Δ
Διαγραμμένο μέλος 207834
Επισκέπτης
Όταν κάποια δε σας αρέσει αφήνετε μηνύματα να βρεθείτε...?ειστε ειδικη περίπτωση οφείλω να πω..που το είδατε το σφιχτό σώμα???
Όταν κάποια δε σας αρέσει αφήνετε μηνύματα να βρεθείτε...?ειστε ειδικη περίπτωση οφείλω να πω..που το είδατε το σφιχτό σώμα???
Η κοιλιά που είδατε σε ποια ανήκει?Γιατί σε μένα Όχι..!προπονητρια εν ενεργεία είμαι και εσείς ένας αντιπαθέστατος που αφήσατε και μήνυμα πρβ ενώ με κραζατε έξω..αρκετά ήμουν ευγενική μαζι σας, πλέον απαξιώ..που το είδατε το σφιχτό σώμα???
Εδώ κυρία μου κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Ο συναγωνιστής δεν ζητάει λεφτά προσφέροντας σεξ,ακριβώς το αντίθετο κάνει. Προσφέρει λεφτά για να κάνει σεξ,άρα δεν κρίνεται ο πελάτης αν έχει αθλητικό σώμα, αλλά εσείς αγαπητή μου κυρία.Γνώμη σας..κρίμα που δεν έχω φωτο σας να κρίνω κατά πόσο είστε αθλητικός η Όχι..
γιατί να δέχομαι ότι λέει ο καθένας αν θεωρώ ότι έχει άδικο η με προσβάλει?!Λυπάμαι θ αντιδρώ σθεναρά σε ότι θεωρώ ότι μ αδικεί !Και πλέον με στοιχεία αληθινά, εννοείται από πλευράς μου!καλό σας βράδυΝα προσθέσω ότι η διαπίστωση του αθλητικού ή μη αθλητικού σώματος δεν έχει να κάνει με το εάν κάποιος θέλει να κλείσει ραντεβού μαζί σας. Εδώ, πρέπει να δεχτείτε τους σχολιασμούς μας: στις φωτογραφίες, στο μέτρο που αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και φυσικά στην απόδοσή σας στα ενδότερα.
Μηπως ο κυριος ειναι γνωστο μελος του μπου με προϊστορια στο να τσακωνεται με τις κοπελες και να ζηταει εκπτωσεις?Παραθέτω μήνυμα κυρίου στο Βαιμπερ μου,που απλά του εγραψα να τηλ να του πω πληροφορίες πως αντέδρασε, δυστυχώς είναι καθημερινότητα αυτό για πολλές από μας...Αρα και να θες να παραμείνεις ήρεμη δε γίνεται.. κάποια στιγμή θα εκραγείς..
Μηπως ο κυριος ειναι γνωστο μελος του μπου με προϊστορια στο να τσακωνεται με τις κοπελες και να ζηταει εκπτωσεις?
Ο κύριος περισσότερο στο να αποσκοπεί σε άσκοπη κουβέντα μου κάνει αν κρίνω από μηνύματα του επίσης πάρα να αποσκοπεί σε ραντεβού επί χρήμασι..λοιπόν ,γράψτε ότι θέλετε πλέον ,βεβαιώνεται ότι υπάρχει κλίκα στο σάιτ.. χαιρετώ..Εδώ κυρία μου κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Ο συναγωνιστής δεν ζητάει λεφτά προσφέροντας σεξ,ακριβώς το αντίθετο κάνει. Προσφέρει λεφτά για να κάνει σεξ,άρα δεν κρίνεται ο πελάτης αν έχει αθλητικό σώμα, αλλά εσείς αγαπητή μου κυρία.
.....αναμένω εσάς και τη καρέκλα σας για μια νέα εμπειρία όσον μ αφορά..!?Εγω μιας και σκηνοθετης στο επαγγελμα θα ερθω με την καρεκλιτσα μου παντως να γυμναστουμε και να σας πηδησω χωρις να μου παρεχετε ουτε κατι να κατσω.
Στο χωριο μου λενε less is more
Δοντι στην πιπα να μη βαζετε και ολα θα κυλησουν ομορφα αναμεταξυ μας Λαιδη μου......αναμένω εσάς και τη καρέκλα σας για μια νέα εμπειρία όσον μ αφορά..!?
Επίσης αλλάζει κάτι στη τιμή και στη διάρκεια του ραντεβού?Sexyjo ποιο σε βολεύει το bill ή το prive?
Έχετε το λόγο μου θα προσπαθήσω όσο πιο απαλά μπορώ.. ?Δοντι στην πιπα να μη βαζετε και ολα θα κυλησουν ομορφα αναμεταξυ μας Λαιδη μου.
Κι ομως το κανες αλλα επειδη δεν ειμαι ατομο που καταδικαζω με την πρωτη φορα και παντα δινω μια ακομα ευκαιρια εξακολουθω να θελω ενα ραντεβου μαζι σουΔε βρίζω και δε μπλόκαρω..ειδικά στο άκυρο.. αν όμως μου αφήσατε για κουβεντούλα άσκοπη,και εργαζόμουν και είχα ενημερώσει και εσείς λέγατε τα δικά σας ,όπως κάνουν πολλοί που αντί ραντεβού θέλουν τζάμπα συζήτηση τότε σίγουρα μπλόκαρω και παίζει να μίλησα κάπως..Όχι όμως στο άκυρο το τονίζω
Επίσης αλλάζει κάτι στη τιμή και στη διάρκεια του ραντεβού?
Αν θες ενημέρωσε μας.
Όταν λετε χαιρετώ, τι εννοείται;;;Ο κύριος περισσότερο στο να αποσκοπεί σε άσκοπη κουβέντα μου κάνει αν κρίνω από μηνύματα του επίσης πάρα να αποσκοπεί σε ραντεβού επί χρήμασι..λοιπόν ,γράψτε ότι θέλετε πλέον ,βεβαιώνεται ότι υπάρχει κλίκα στο σάιτ.. χαιρετώ..
ναι για να δώ που το πας!Δε σας αρέσω αλλά μήνυμα μέσα με λεπτομερείες να βρεθούμε Αφήσατε..χαχαχαχαχαχα!!
Επίσης να αναφέρεις στα μέλη ότι σε έβαλε κάποιος Μάκης και σου μίλησε για το bou,κάποιος που μας γνωρίζει αλλά δεν εμφανίζεται!Εννοείται οι παντρεμένοι μόνιμοι κύριοι μου κάνουν ντουζ σπίτι μου Γιατί σεβονται και προσέχουν!άτομα που δε γνωρίζω καθόλου η ελάχιστα, κατά προτίμηση πάω χοτελ...
Χαχαχαχαχα, βγάλτε μηνύματα, τώρα σας προκαλώ.. είπα πελάτης μου Μάκης Διάβασε για μένα, Όχι ότι σας γνωρίζει,ότι μπήκε και ψάχνεται..Και έπεσε σε σχόλια που μ αφορούν.. είστε τελικά ότι να'ναι έτσι?:Πραγματικά απορώ που ασχολήθηκα τόσο...αντίοναι για να δώπου το πας!
Αλλά μιας και αναφέρθηκες στα pm, γιατί δεν λές ότι όταν σου πρότεινα να πάμε σε hotel μου ανέφερες ότι ΔΕΝ πας σε hotel,παρά μόνο στο σπίτι σου.
Επίσης να αναφέρεις στα μέλη ότι σε έβαλε κάποιος Μάκης και σου μίλησε για το bou,κάποιος που μας γνωρίζει αλλά δεν εμφανίζεται!
Τροφή για σκέψη.....