kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Δυναμικό μπάσιμο από τη Jo!!!!! Καλημέρα!!!Καλημέρα!
Δυναμικό μπάσιμο από τη Jo!!!!! Καλημέρα!!!Καλημέρα!
Ωραίο μουνι...Καλημέρα!
τι ωρα ειναι ??Να ξυπνάμε σιγά σιγά...?
ενω εσυ ηθελες να σε παρει ενα νταβραντισμενο αγορι εεεΜε πήρε ο ύπνος σήμερα.. ?
Όλο και κάποιο θα βρεθεί και σήμερα!!!ενω εσυ ηθελες να σε παρει ενα νταβραντισμενο αγορι εεε
ε ναι εχει ριξει διχτια απο το πρωιΌλο και κάποιο θα βρεθεί και σήμερα!!!
@TASSOS karipidis τα βλέπεις;;;; Μόνο εμείς είμαστε στην απ'έξω ???Game for 3
εμεις κοπελια ειμαστε αλλου οργανωτικοι στην δουλεια μας στο πηδημα εμεις οι βλαχοι οτι λαχειΕίστε ανοργάνωτοι ?
ναι ναι οτι αρπαξει το λιλι μας@TASSOS karipidis τα βλέπεις;;;; Μόνο εμείς είμαστε στην απ'έξω ???
εμεις κοπελια ειμαστε αλλου οργανωτικοι στην δουλεια μας στο πηδημα εμεις οι βλαχοι οτι λαχει
αστο δεν μετρας εχω στησει τετοια κολπα σε χρονους μηδεν και στον πριαμο ηλιουπολης και στο πριβε και στο gls ακομη εισαι νεουδιΚυρία και εγώ στην οργάνωση της εργασίας μου βρε στο τσακ μπαμ οργανωνω παρτουζες ?
Θα θελες χαχαχαχαχα!!με 5 μόνη ήμουν βρε τις προάλλες!Ούτε σε τσοντα να έπαιζα!αστο δεν μετρας εχω στησει τετοια κολπα σε χρονους μηδεν και στον πριαμο ηλιουπολης και στο πριβε και στο gls ακομη εισαι νεουδι
καλα ξεχασα συγνωμη εσυ εισαι μεσα σε ολαΘα θελες χαχαχαχαχα!!με 5 μόνη ήμουν βρε τις προάλλες!Ούτε σε τσοντα να έπαιζα!
Ότι αφορά εργασία μου σε πολλά είμαι μέσα. ?την Καλημέρα μου,ώρα για δουλειάκαλα ξεχασα συγνωμη εσυ εισαι μεσα σε ολα
ξερουμε δεν βλεπεις δεν κανεις λαικ γνωστοΌτι αφορά εργασία μου σε πολλά είμαι μέσα. την Καλημέρα μου,ώρα για δουλειά
11,12 περίπουοι πρωινες επισκεψεις απο τι ωρα ξεκινανε ?
μετα το δεκατιανο δηλαδη ...για αυτο κρατιεσαι σε φορμα ?11,12 περίπου