kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Καλό βράδυ όμορφοι άνθρωποι ?
????Καλό βράδυ όμορφοι άνθρωποι ?
Πυρηνικός επιστήμονας άρα θετικές επιστήμες και σύνταξη-ορθογραφία- ειρμός σκέψης δεν είναι τόσο ταιριαστά...Όχι ότι δεν ξέρουν οι άνθρωποι αλλά άλλο ένας των θεωρητικών επιστημών και άλλο ένας των θετικών.Μπορεί να είσαι πυρηνικός επιστήμονας αδερφέ αλλά άλλο πράγμα ο στίχος ?
μου αρεσει που κρατας τον λογω σου.....συννεπεστατηΚαλημερούδια!
Μπήκε η φώτο δεν την βλέπω ,ως αρχείο την βγαζειμου αρεσει που κρατας τον λογω σου.....συννεπεστατη
ολα μπαινουν...μικρα -μεγαλα.. στραβα -ισια...ο καλος μυλος ολα τα αλεθειΜπήκε η φώτο δεν την βλέπω ,ως αρχείο την βγαζει
παμε ξανα ....δευτερος γυρος...εγω τον τριτο τον θελω με κοτοπουλο χωρις πατατεςΚαλημερούδια!
Καλημέρα, έχεις κορμάρα ....... τι να πούμε !!!!!Καλημερούδια!
mporoyme na poyme to πατερ ημων μπας και χαθει το αεροπλανο που θα την παει στους κωλοσφυριχτρακηδεςΚαλημέρα, έχεις κορμάρα ....... τι να πούμε !!!!!
Καλημέρα υπέροχη!Καλημερούδια!
και εγω ζοριζομαι αλλα οκ τα καταφερα ...μονο χαρτι δεν ειχαΑγοράκια μου έχει πρόβλημα η αρχική εδώ με το ζόρι μου ανοίγει η σελίδα.
Σε όλους μας ... Αν ανοίξεις όμως ένα θέμα, βγάζει τις ειδοποιήσεις στο πάνω μέρος, κανονικά! Μόνο η αρχική φαίνεται να έχει θέμαΑγοράκια μου έχει πρόβλημα η αρχική εδώ με το ζόρι μου ανοίγει η σελίδα.
μην βαλεις σως και μαρουλι
μην βαλεις σως και μαρουλι
Είδες, έγινε και καλλιτεχνικό στέκι το νημα!!τι διαολο μιση μερα δεν μπηκα και εγινε το νήμα ΙΕΚ ποιησης ...
Να μεζευτουνε τα παιδια ολα εδω οι στιχουργοι να γραψουν τραγουδι για eurovision που το εχει αναγκη η Ελλαδα
Σε τι βρε;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είδες, έγινε και καλλιτεχνικό στέκι το νημα!!
εδω βρεπαμε ξανα ....δευτερος γυρος...εγω τον τριτο τον θελω με κοτοπουλο χωρις πατατες