jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
μπορει ναι μπορει και οχι δε ξερω.παντως οχι ανεγκεφαλος
μπορει ναι μπορει και οχι δε ξερω.παντως οχι ανεγκεφαλος
Έχω την αμυδρή υποψία ότι όλα σου πάνεε κορίτσι μου.. ?Μου πανε;;;☺
Τα ωραία τα μαύρα τα εσώρουχα σου!!Να βάλω και μια από το μπάνιο μια που το έχουμε να το δείξουμε ???
Αγάπη εννοείται ότι κάνεις χιούμορ και πρέπει πέραν πλάκας να έρθω μια βόλτα νότια..να φιξαρω κάποια ραντεβού μαζεμένα ?Λοιπόν, με συγχωρείτε που θα χαλάσω το καλό κλίμα του νήματος αλλά έχω να κάνω μια σοβαρή καταγγελία ρατσισμού για την Τζο. Με την απόφαση της να μην μετακινείται από το "στέκι" της συνειδητά αποκλείει, ουσιαστικά σε πολύ μεγάλο βαθμό, εμάς που αδυνατούμε να κινηθούμε για οποιονδήποτε λόγο εντός Αθηνών. Η απόφαση σου αυτή είναι ρατσιστική, καθαρά ευνοϊκή προς μια και μόνο μερίδα ανθρώπων και σε καλώ να την ξανασκεφτείς και να αναθεωρήσεις.
ΥΓ Επειδή είμαι καινούργιος εδώ, ελπίζω να γίνεται αντιληπτό πως αστειεύομαι, έτσι; Όχι ως προς την ουσία της παράκλησης αλλά ως προς τον τρόπο διατύπωσης
Ως προς την ουσία της παράκλησης πιστεύω πως οι περισσότερες έσκορτς δουλεύουν στο κέντρο! Υπάρχουν άλλες που δουλεύουν νότια. Αν ζητήσεις μετακίνηση ζητάνε χρήματα για ταξί. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.Λοιπόν, με συγχωρείτε που θα χαλάσω το καλό κλίμα του νήματος αλλά έχω να κάνω μια σοβαρή καταγγελία ρατσισμού για την Τζο. Με την απόφαση της να μην μετακινείται από το "στέκι" της συνειδητά αποκλείει, ουσιαστικά σε πολύ μεγάλο βαθμό, εμάς που αδυνατούμε να κινηθούμε για οποιονδήποτε λόγο εντός Αθηνών. Η απόφαση σου αυτή είναι ρατσιστική, καθαρά ευνοϊκή προς μια και μόνο μερίδα ανθρώπων και σε καλώ να την ξανασκεφτείς και να αναθεωρήσεις.
ΥΓ Επειδή είμαι καινούργιος εδώ, ελπίζω να γίνεται αντιληπτό πως αστειεύομαι, έτσι; Όχι ως προς την ουσία της παράκλησης αλλά ως προς τον τρόπο διατύπωσης
Και στον Πειραιά!!!Παιδιά εδώ που είμαι ξεκίνησε χιονακι αμυδρά ?
Γιατί ρε μόρτη πληθυντικό, ψαρωσες από τις φανφάρες ή είναι πληθυντικός μεγαλοπρέπειας;Ως προς την ουσία της παράκλησης πιστεύω πως οι περισσότερες έσκορτς δουλεύουν στο κέντρο! Υπάρχουν άλλες που δουλεύουν νότια. Αν ζητήσεις μετακίνηση ζητάνε χρήματα για ταξί. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.
Δεν είμαι των νοτίων προαστίων, επαρχιώτης είμαι. Και στα βόρεια προάστια με εξυπηρετεί. ???Επειδή μου το ζητάτε αρκετοί και άτομα που ξέρω ήδη,να έρθω , ας κάνω πρόταση..βρείτε κοινή μέρα όσοι θέλετε Ραντεβού πχ στο bill Μεταξουργείο ,Όχι αερολογίες όμως, σταθερή μέρα σταθερά ραντεβού γιατί για 1,2 δεν μετακινούμαι, να κλείσω δωμάτιο όλη μέρα και να σας εξυπηρετήσω.
Όχι ρε!!! Περιμένω απαντήσεις από πολλούς ?Γιατί ρε μόρτη πληθυντικό, ψαρωσες από τις φανφάρες ή είναι πληθυντικός μεγαλοπρέπειας;
Το ξέρω αδελφέ, είπα να σε κάνω λίγη πλάκα. Αφού ξέρεις ότι σε έχω αδυναμίαΌχι ρε!!! Περιμένω απαντήσεις από πολλούς ?
Τότε γιατί γκρινιάζεις βρε;;;αααα θα με τρελάνουν αυτα τ αγόρια!!!Δεν είμαι των νοτίων προαστίων, επαρχιώτης είμαι. Και στα βόρεια προάστια με εξυπηρετεί. ???
Βόρεια προάστια, Νέα Κηφισιά κλπ. Εθνική οδός. Pines, XXX κοκΤότε γιατί γκρινιάζεις βρε;;;αααα θα με τρελάνουν αυτα τ αγόρια!!!
Στος ξανθουλες πανε τα μαύρα πολύ...λένεΤα ωραία τα μαύρα τα εσώρουχα σου!!
Πάντως αδερφέ αν το σκεφτείς είναι μία ή άλλη!!! Αν μένεις πχ στην Κηφισιά σε χοτελ ή στο Σκαραμαγκά αν είσαι από Πελοπόννησο ασούμε και πάρεις τηλ μια κοπέλα που μετακινείται, θα σου πει +20 για TAXI. Αν πας Κατεχάκη εσύ με TAXI ή με το μετρό, μία ή άλλη είναι!!! Οπότε το θέμα δεν είναι οικονομικό. Αν δεν υπάρχει χρόνος για μετακίνηση ή βαριέσαι, εγώ μαζί σου είμαι!!!Το ξέρω αδελφέ, είπα να σε κάνω λίγη πλάκα. Αφού ξέρεις ότι σε έχω αδυναμία
Κοίτα, προτιμώ σε κάθε περίπτωση να δώσω 20€ παραπάνω, με βολεύει αφάνταστα και δεν μπορώ να σου εξηγήσω πόσο πολύ με συμφέρει, για χίλιους λόγους. Απλά εξ όσων μπορώ να συμπεράνω η Τζο δε μετακινείται καθόλουΠάντως αδερφέ αν το σκεφτείς είναι μία ή άλλη!!! Αν μένεις πχ στην Κηφισιά σε χοτελ ή στο Σκαραμαγκά αν είσαι από Πελοπόννησο ασούμε και πάρεις τηλ μια κοπέλα που μετακινείται, θα σου πει +20 για TAXI. Αν πας Κατεχάκη εσύ με TAXI ή με το μετρό, μία ή άλλη είναι!!! Οπότε το θέμα δεν είναι οικονομικό. Αν δεν υπάρχει χρόνος για μετακίνηση ή βαριέσαι, εγώ μαζί σου είμαι!!!