jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
αυτη η φραση δεν ειναι ευγενικη για μια κοπελα γλυκια σα τη τζοαναε ρε φιλε θελει η ......α να κρυφτει αλλα η χαρα δεν την αφηνει
αυτη η φραση δεν ειναι ευγενικη για μια κοπελα γλυκια σα τη τζοαναε ρε φιλε θελει η ......α να κρυφτει αλλα η χαρα δεν την αφηνει
Βάση επαγγέλματος το είπε, κατ' αλλά μ αγαπάει ??αυτη η φραση δεν ειναι ευγενικη για μια κοπελα γλυκια σα τη τζοανα
εγω σε υποστηριζω γιατι εισαι συμπαθητικη,θα μπορουσε να πει ιεροδουλη οχι πουτανα.Βάση επαγγέλματος το είπε, κατ' αλλά μ αγαπάει ??
Ευχαριστώ μωρό ?Πολυ ωραία καλλιτεχνική φωτό..
Τι κριμα που στο νημα με τις ανδρικες κοιλιτσες, απαξιωσες τα γεροντακια που λογω ηλικιας πρεπει να προσεχουν την διατροφη τους και να ειναι πιο φιτ και την βγαζουν τα βραδυα με γιαουρτακι (χωρις πετσα, εννοειται).Έπος έγραψες, έπος!!
ρε δικηγορε τελειωσες το κυρηγμαεγω σε υποστηριζω γιατι εισαι συμπαθητικη,θα μπορουσε να πει ιεροδουλη οχι πουτανα.
Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς ?η φωτο με την κωλοτρυπιδα γιατι χαθηκε ? , @kafearkoudas
τι να κανουμε οι συμπαθειες δε κρυβονται.ρε δικηγορε τελειωσες το κυρηγμα
Α δεν απαξιώ δεν υποτιμώ τπτ και κανέναν..καθαρά προσωπική άποψη κατέθεσα..εξάλλου γλυκέ μου, το σεξ είναι αρχικά χημεία και έπονται τ αλλά.. ?Τι κριμα που στο νημα με τις ανδρικες κοιλιτσες, απαξιωσες τα γεροντακια που λογω ηλικιας πρεπει να προσεχουν την διατροφη τους και να ειναι πιο φιτ και την βγαζουν τα βραδυα με γιαουρτακι (χωρις πετσα, εννοειται).
να το εκφραζεις χωρις να αναφερεις εμενα ......πολυ δημοκρατικα στο λεωτι να κανουμε οι συμπαθειες δε κρυβονται.
Καί τη νημα..... Από τά καλύτεραΕυχαριστώ μωρό.. ?
Χάρηκα που πέρασες από νημα μου..
Στη χημεια ημουνα καλος. Στα μαθηματικα ημουν σκραμπας, απο μικρος, και απο τοτε ψαχνω να βρω μια καλη δασκαλα να μου τα μαθει.Α δεν απαξιώ δεν υποτιμώ τπτ και κανέναν..καθαρά προσωπική άποψη κατέθεσα..εξάλλου γλυκέ μου, το σεξ είναι αρχικά χημεία και έπονται τ αλλά.. ?
Κάτι έχασα σίγουρα!!! ?Ήμουν στο φυλλομηδέη φωτο με την κωλοτρυπιδα γιατι χαθηκε ? , @kafearkoudas
πολυ δημοκρατικος τι να σου πω,σορυ αλλα συμπαθω τη κοπελα ηταν πανω απο τις δυναμεις μου.να το εκφραζεις χωρις να αναφερεις εμενα ......πολυ δημοκρατικα στο λεω
ξερουμε δουλιτσα φευγεις εμεις γραφουμε εσυ δεν βλεπειςΣας ευχαριστώ όλους όσους μπαίνετε πάντως,διασκεδάζω πολύ και με το χαβαλε και με τα ωραία και τ άσχημα..όλα στο πρόγραμμα είναι εξάλλου.. Αραξτε και θα ξαναμπώ ?
μονο λαικ θα κανει ρε Τασσοοοοοοοοξερουμε δουλιτσα φευγεις εμεις γραφουμε εσυ δεν βλεπεις
an to synexiseiς kai allo sto teloς θa sympaθησεις kai emenaπολυ δημοκρατικος τι να σου πω,σορυ αλλα συμπαθω τη κοπελα ηταν πανω απο τις δυναμεις μου.
σκληρος χεχεan to synexiseiς kai allo sto teloς θa sympaθησεις kai emena
παντως οχι ανεγκεφαλοςσκληρος χεχε