Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.251
Γουστάρω πολύ.. όντος..Η κοπελα ειναι η βασιλισσα της παρτουζας
Γουστάρω πολύ.. όντος..Η κοπελα ειναι η βασιλισσα της παρτουζας
Καλησπέρα. Απλά υπέροχη.Sex,από παντού..
Μέχρι τέλους...
koritsaraaaaSex,από παντού..
Μέχρι τέλους...
Που είσαι εσύ όμορφε?koritsaraaaa
Προσπαθώ ?Τρελανε μας κι αλλο!!!
Αν έχει αποτέλεσμα οικονομικό,καλό είναι να υπάρχει δουλειά ..με εχει φαει η δουλεια γαμω την πουτανα μου
mono εγω και ο @Νίπλης ειμαστε χομπυστεςΑν έχει αποτέλεσμα οικονομικό,καλό είναι να υπάρχει δουλειά ..
Τι λες βρε?!???mono εγω και ο @Νίπλης ειμαστε χομπυστες
τι να τα κανεις τα λεφτα αμα δεν εχεις φραγκο ....Τι λες βρε?!???
Ότι καλύτερο έχω ακούσει σήμερα!!???τι να τα κανεις τα λεφτα αμα δεν εχεις φραγκο ....
εγω δεν ασχολουμε με φραγκα μονο με 200ευρα και 500ευρα....Ότι καλύτερο έχω ακούσει σήμερα!!???
Ανέβασα το πρωί.. εντωμεταξύ εσύ όλο μηνύματα για ραντεβού ζητάς, και στο τέλος δεν κανονίζεις,και που σου απαντώ, χάνω το χρόνο μου.. Πλέον οποιος θέλει ραντεβού όπως το έχω δηλώσει ήδη,Μόνο στο τηλ και φυσικά όταν θέλει κάτι σχετικά άμεσα,μου είναι δύσκολο να προγραμματίζω μακροπρόθεσμα λόγω άλλων επαγγελματικων υποχρεώσεων μουΤζοαννα κανένα βίντεο έχεις καιρό να βάλεις..
Μου άρεσε πολύ, ιδιαίτερος καλλιτέχνηςτζιμαρας διαχρονικος για παντα
υπαρχουν εδω μεσα τετοιοι αποκλειεται ψευδεσαιΑνέβασα το πρωί.. εντωμεταξύ εσύ όλο μηνύματα για ραντεβού ζητάς, και στο τέλος δεν κανονίζεις, που σου απαντώ, χάνω το χρόνο μου.. Πλέον οποιος θέλει ραντεβού όπως το έχω δηλώσει ήδη,Μόνο στο τηλ και φυσικά όταν θέλει κάτι σχετικά άμεσα,μου είναι δύσκολο να προγραμματίζω μακροπρόθεσμα λόγω άλλων επαγγελματικων υποχρεώσεων μου
Θα σε πάρω τηλ λογικά το σαββατοκύριακο...Ανέβασα το πρωί.. εντωμεταξύ εσύ όλο μηνύματα για ραντεβού ζητάς, και στο τέλος δεν κανονίζεις,και που σου απαντώ, χάνω το χρόνο μου.. Πλέον οποιος θέλει ραντεβού όπως το έχω δηλώσει ήδη,Μόνο στο τηλ και φυσικά όταν θέλει κάτι σχετικά άμεσα,μου είναι δύσκολο να προγραμματίζω μακροπρόθεσμα λόγω άλλων επαγγελματικων υποχρεώσεων μου