα δεν προλαβα τον διαγωνισμο
Εδώ είσαι καυλαReady!!!Τα λέμε μετά!
Αυτό ήταν, πάει! Μας αποτελείωσες!
Μετά τις 7 με το λαϊκό!Καλησπέρα!! Κλήρωσε τελικά??
Ευχαριστουμε για την προσφορα κουκλα. Καλη απολαυση στον νικητη. Να περασει καλα που ειναι δεδομενο με σενα. Εμεις ειπαμε συντομα κοντα σας.Λοιπόν, Ο πρώτος αριθμός λαϊκού που κληρώθηκε είναι ο αριθμός 45163.Κερδίζουν οι 2 ληγοντες αριθμοί, αρα το 63.Ο κύριος με τον αριθμό 63 είναι ο Yolo123! Παρακαλώ να επικοινωνήσει σε πμ μαζί μου!
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που πήραν μέρος!!
Επειδη έχω μάθει να μοιράζομαι στην ζωή μου,θα βάλω και αλλά δωράκια εν καιρό!!Ευχαριστουμε για την προσφορα κουκλα. Καλη απολαυση στον νικητη. Να περασει καλα που ειναι δεδομενο με σενα. Εμεις ειπαμε συντομα κοντα σας.
εμεις θελουμε σμαρτγουοτςΕπειδη έχω μάθει να μοιράζομαι στην ζωή μου,θα βάλω και αλλά δωράκια εν καιρό!!
Apple να φανταστώ...!!!εμεις θελουμε σμαρτγουοτς
Thank you sweet girl. You are the best.❤Επειδη έχω μάθει να μοιράζομαι στην ζωή μου,θα βάλω και αλλά δωράκια εν καιρό!!
αντε να ριξουμε τα μουτρα μας και να παρουμε apple ,Apple να φανταστώ...!!!
πρεπει να φερει και το λαχειο Τζο ??Λοιπόν, Ο πρώτος αριθμός λαϊκού που κληρώθηκε είναι ο αριθμός 45163.Κερδίζουν οι 2 ληγοντες αριθμοί, αρα το 63.Ο κύριος με τον αριθμό 63 είναι ο Yolo123! Παρακαλώ να επικοινωνήσει σε πμ μαζί μου!
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που πήραν μέρος!!
Φουλ όπως προσφέρω εξάλλου...ΕΡΕ πίκρα ο 00 ο νικητής τι πρόγραμμα θα πάρει??
Να είσαι καλά μάτια μου..!!Τζοαννα μας μπράβο για την πρωτοβουλία και καλή απόλαυση στον τυχερό!!!!
Αχ πολύ θα το θελα αγάπη!!!πρεπει να φερει και το λαχειο Τζο ??
Έχω ευχαριστώ ευγενικό αγόρι...Thank you sweet girl. You are the best.❤
Γεια σου αγορίνα μου όμορφη !!Yolo θα στον ξεζουμίσει όλο η Joanna μας ...Τυχερέ!!
Γειά σου Jo γυναικάρα!!