aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.547
- Πόντοι
- 11.956
Είσαι καύλα είσαι καύλα είσαι καύλα....ποδαρες μες στα ψηλοτάκουνα με βαμενα νύχια ....μουναρααααα ?????
Είσαι καύλα είσαι καύλα είσαι καύλα....ποδαρες μες στα ψηλοτάκουνα με βαμενα νύχια ....μουναρααααα ?????
Γουσταρεις σεξ, σου αρεσει το ποδοσφαιρο......εισαι η φαντασιωση του αντρικου πληθυσμου.Χαίρομαι πολύ που σας αρέσουν και σας καβλωνουν αυτά που βάζω.. Την βρίσκω και εγώ ν ανεβάζω υλικό να ξέρετε, με φτιάχνει!Εξάλλου,έτσι εξ αρχής γούσταρα το νήμα, να έχει διάλογο μεταξύ μας και πολυυυυ καβλα με ποτάμια χυσιμο..! Πάνω απ όλα όμως,χαίρομαι που σας έχω παρεάκι, καλοπροαίρετο με σεβασμό...Μακριά από μας κακοπροαίρετα άτομα !
Μάτια μου Όχι και δεν έχει να κάνει με κάποια παραξενιά ,αλλοίμονο, βολικοτατο άτομο είμαι, απλά η επίσημη επαγγελματική ιδιότητα μου και η καθημερινότητα μου ,δεν μου επιτρέπει να φεύγω εκτός χώρου η γειτονιάς λόγω χρονικού περιορισμού!!Καλησπερα τζοανα, ραντεβου εκτος απο τους χωρους που αναφερεις δεν κανεις;
Εγκεφαλικά μοιράζεις Jo!! ?Στα έλεγα για τα δυχτιωτα και για δυχτιωτες κάλτσες μαζί με ψηλοτάκουνα.....πήρα φωτιά ? το νήμα.....
αυτα γουσταρω!!!
τρελαινομαι να ακουω τη φωνουλα σουFresh vid!
Το ξέρω...?αυτα γουσταρω!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τρελαινομαι να ακουω τη φωνουλα σου
εισαι η πεμπτουσια της καυλαςΤο ξέρω...?
εισαι η πεμπτουσια της καυλας
χαρουμενος που σου μιλαω γλυκα μου. βλεπω οτι εισαι τελεια!Πώς είσαι αγαπημένε μου;
Είμαι πολύ καλά αν και κουρασμένη!Και εγώ πάντα χαίρομαι να σου μιλώ..!χαρουμενος που σου μιλαω γλυκα μου. βλεπω οτι εισαι τελεια!
Επίσης μαγειρεύει....Γουσταρεις σεξ, σου αρεσει το ποδοσφαιρο......εισαι η φαντασιωση του αντρικου πληθυσμου.
Χμ...εδώ υπάρχει ένα θέμα, ενώ είμαι απίστευτη νοικοκυρά στην καθαριότητα στο σπίτι, και σιχαίνομαι ακαταστασία, δεν μ αρέσει μαγειρική...?Επίσης μαγειρεύει...
καλυτερα. δλδ οι ντελιβεραδες κλεφτες θα γινουν?Χμ...εδώ υπάρχει ένα θέμα, ενώ είμαι απίστευτη νοικοκυρά στην καθαριότητα στο σπίτι, και σιχαίνομαι ακαταστασία, δεν μ αρέσει μαγειρική...?
Αν παρακολουθούσες νήμα καιρό ,θα έβλεπες ότι έχω δηλώσει ότι γουστάρω Τρίχα και Κοιλιά σε άντρα,αρα Ναι με 1000 με γορίλα Καβλωνω πάρα με ξυρισμένο .Αυτα ειναι? Βλεπω να κοβουμε το prnhub? Τι γοριλας ειναι αυτος; Λιγο ξυρισμα δεν βλαπτει
τετοια λες και θα γεμισει το νημα πελατες του gilli diet. (μην παρεξηγηθω , και εγω πελατης ειμαι)Αν παρακολουθούσες νήμα καιρό ,θα έβλεπες ότι έχω δηλώσει ότι γουστάρω Τρίχα και Κοιλιά σε άντρα,αρα Ναι με 1000 με γορίλα Καβλωνω πάρα με ξυρισμένο .
Αν παρακολουθούσες νήμα καιρό ,θα έβλεπες ότι έχω δηλώσει ότι γουστάρω Τρίχα και Κοιλιά σε άντρα,αρα Ναι με 1000 με γορίλα Καβλωνω πάρα με ξυρισμένο .
Ρε συ αγάπη εγώ είμαι ατριχη παντού, ανοιχτόχρωμη,και σχετικά αδύνατη , Ε από πιτσιρίκα όπου βλεπω κοιλιά και κιλά τρελαίνομαι ..είναι το φετίχ μου τι να κάνω;!τετοια λες και θα γεμισει το νημα πελατες του gilli diet. (μην παρεξηγηθω , και εγω πελατης ειμαι)