Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.965
Εμείς στον κήπο και ρεμβαζουμε..!!Είναι 9 εδώ!!Εδώ!!! Στις επάλξεις!!!
Εμείς στον κήπο και ρεμβαζουμε..!!Είναι 9 εδώ!!Εδώ!!! Στις επάλξεις!!!
Θα σας φάει το κρύο...ζακέτα να πάρετε!Put a jacket on!( Ψιλοξενερωμα στα αγγλικά,σωστά;)Εμείς στον κήπο και ρεμβαζουμε..!!Είναι 9 εδώ!!
καυλαραΝέο υλικό όταν γυρίσω, αλλά ας βάλω κάτι από τα καλά.. ?
Σας φιλώ,να περνάτε σούπερ!
Παλιο αλλα καλο....Νέο υλικό όταν γυρίσω, αλλά ας βάλω κάτι από τα καλά.. ?
Σας φιλώ,να περνάτε σούπερ!
Να κάτι τέτοια μας κάνεις και μας καυλωνεις απο την άλλη άκρη της Ευρώπης...?..
sex with a special boy for me...goodnight from London!
...Σε είχα χάσει μέρες, και μου έλειψες...?..όταν γυρίσω θα είσαι το 2ο ραντεβού μου ;;Γιατί το 1ο το καπαρωσε πελάτης μου ήδη ?Να κάτι τέτοια μας κάνεις και μας καυλωνεις απο την άλλη άκρη της Ευρώπης...?
Γίνετε να κλείσουμε και το 3ο ραντεβου καπάκι... Για να γιορτάσουμε την επιστροφή σου καλύτερα...Σε είχα χάσει μέρες, και μου έλειψες...?..όταν γυρίσω θα είσαι το 2ο ραντεβού μου ;;Γιατί το 1ο το καπαρωσε πελάτης μου ήδη ?
η μαγεια της καυλας που αναβληζει η τζοαννα δεν υπαρχει..
Δεν εχει συνορα η καυλα.Να κάτι τέτοια μας κάνεις και μας καυλωνεις απο την άλλη άκρη της Ευρώπης...?
ελπίζω να παιρνάς καλά να σου σκίζουν τον πάτο να σε κάνουν ανω κάτω εν αναμονή της γνωριμίας μας..
γυναικαρα μου δεν ξερω για τους αλλους αλλα εμενα μου λειπεις πολυη μαγεια της καυλας που αναβληζει η τζοαννα δεν υπαρχει
ΣωστόΔεν εχει συνορα η καυλα.
Και μένα μου λείπεις.. Και γενικά κάποια αγόρια από εδώ!γυναικαρα μου δεν ξερω για τους αλλους αλλα εμενα μου λειπεις πολυ
Αν πιστεύαμε σε Βαλεντίνους και σάλια λες να μπουρδελοτσαρκάραμε;;; ? θα κάναμε ουρά έξω από τα λουλουδάδικα μαζί με τα ναυάγια τους ανθοδεσμάκηδες?
Μία χαρά, ευχαριστώ!!! Εσύ ;;; Όλα καλά στη Γηραιά Αλβιόνα;;; ??Σωστά...πως είσαι αρκουδάκι;;;
Όλα καλά.. εξάλλου είναι γνώριμα εδάφη εδώ για μένα.. ? πρώτα ο Θεός Σάββατο επιστρέφω.Μία χαρά, ευχαριστώ!!! Εσύ ;;; Όλα καλά στη Γηραιά Αλβιόνα;;; ??