Δ
Διαγραμμένο μέλος 207834
Επισκέπτης
Ελάτε viber WhatsApp να σας αποδείξω, εδώ μηνύματα Όχι διότι δε θα μπορώ να τα σβήσω αρα ανά πάσα στιγμή μπορείτε να μ εκθέσετε!Δε γνωρίζω τι λέτε είμαι ξανθιά φυσική ?
Ελάτε viber WhatsApp να σας αποδείξω, εδώ μηνύματα Όχι διότι δε θα μπορώ να τα σβήσω αρα ανά πάσα στιγμή μπορείτε να μ εκθέσετε!Δε γνωρίζω τι λέτε είμαι ξανθιά φυσική ?
ναι ενώ σε viber δεν μπορούμε?Ελάτε viber WhatsApp να σας αποδείξω, εδώ μηνύματα Όχι διότι δε θα μπορώ να τα σβήσω αρα ανά πάσα στιγμή μπορείτε να μ εκθέσετε!
Μπορώ να τη διαγράψω αμέσως, εδώ Όχι νομίζωναι ενώ σε viber δεν μπορούμε?
Πάω για δουλειά, σας αφήνω προς το παρών, Καλημέρα σας!Μπορώ να τη διαγράψω αμέσως, εδώ Όχι νομίζω
Πάντως κοιτάξτε το αυτό...Έχετε εμπάθεια χωρίς να με γνωρίζετε προσωπικά.. ;)Πάω για δουλειά, σας αφήνω προς το παρών, Καλημέρα σας!
Εγώ θέλω να σε γνωρίσω Sexyjo...Πάντως κοιτάξτε το αυτό...Έχετε εμπάθεια χωρίς να με γνωρίζετε προσωπικά.. ;)
Εγώ θέλω να σε γνωρίσω Sexyjo...
Ευχαριστώ Για σχόλιοΜάγκες καλημέρα να πω και γω την γνώμη για την SexyJo...έχω βρεθεί δύο φορές με την κυρία..έχω καιρο τώρα βέβαια γιατί είμαι εκτός Αθηνών.οκ για τα 40€ που ζητάει γι'αυτό που προσφέρει είναι εντάξει..σίγουρα δεν είναι καμία 20αρα αλλά για το 40αρι πιστεύω είναι τίμιο...ως προς την συμπεριφορά της που έγραψαν κάποιοι δε μπορώ να εκφέρω γνώμη δύο φορές μαζί της ήταν αρκετά ευγενική..
Εγώ σε πάω κορίτσι,έχεις χιούμορ και κάποιες παραξενιές όπως όλοι μας..Με 20€ φουλ πρόγραμμα θα ήμουν τακτικός πελάτης σου..Παραθέτω μήνυμα κυρίου στο Βαιμπερ μου,που απλά του εγραψα να τηλ να του πω πληροφορίες πως αντέδρασε, δυστυχώς είναι καθημερινότητα αυτό για πολλές από μας...Αρα και να θες να παραμείνεις ήρεμη δε γίνεται.. κάποια στιγμή θα εκραγείς..
Ευχαριστώ
ειστε η γνωστη που κανετε ραντεβου
στην περιοχη πισω απο Συγγρου Φιξ?
αει καλα ακου δεν προσφέρει τουαλέτα. Και αμα δε πιάσει κόψιμο
Πάντως κοιτάξτε το αυτό...Έχετε εμπάθεια χωρίς να με γνωρίζετε προσωπικά.. ;)
πάλι εδώ?Δε μένω εκεί πλέον και δεν ήμουν πίσω από Φιξ,αλλά σύνορα Κουκάκι με φιξ
Συνεχίζετε την εμπάθεια στο πρόσωπο μου.. Δε βρίσκετε κάποια άλλη παρακαλώ να ασχοληθείτε..?Ευχαριστώ!!!πάλι εδώ?
Για δουλειά δεν θα πηγαίνατε?
Συνεχίζετε την εμπάθεια στο πρόσωπο μου.. Δε βρίσκετε κάποια άλλη παρακαλώ να ασχοληθείτε..?Ευχαριστώπάλι εδώ?
Για δουλειά δεν θα πηγαίνατε?
μα εσύ όταν σε στριμώχνουν, γράφεις ότι πρέπει να φύγεις για δουλειά!Συνεχίζετε την εμπάθεια στο πρόσωπο μου.. Δε βρίσκετε κάποια άλλη παρακαλώ να ασχοληθείτε..?Ευχαριστώ!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συνεχίζετε την εμπάθεια στο πρόσωπο μου.. Δε βρίσκετε κάποια άλλη παρακαλώ να ασχοληθείτε..?Ευχαριστώ
Μου αφήσατε μήνυμα σας απάντησα, σας απέφυγα ευγενικά και συνεχίζετε δημόσια να μου τα χωνετε..έλεος πια!!δουλειά είμαι και παρακολουθώ κσι μέσα αλλά γιατί πρέπει ν απολογούμαι??!!!μα εσύ όταν σε στριμώχνουν, γράφεις ότι πρέπει να φύγεις για δουλειά!
Τα γραπτά σου υπάρχουν!
ΟΚ
Μίλα με τα τυχάρπαστα μέλη που δεν τα λαμβάνει κανείς υπόψιν του!
Καλή συνέχεια με τους κλώνους που σας υποστηρίζουν!Μου αφήσατε μήνυμα σας απάντησα, σας απέφυγα ευγενικά και συνεχίζετε δημόσια να μου τα χωνετε..έλεος πια!!δουλειά είμαι και παρακολουθώ κσι μέσα αλλά γιατί πρέπει ν απολογούμαι??!!!
Απαράδεκτος είστε τι να πωΚαλή συνέχεια με τους κλώνους που σας υποστηρίζουν!
Τα περιττά κιλά μου???? που δεν έχω????