TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Έχεις ακούσει για την αγρανάπαυση;;; Θα κάνει κωλομουνοανάπαυση!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Έχεις ακούσει για την αγρανάπαυση;;; Θα κάνει κωλομουνοανάπαυση!!!
Σταμάτα βρε τι λες παναθε μα σε φτου φτου!!!!!την σωρό σου δεν θα την βρουν αναμεσα στα συντριμια
Καλύτερα μια σεμνή τελετή γιατί ο φουκαράς θα φύγει με το Π ???ποιος θα ειναι ο τυχερος που θα παει πρωτος στην επιστροφη της
ας του ετοιμασουμε μια λαμπρη τελετη γιατι θα τον ξεπατωσει
με αυτη την λυσσαρα μαλλον σαν Ω θα τον εχει κανειΚαλύτερα μια σεμνή τελετή γιατί ο φουκαράς θα φύγει με το Π ???
κατσε να τον ενημερωσω τι καλο κοριτσι εισαιΈχει έναν γείτονα εκεί μούρλια, κάπως θα τον ξεμοναχιασω ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Παιδιά μου είναι δύσκολο να παρακολουθήσω, λογικό τρέχω και δεν φτάνω..να περνάτε όμορφα, και να προσέχετε..???
Κανόνισε να φτιάξεις φήμη στη γειτονιά ?Έχει έναν γείτονα εκεί μούρλια, κάπως θα τον ξεμοναχιασω ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Παιδιά μου είναι δύσκολο να παρακολουθήσω, λογικό τρέχω και δεν φτάνω..να περνάτε όμορφα, και να προσέχετε..???
?
Αυτά είναι....![]()
Αγαπητέ μου φίλε. Μήπως φάνηκε ο poutsa4x4 ??κατσε να τον ενημερωσω τι καλο κοριτσι εισαι
Αγαπητέ μου φίλε. Μήπως φάνηκε ο poutsa4x4 ??
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ωραίος δεν τον βλέπω να ζητάει από την κυρία κάτι ..,![]()
αρχοντα χαλασε η τετρακινηση και δουλευει μονο την πισω κινηση τωρα
![]()
η κυρια αρχοντα μοιραζει φαπες δεν ειναι καμμια οτι και οτι ειναι ζορικιαΧΑ ΧΑ ΧΑ ωραίος δεν τον βλέπω να ζητάει από την κυρία κάτι ..,
Μεγαλη καύλα είσαι εδώΚαλημέρες...![]()
Κι όμως κάτι μού λέει ότι κάπου κοντά εδώ είναι....το λέω γιατί ορισμένα προφίλ που γράφουν εδώ είναι καινούργια...κάπου εδώ γυρνάει το λαμόγιο.η κυρια αρχοντα μοιραζει φαπες δεν ειναι καμμια οτι και οτι ειναι ζορικια
Καλό ταξίδι και καλή διαμονή!!! Κοίτα να τη χαρείς ? (τη διαμονή) ?Αγοράκια μου ,μπήκα να σας χαιρετήσω..να πάω να γεμίσω μπαταρίες..και σε λίγες μέρες πίσω πάλι.. μέχρι τότε να περνάτε καλά με φουλ αταξίες και κάβλες!???
Εγω θέλω ιδιαίτερο χαιρετισμό να καλέσεις την μπάντα του δήμου ΑθηναίωνΑγοράκια μου ,μπήκα να σας χαιρετήσω..να πάω να γεμίσω μπαταρίες..και σε λίγες μέρες πίσω πάλι.. μέχρι τότε να περνάτε καλά με φουλ αταξίες και κάβλες!???
Καλό ταξίδι κούκλα. Καλά να περάσεις
Αρκουδάκι μου..??Καλό ταξίδι και καλή διαμονή!!! Κοίτα να τη χαρείς ? (τη διαμονή) ?
Θα σου κλείσω την βασιλική ορχήστρα να σου παίξει ένα κονσέρτο μούρλια ?Εγω θέλω ιδιαίτερο χαιρετισμό να καλέσεις την μπάντα του δήμου Αθηναίων