Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.823
Με το καλό...Θεαρα οπως παντα. Η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει.......
Με το καλό...Θεαρα οπως παντα. Η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει.......
Μαλλον θα μενει πολυ μακρυα απ την αθηνα το παιδί, πχ ΚόρινθοΡε Τζιμακο ελεος δηλαδη, τοσες μερες τα ιδια, κλεισε επιτελους ενα ραντεβου με την Τζο, τι περιμενεις δηλαδη?
Μαλλον θα μενει πολυ μακρυα απ την αθηνα το παιδί, πχ Κόρινθο
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Κόρινθ (Μισισίπι) - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org
Καλημέρα καυλακι!Καλημέρα σε όλα τ αγόρια μου..
Καλημέρα καυλακι!
Ουπς .....τί έχουμε εδώ?.... Βυζάκια γιά φίλημα!!!! Προκαλείται ασύστολα πονηρή νεαρά.....Καλημέρα σε όλα τ αγόρια μου..
Καλημέρα αγόρι του Βορρά !Ουπς .....τί έχουμε εδώ?.... Βυζάκια γιά φίλημα!!!! Προκαλείται ασύστολα πονηρή νεαρά.....
Καλημέρα κουμπαρούλα τού νότου!!! Όλα καλά?Καλημέρα αγόρι του Βορρά !
Όλα καλά!ησυχία τάξη και ασφάλεια!Καλημέρα κουμπαρούλα τού νότου!!! Όλα καλά?
Πάντα κάβλες εύχομαι αγόρι!!!!καλημερα καυλα ειμασταν μεσα στην καυλα πρωι πρωι μας τελειωσες με την κορμαρα σου
μολις βρω ευκαιρια ομορφια θα με χαλαρωσεις εσυΠάντα κάβλες εύχομαι αγόρι!!!!
Οκ γούστα είναι αυτά ....αλλάΡε συ αγάπη εγώ είμαι ατριχη παντού, ανοιχτόχρωμη,και σχετικά αδύνατη , Ε από πιτσιρίκα όπου βλεπω κοιλιά και κιλά τρελαίνομαι ..είναι το φετίχ μου τι να κάνω;!
Πωωω μέσα στην καυλα μας αφήνεις!Ωρα να φύγω σιγά σιγά.. θα τα πουμε μετά αγόρια...
Ω νά σού γαμήσ....άρχισες πάλι? Μάς ξεΣΗΚΏΝΕΙΣ μεσημεριάτικα καλά καλά καί μετά μας πετάς καί ένα φεύγω. Θά τιμωρηθείς αυστηρά γιαυτό προκλητική νεαρά.Ωρα να φύγω σιγά σιγά.. θα τα πουμε μετά αγόρια...
Μουνα είσαι ....μακρινές και τα μαλλιά σου ? Εάν όχι κάντο να κάψεις πουτσες άνοιξη καλοκαίριΚαλημέρα σε όλα τ αγόρια μου..
Σιχαίνομαι μακριά μαλλιά πάνω μου συν ότι δεν μου πάνε, έχω άλλο στυλ εγώ!Το καρέ που έχω το λίγο μακρύ τώρα είναι σούπερ!Μουνα είσαι ....μακρινές και τα μαλλιά σου ? Εάν όχι κάντο να κάψεις πουτσες άνοιξη καλοκαίρι
Ω νά σού γαμήσ....άρχισες πάλι? Μάς ξεΣΗΚΏΝΕΙΣ μεσημεριάτικα καλά καλά καί μετά μας πετάς καί ένα φεύγω. Θά τιμωρηθείς αυστηρά γιαυτό προκλητική νεαρά.
Εσύ ξέρεις ....αλλά με τέτοια που φοράς θα κάψεις πουτσες το επόμενο διαστημαΣιχαίνομαι μακριά μαλλιά πάνω μου συν ότι δεν μου πάνε, έχω άλλο στυλ εγώ!Το καρέ που έχω το λίγο μακρύ τώρα είναι σούπερ!