kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.795
- Πόντοι
- 4.496
Me too που είναι και της μόδας ?Αγοράκια μου έχει πρόβλημα η αρχική εδώ με το ζόρι μου ανοίγει η σελίδα.
Me too που είναι και της μόδας ?Αγοράκια μου έχει πρόβλημα η αρχική εδώ με το ζόρι μου ανοίγει η σελίδα.
Εγώ έχω συμμετάσχει στο παρελθόν και δεν ξαναστέλνω για eurovision ?τι διαολο μιση μερα δεν μπηκα και εγινε το νήμα ΙΕΚ ποιησης ...
Να μεζευτουνε τα παιδια ολα εδω οι στιχουργοι να γραψουν τραγουδι για eurovision που το εχει αναγκη η Ελλαδα
Αρκουδάκι μου ?Εγώ έχω συμμετάσχει στο παρελθόν και δεν ξαναστέλνω για eurovision ?
αρκουδακι μου και αρκουδακι μου μισο να στις στειλω να της ψαγειρεψειςΑρκουδάκι μου ?
αρκουδακι μου και αρκουδακι μου μισο να στις στειλω να της ψαγειρεψεις
Σαλιάρα - Τα ψάρια της Μεσογείου
Η Σαλιάρα ή Σάλιαρος η Βουλοσαλιάρα είναι ένα κοινό βένθικο είδος των θαλασσών μας, που ζει, κυρίως, σε σκληρά υποστρώματα, σε βάθος μέχρι και 400 μέτρα.allabout.fish
ναι μην χασω το κελεπουριΕσένα όταν σε λέω Τασούλη ΜΟΥ με στολίζεις...ζηλιάρη ???
Σήμερα έβαλα και άσπρο βρακάκι μια οπτασία είμαι ?ναι μην χασω το κελεπουρι
μακαρι αλλα δυστυχως για εμας εχεις σαρκα και οσταΣήμερα έβαλα και άσπρο βρακάκι μια οπτασία είμαι ?
Είναι και της ηλικίας μας ????Σήμερα έβαλα και άσπρο βρακάκι μια οπτασία είμαι ?
αερικο ποτε θα γινει να υσηχασει το κεφαλι μαςΕίναι και της ηλικίας μας ????
Είδες το βρακάκι μου σήμερα;;;Είναι και της ηλικίας μας ????
ναι θα το βγαλει στο κεντρικο δελτιο ο χατζηνικολαου ρεπορταζ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΖΟ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΕίδες το βρακάκι μου σήμερα;;;
Μούρλια!!! Το χρώμα της αγνότηταςΕίδες το βρακάκι μου σήμερα;;;
ΝΑΙ σαν το βουτηρο κερκυραςΜούρλια!!! Το χρώμα της αγνότητας
Πολλά νάζια μου κάνεις..?ΝΑΙ σαν το βουτηρο κερκυρας
με τα χθεσινοβραδυνα που ειδα γραμμενα απο το δικο σου χερι δεν εχεις δει τιποτα ακομη...αν δεν βαλω τον μπακογιαννη να εγκαταστηση δημοτικες τουαλετες εξω απο το σπιτι σου δεν θα με λενε τασσοΠολλά νάζια μου κάνεις..?
Μάλλον θέλει τις "ψιλές" του στην επόμενη συνεδρία ?????Πολλά νάζια μου κάνεις..?
Τι έκανα πάλι η φτωχη πλην τίμια ξανθιά κορασίδα?με τα χθεσινοβραδυνα που ειδα γραμμενα απο το δικο σου χερι δεν εχεις δει τιποτα ακομη...αν δεν βαλω τον μπακογιαννη να εγκαταστηση δημοτικες τουαλετες εξω απο το σπιτι σου δεν θα με λενε τασσο
Σιγά μην έρθει ?Μάλλον θέλει τις "ψιλές" του στην επόμενη συνεδρία ?????
παπα ακομη δεν πηρα το χαρτι απο το σινουρι ..μολις αποφοιτήσω παω κατευθειαν στην τζοΜάλλον θέλει τις "ψιλές" του στην επόμενη συνεδρία ?????
μην μου λες τι εκανες θυμασαι σε ζηλευω κλπ ..θελεις να δεις τα μυνηματα???Τι έκανα πάλι η φτωχη πλην τίμια ξανθιά κορασίδα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σιγά μην έρθει ?