TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ναι ενταξει φευγεις καλα οκΡαγκναρ μωρό μου,πάω να βγάλω τα προς το ζειν ,καλοί οι έρωτες αλλά μην ξεχνιόμαστε, νηστικό αρκούδι δεν γαμαει ????
ναι ενταξει φευγεις καλα οκΡαγκναρ μωρό μου,πάω να βγάλω τα προς το ζειν ,καλοί οι έρωτες αλλά μην ξεχνιόμαστε, νηστικό αρκούδι δεν γαμαει ????
πόσα λαικ λες να πεσουν όσο θα λείπει ?ναι ενταξει φευγεις καλα οκ
τουλαχιστον 50πόσα λαικ λες να πεσουν όσο θα λείπει ?
Τασούλη νομίζω μου μπαίνεις τόσο πολύ γιατί κατά βάθος σ εξίταρω..είμαι άγριο κορίτσι..ατίθασο..και γκρινιάρα ?μολις σε τρακαρω να δεις τι θα λες μετα
δεν μπαινω το εκοψα θα γινω του σεμιναριου με τοσους βαρβατους εδω μεσαΤασούλη νομίζω μου μπαίνεις τόσο πολύ γιατί κατά βάθος σ εξίταρω..είμαι άγριο κορίτσι..ατίθασο..και γκρινιάρα ?
Να τους κάνεις ντα ντα όσο θα λείπω.. μοναδική μου αγάπη..Μην μου πειράζετε την Ιωάννα ρε νιαμού
Μην μου πειράζετε την Ιωάννα ρε νιαμού
ακομη φευγεις??? εχει καθυστερηση η ολυμπιακη???Να τους κάνεις ντα ντα όσο θα λείπω.. μοναδική μου αγάπη..
Θυμάσαι εσύ τον Αλεξ μας να γουστάρει λεπτά γυναικεία κορμιά?ναι για ξανα ρωτα την ..καταλαβε για ποιον την λες
ναι ανω τον 90 και δεν μιλαω για ηλικιαΘυμάσαι εσύ τον Αλεξ μας να γουστάρει λεπτά γυναικεία κορμιά?
Α ρε Τασούληναι ανω τον 90 και δεν μιλαω για ηλικια
φιλε η τζο δεν ξερει καν για ποιον μιλας στο λεω εχει μπερδεψει της βουρτσες με πιΑ ρε Τασούλη
νομιζω θα πρεπει να μονομαχησεις μαζι του ...Θυμάσαι εσύ τον Αλεξ μας να γουστάρει λεπτά γυναικεία κορμιά?
διάλεξε μονοπετρο , και ΤΚ για το νέο σπιτιΚαλά να κάνω, προτιμώ τις πουτσες
ειπα εγω το αντιθετο... αλλοι προτιμουν το συκαλακι γουστα ειναι αυταΚαλά να κάνω, προτιμώ τις πουτσες
δεν ειναι ωραιο να μιλας για τον ΑΘηναιο όταν δεν ειναι παρωνειπα εγω το αντιθετο... αλλοι προτιμουν το συκαλακι γουστα ειναι αυτα
τι μλκ εισαιδεν ειναι ωραιο να μιλας για τον ΑΘηναιο όταν δεν ειναι παρων
Και που να βραδιάσει